Octane Nickli Üyeden Alıntı
Doğrudur, ben gösterişe bakmadan araç alabilirim, adam sadece gösterişe bakıp alabilir. O onun parası, bu benim param. Benim dediğim bu durum sonucu çok satılan bir araç, yani çoğunluğa göre gösterişli olan bir araç her zaman en iyi araç olmayabilir.
Anlamadığım şey ise, niye mercedes renaulttan her konuda daha üstün oluyor? Bu sürekli her yere kanunmuş gibi yazılıp çiziliyor. Audi mercedes bmw dünyanın en güzel araçları, diğer araçlara göre üstünlüğü tartışılamaz bile. Niye?
HER KONUDA kısmı beni bitiriyor. Alın size tartışılamaz bir gerçek: Renault servis bakım ikinci el değeri koruma ve parça fiyatlarında Mercedesten daha üstün. Bunu da mı tartışamayacağız şimdi? 5 yıldız olayını 5 yıldız yapan firma hangisi? Renault. Yaya güvenliği ve küçük çarpmalarda ekonomi amaçlı kompozit çamurluk kullanan firma hangisi? Renault. Benim renaultum var mı? Oldu ama şu an yok. Niye renaultu savunuyorum? Renaultu savunmuyorum, olaylara ve firmalara objektif bakıyorum.
Zamanında özel okulda okurken çok muhabbeti döndü bunların. Benim bir megane 2m vardı, sıfır alınmıştı bana o zamanlar. Arkadaşım ise benim 4 katı parama, tam 4 katı parama A3 almıştı, 1.6 FSI. Sormuştum niye bak megane bundan daha iyi yol tutuyor daha güvenli daha hızlı daha ekonomik, niye böyle bir şey aldın? Demişti ki ben bunun tipini seviyorum, diğer özelliklerinin de daha kötü olduğunun farkındayım ama ben bu durumla barışığım, o yüzden bunu aldım. Demiştim ki kardeşim ağzına sağlık, ne güzel konuştun güle güle bin. Bu lafları söylemek çok zor olmamalı. Bir şey sırf piyasada tutuluyor diye alındıysa diğer özellikleri daha başarılı markalarla karşılaştırılarak komik duruma düşülmemeli.