User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
127 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: İzmİrde denemek İsteyen varmi ?

35AR5226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ne diceğimi şasırdım bu yüzden gitmiyo arkadaş benim arabam bosverin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Copperfield Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koçum sen dengin olan araçlarla yürü arabanı gör ne kadar yol katetmişsin en azından onu görmüş olursun ayrıca m3 falan mevzusu dönüyor onuda unut m3 otobanda sana 15 20 direk saydırır... corsa fiesta connect gibi denk arabalara bakmalısın...Arabanda da baya emek var maşallah kazasız belasız diyelim
    eksik mi okuyosunuz anlamıyorum ? niyetim savunmak degil ama düzgün okumayıp laf kakıyosunuz adama. m3le denicem dememiş ki aracım şu aracla şöyle yürüyo demek istiyorm deneme amacım o demiş. m3 yazmıs ki o sadece öylesine yazılmış bişey ? türkçeyi bastan mı yazalım
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne cektin be kangoo
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu güzeldi

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaş m3 le kalkalım mı dedi de bu kadar ciddiye aldınız ? direk saydırırmış. kendisi bilmiyo sanki m3 ün ne olduğunu. örnek olarak söylemiş ''gibisinden'' demiş. bu kadar bilenmiş olarak okumayın şu yorumları.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoyu gördüm inanamadım. Maşallah kardeşim. Sana bu lafları söyleyen arkadaşlar arabalarına ne yapmışlar acaba onu bi sor. Aracına gelince gerçekten 150 ye kadar iyi tırmanıyor sonradan aerodinami yüzünden yavaşlıyor. Arkaya biraz daha uzun bir kanat koyarsan drag bi miktar iyileşir o süratlerde. Arkada oluşan vakum tutuyor zaten arabanı. Bi de vites oranlarını uzatabilirsen iyi olur. Turbo bandını daha iyi kullanırsın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağolasın yüksek devirler intercooler tesisatının uzun olmasından dolayıda biraz ölü yazılımı arttırdım biraz daha bugün bide intercooler tesisatı elden gecince daha iyi olmasını planlıyoruz teşekkürler ilginize hepiniz için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün bi aksilikten dolayı gidemedim arkadaşların yanına başka bir zaman denicez inşallah

Copperfield
    Misafir
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eksik mi okuyosunuz anlamıyorum ? niyetim savunmak degil ama düzgün okumayıp laf kakıyosunuz adama. m3le denicem dememiş ki aracım şu aracla şöyle yürüyo demek istiyorm deneme amacım o demiş. m3 yazmıs ki o sadece öylesine yazılmış bişey ? türkçeyi bastan mı yazalım
    Canım bak ben ne dedim bu arkadaşın m3 geçerim dediğini veya m3 ile denerim dediğini söylemedim iddia etmedim zaten Türkçen de sıkıntı var sanırım ! Burda bir m3 mevzusu dönmüş sakın öyle birşey deneme gerek yok m3 klasman üstü bir araba dedim yanlış birşey mi var bunda? ayrıca bunda benim laf kakma gibi bi amacım yok olmazda zaten çocuğum yaşındasın daha senle neyin münakaşasına gireceğim... Direk saydırma mevzusunu söylersen bunun üstüne ben sadece çok geçer manasında söyledim ters bi cümle olduysa kusura bakma ama gerçekler acıdır git dedim kendi speclerinde arabalarla dene ne kadar yol katetmişsin dedim ama sende böyle negatif bi savunma mekanizması oluşmuş direk ters gereksiz bi cevap verdin anlam veremedim açıkçası...

Copperfield
    Misafir
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş m3 le kalkalım mı dedi de bu kadar ciddiye aldınız ? direk saydırırmış. kendisi bilmiyo sanki m3 ün ne olduğunu. örnek olarak söylemiş ''gibisinden'' demiş. bu kadar bilenmiş olarak okumayın şu yorumları.
    sana battı mı bilader ne diyosun sen? ben öyle bi düşüncen varsa üzülürsün gerek yok demek istedim bilmiyorsa öğrensin dedik fena mı ettik. neymişiniz arkadaş valla herkeste böyle iğneleyici yorumlar böyle bi değişik tavırlar anlamış değilim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden bu kadar gittiniz ki arkadaşın üstüne bu sitenin bu huyundan nefret ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Copperfield Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canım bak ben ne dedim bu arkadaşın m3 geçerim dediğini veya m3 ile denerim dediğini söylemedim iddia etmedim zaten Türkçen de sıkıntı var sanırım ! Burda bir m3 mevzusu dönmüş sakın öyle birşey deneme gerek yok m3 klasman üstü bir araba dedim yanlış birşey mi var bunda? ayrıca bunda benim laf kakma gibi bi amacım yok olmazda zaten çocuğum yaşındasın daha senle neyin münakaşasına gireceğim... Direk saydırma mevzusunu söylersen bunun üstüne ben sadece çok geçer manasında söyledim ters bi cümle olduysa kusura bakma ama gerçekler acıdır git dedim kendi speclerinde arabalarla dene ne kadar yol katetmişsin dedim ama sende böyle negatif bi savunma mekanizması oluşmuş direk ters gereksiz bi cevap verdin anlam veremedim açıkçası...
    Munakasa yapma gibi bi derdim yok zaten dediginz gibi cocugunz yasindayim. Ama zaten acikca m3 mevzusu yaziyo ki denerim demedigi halde direk mevzusu donmus hep ona istinaden yazdim
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

19gokhan90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben varim.stock 1.4 is
    bi gün deneyelimmi adaş benim araba bozuk gibi merak ediom gidişini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar uzatmaya gerek yok yani uzatılcak bi konuda yok boşverin yani ha benim üstüme gelen cok oluyo forumlarda yapcak bişi yok kangoo bu sonuçta bi yere kadar ama dünyadaki tek kangoo olcak cok az kaldı son aşamalar..

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım arabana masallah emek harcamışsın. Birazcık giden arabası olanlar aman kangoo ile video mu çekerim , yola çıkmaya değmez bana ne diyor. Anca tanıdığın buluşmada falan tanıştıgın adamlar gelir öyle senin kaç boy yerim hesabını yapacagın denemeye. Arkadaşımda 1.3 doblo var yazılımlı , yakın zamanda ayarlamaya calisicam ben sana bi deneme özel mesaj atarim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevinirim ayarlarsanız teşekkürler. evet insanlarda şöyle bir algı oluşuyo kangoo ya filan gibisinden ayarlıcaz inşallah

markuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bastan sona yorumları okudumda arkadasın yasına ve aracına bakıp aşağılayıcı kelimeler cümleler kurulmuş 18 yaşındayken ne yaptınız acaba veya buraya deneme talebi olarak 25 yaş üstü biri typer aracıyla veya s2000 vs iyi bi arabasıyla deneme talebi yazılsaydı yorumlar nasıl olurdu.. helal olsun kardeşim sanada yapmışsın aracını izmirde olsaydım denerdik arada geliyorum izmire araçla gelirsem mutlaka iletişime gecerim...allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler sağolun

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video istiyoruz bu arada

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)