Allah yolunu açık etsin inşallah yolumuz düşerde yeriz![]()
3 yıllık üniversite hayatımda düzenli çiğ köfte tüketicisi oldum. 3 yıldır ben ve ev arkadaşlarım, nar ekşisini bol koyan, ıslak mendil peçete vs gibi şeyleri servislerinde eksik etmeyen yeri bulduğumuzda kaçırmıyoruzNar ekşisi ve ıslak mendil çok önemli
İnşallah sizin içinde hayırlısı olur
Komageneye gittigimde yanında sarma ve arkasina tatli alirdim. Sarma olmasi yetiyodu zaten.
Hayirli olsun
ne güzel yapmışsın cesur davranarak, Allah utandırmasın daha iyi olur işin gücün inşallah kardeşim
bol kazançlar...
her zafer acı ister...!
Senin adına çok sevindim, Allah daha çok bereket versin kardeşim. Bol kazançlar, hayırlı işler diyelim![]()
Bende istiyorum açmak 15-20 arası maliyet tutar diye düşünüyordum ama polo gti okuyunca bi an vazgeçtim![]()
Hayırlı olsun. Allah bol kazançlar versin..
Ben de 2 sene önce Çiğköftem'i düşünmüştüm. Gidip görüştüm adamlarla. Özellikle Forum avm'lere girmek istiyorlardı. Bazı avm'ler de konsept'e uymadığı kabul etmemiş. Ben o zamanlar bikaç avm ile görüşme yaptım kabul ettiler.
Başlangıçta avm'lerde bulunan 15-20m2'lik anahtar teslim stand veriyorlar. Bunun içinde içecek hariç herşey dahil. Çiğ köfte de veriyordu ki verdikleri neredeyse 1 aylık cirona eşit. O zamanın parası 20binTL idi. Kredi çıkmayınca yarıda kaldı işimiz. Ama açsaydım cidden iyi iş yapardı o kesin.. Cadde'de açmak istersen belli kriterleri vardı. En az 3 çalışan, bilmem kaç m2 dükkan. Onların belirlediği lokasyonda olacak tabi. Ona da fiyat 30binTL çekmişlerdi..
hayırlı olsun uzun zamandır buralara uğrayamıyordum msj'ı yeni gördüm msj kutun dolu olduğu için ordan yazamadım, dükkanını biliyorum varoğlu elektirk Ali komşum&arkadaşım olur fırsat bulduğumda ona uğrar sohbet ederiz şimdi sayende bir kapım daha olmuş oldu, Komagene iyi olmuş bölgede farklı bir marka olmuş farklı olmuş ilk fırsatta uğrarım.
hayırlı işler bol kazançlar
Daha bugun kayseri atayurt komagene 5 liralik siparisimi disarda yagmur yagiyor motorla getiremem arabada 2 lira yakar gibi musteriyi ilgilendirmeyen nedenle siparisi getirmedi.Ev ile arasi 1 km var yok.Koskoca firma 2 liranin hesabini yapan adamlara dukkan actirmasin.Hem sikayetvara hemde komagene sitesine sikayetimi yazdim.Bunlar gibi ne sacma olaylar oldu olur dedik ama bir yere kadar.Is yeriniz hayirli olsun ama bundan sonra komageneden hicbirsey almam aldirmam.Iyi aksamlar
allah bereket versin yolum düşüyor oralara uğramak tanışmak isterim
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)