bende ne diceğimi şasırdım bu yüzdengitmiyo arkadaş benim arabam bosverin
![]()
ya arkadaş m3 le kalkalım mı dedi de bu kadar ciddiye aldınız ? direk saydırırmış. kendisi bilmiyo sanki m3 ün ne olduğunu. örnek olarak söylemiş ''gibisinden'' demiş. bu kadar bilenmiş olarak okumayın şu yorumları.
Videoyu gördüm inanamadım. Maşallah kardeşim. Sana bu lafları söyleyen arkadaşlar arabalarına ne yapmışlar acaba onu bi sor. Aracına gelince gerçekten 150 ye kadar iyi tırmanıyor sonradan aerodinami yüzünden yavaşlıyor. Arkaya biraz daha uzun bir kanat koyarsan drag bi miktar iyileşir o süratlerde. Arkada oluşan vakum tutuyor zaten arabanı. Bi de vites oranlarını uzatabilirsen iyi olur. Turbo bandını daha iyi kullanırsın.
IN BOOST WE TRUST
sağolasın yüksek devirler intercooler tesisatının uzun olmasından dolayıda biraz ölü yazılımı arttırdım biraz daha bugün bide intercooler tesisatı elden gecince daha iyi olmasını planlıyoruz teşekkürler ilginize hepiniz için
Canım bak ben ne dedim bu arkadaşın m3 geçerim dediğini veya m3 ile denerim dediğini söylemedim iddia etmedim zaten Türkçen de sıkıntı var sanırım ! Burda bir m3 mevzusu dönmüş sakın öyle birşey deneme gerek yok m3 klasman üstü bir araba dedim yanlış birşey mi var bunda? ayrıca bunda benim laf kakma gibi bi amacım yok olmazda zaten çocuğum yaşındasın daha senle neyin münakaşasına gireceğim... Direk saydırma mevzusunu söylersen bunun üstüne ben sadece çok geçer manasında söyledim ters bi cümle olduysa kusura bakma ama gerçekler acıdırgit dedim kendi speclerinde arabalarla dene ne kadar yol katetmişsin dedim ama sende böyle negatif bi savunma mekanizması oluşmuş direk ters gereksiz bi cevap verdin anlam veremedim açıkçası...
neden bu kadar gittiniz ki arkadaşın üstüne bu sitenin bu huyundan nefret ediyorum
arkadaşlar uzatmaya gerek yok yani uzatılcak bi konuda yok boşverin yani ha benim üstüme gelen cok oluyo forumlarda yapcak bişi yok kangoo bu sonuçta bi yere kadar ama dünyadaki tek kangoo olcak cok az kaldı son aşamalar..
kardesım arabana masallah emek harcamışsın. Birazcık giden arabası olanlar aman kangoo ile video mu çekerim , yola çıkmaya değmez bana ne diyor. Anca tanıdığın buluşmada falan tanıştıgın adamlar gelir öyle senin kaç boy yerim hesabını yapacagın denemeye. Arkadaşımda 1.3 doblo var yazılımlı , yakın zamanda ayarlamaya calisicam ben sana bi deneme özel mesaj atarim
sevinirim ayarlarsanız teşekkürler. evet insanlarda şöyle bir algı oluşuyo kangoo ya filan gibisinden ayarlıcaz inşallah
bastan sona yorumları okudumda arkadasın yasına ve aracına bakıp aşağılayıcı kelimeler cümleler kurulmuş 18 yaşındayken ne yaptınız acaba veya buraya deneme talebi olarak 25 yaş üstü biri typer aracıyla veya s2000 vs iyi bi arabasıyla deneme talebi yazılsaydı yorumlar nasıl olurdu..helal olsun kardeşim sanada yapmışsın aracını izmirde olsaydım denerdik arada geliyorum izmire araçla gelirsem mutlaka iletişime gecerim...allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)