User Tag List

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
257 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: MERCEDES BENZ e yaziklar olsun

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka hiç düşünmeden davanı açıcaksın bak ondan sonra nasıl değişiyor bütün işler.
    DAvayı geri çekin şunu yapalım bunu yapalım diye nasıl geliyorlar kapına...
    Opel ile halam davalık olmuştu...davayı açana kadar her türlü zorluğu çıkartan servis dava açılınca kendisi aramaya başlamıştı.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni bilen biliyor burda ben sen 143bin tl dediğinde yok canım diye düşünmedim çünkü hatırlıyorum yengeye araba arıyordunuz o sıra cla yıda baya bir kafayı yormuşdun araştırmış ve fiyat alıcağından falan bahsetmişdin ordan hatırlıyorum..

Belki satıcı arkadaşda elindeki listeye göre fiyat söyledi oda eminim kendince haklıdır belki donanımsal belki aradaki bazi şeyleri katmamışdır yada siz full dolu özel cla sipariş fiyatı almışsınıdır vel hasıl anlaşılmıycak bir nokta yoksa iyi niyet önemli..

bu arada senli benli yazmışım kusura bakmayın
    evet konu bile açmıştım zaten ben bu CLA işini hiç anlamadım, bu arabalar geldi blok blok galericilere sattılar... geçen sene 100bin TL nin altında satılan araba bir anda 120bin TL oldu galerilerde, hem de bayi çıkışlı etiketiyle... benim için ucuz-pahalı araba yoktur, ederini hakediyorsa bazen 150bin euro ucuzdur bazen 80 bin TL pahalı... benim terazimde CLA bu parayı haketmiyor o kadar...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim için ucuz-pahalı araba yoktur, ederini hakediyorsa bazen 150bin euro ucuzdur bazen 80 bin TL pahalı... benim terazimde CLA bu parayı haketmiyor o kadar...
    Aynen üstüne fazla bir şey katmaya gerek yok..

Hep aynı şeyden bahsediyoruzda ne yazık ki bazı arkadaşlar hala mercedes lafını duyunca bütün mercedesleri s class konumuna sınıfına sokuyorlar. aslında o kafadan bir kurtulabilseler hepimiz çok iyi anlaşıcaz.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Anamur'luyum, eğer viraj test edilecekse Gazipaşa-Anamur yolunda denesin... B serisi nasıl yol tutar bilemem hiç kullanmadım da denemedim de, ama e46-e90-F30 hiç fark etmez bir 3 serisinin nası yol tuttuğunu çok iyi bilirim, çok talihsiz bir yorum olmuş...
    Arkadaşın yorumunun talihsizliğine hem fikirim abi benimkine öyle demediysen ki ben de Anamur yolunu sayısız defa gittim geldim, o yolun zevkini de iyi bilirim

3 le B yi kıyaslamak bence saçma olur özellikle yol tutuş konusunda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın yorumunun talihsizliğine hem fikirim abi benimkine öyle demediysen ki ben de Anamur yolunu sayısız defa gittim geldim, o yolun zevkini de iyi bilirim

arada Anamur lafı geçti değinmeden geçemedim bir de Anamur-Gülnar yolu vardır ki orası da es geçilmemeli

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Merhaba

Ben kendi yorumumu değil kullanıcının yorumunu size aktardım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ghibli06 Beyefendi

Sizin yazdıklarınız sırasıyla en alt kısımdaki alıntılardaki gibidir.

Nisan ayında CLA 200 Urban Paket 99.000 TL olarak lanse edildi ve uzunca bir süre hiç bir indirim uygulanmadan satıldı. Yani büyük ihtimal siz Mayıs ayında 99.000 TL olan Urban paket bir araç için 98.500TL ye anlaşmışsınız.

Şuan Mayıs ayında 99.000 TL olan Urban paket aracın 2014 fiyatı 120.100 TL

Mayıs ayında zaten dizel i olmadığı için zaten o gün size şuan 145.000 TL olarak güncellenen Amg paket dizel aracın fiyatını 98.500 TL olarak bildiremezler.

Şöyle bir örnekte bulunayım.

Misal 2013 mayıs ayında 99.000 TL Urban Paket CLA için konuşalım.

2 mayıs 2013 1 Euro 2.36 TL miş. 99.000\2.36 = 41.949 Euro. (ötv %40 ve aracın fiyatı 99.000TL)
    18 Mart 2014 1 Euro 3.08TL 120.000\3.08 =38.961 Euro (ötv%45 ve aracn fiyatı 120.000TL)

Yani aslında aracın fiyatına yüksek seviyede yapılan bir zam yok, kur artışına bağlı fiyat iyileştirmesi var,Tabi bu iyileştirme kullanucı yönünde kötüleştirme olarak gözükebilir doğal olarak. Ama yukarıdaki hesaplamada Mercedes'ın hangi tarafta ve niyette olduğu aşikar.

Buyrun beyefendi size doğru bilgi.

Mayıs 2013'te 98.500 e anlaştığınız araç bugün 145.000 TL olamaz çünkü bugün 145.000 TL diye bahsettiğiniz dizel CLA mayıs 2013 te mevcut değildi.

darkmoon'un söylediği gibi paketlerde fiyat yanlışlığı olmuş yazınızda.

Mengerler yada Koluman'ın sahibi olmaya gerek yok araçların doğru fiyatını bilmek için. Zira bayi sahiplerinin CLA nın fiyatını akılda tutacak kadar zamanları kalmıyor.

Yılda 30 adet kamyon alıyor olmanız ne beni bilgisiz yapar nede sizi çok bilgili yapar.

darkmoon'un söylediği gibi kimsenin birbirini kırmasına ve düşüncesini eleştirmesine gerek yok.

Yeterki kişiler genelleme yapmadan kendi düşüncelerini dile getirsinler.

Selamlar, iyi akşamlar

Cla nin fiyatlarina bakin bir daha yorumlayin. Mayis ayinda 98.500 e anlastik bize subata gun verdi su anda 145.000 tl fiyati var. E serisi 1.6 155.000 tl civarinda, simdi soyleyin hangi araba ucuz hangisi pahali? Ben luks markalarin ucuz seri uretmesine karsi degilim, yeter ki gercekten ucuz olsun...

buyurun aldığım teklif, Eskişehir Yolu Mengerler... kusura bakmayın 145bin değil 143bin TL imiş, E serisinin kağıdını bulamadın onun için aldığımız fiyat ise 158.500 TL imiş...
    sen satıcısın sadece ben de alıcı, beni yalanlamadan önce doğru bilgiyi satıcı olarak siz verin! Mengerler ya da Koluman'ın sahibi kadar yetkin varsa ona göre konuşalım istersen, senede 30 civarı Mercedes kamyon alıyoruz, yani bazıları gibi geyiğine gelip de fiyat alanlardan değiliz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sayın 'satıcı' arkadaş, önce elemanın olduğun kurumu iyi temsil et ki, kimseyi savunma yapmaya mecbur etmene gerek kalmasın!

sen başından beri anlamıyorsun, Mayıs ayında Mercedes'in elinde kaç tane satılık CLA vardı? çok bilmiş satıcı söyle bakalım bana mayısta mercedeste hiç satılık CLA var mıydı? Şubata gün verilmedi mi? mercedes elindeki CLA ları, nedense grup grup galerilere sattı mı? hatta şu anda filo satışlarında sıkıntı var mı? mayısta mercedesin elinde olmayan CLA lar, %30 daha pahalı olarak galerilerde satıldı mı hem de bayi çıkışlı?

adam bana fiyat verdi, pazarlık yaptı sonra da elinde olmadığını söyledi, şubatta dizelleri gelecek dedi... fiyat olarak da benzinli ve dizel arasında çok fark olmayacak dedi, şubatta gittiğimizde aldığımız fiyatlar yukarıda, ben sana hiç en alt paket boşun boşu araba alacağım dedim mi?

senede 20 tane kamyon almak beni hiç bir şey yapmaz, sadece firma sahibinin gözünde en azından ciddi alıcı olduğumuzu gösterir, mercedesi de zaten sokaktan geçen adama satıyorsunuz ya, müşteri kitlesini de ben mi anlatacağım?

son olarak: bu kadar fanatik olmayın, sonra sattığınız araçlar patlayınca, müşteri temsilcileri kaçacak yer arıyor... kem küm etmekten başka da bir şey yapamıyorsunuz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terbiyesizligin luzumu yok çok bilmiş falan demek size yakışmıyor.

Gereksiz uzatmaya gerek yok tatsizliga gidecek cunku.

Kimsenin kemkum ettigi yok bu arada.

hangi araba patlamış ta kim kem kum etmis.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Terbiyesizligin luzumu yok çok bilmiş falan demek size yakışmıyor.

Gereksiz uzatmaya gerek yok tatsizliga gidecek cunku.

Kimsenin kemkum ettigi yok bu arada.

hangi araba patlamış ta kim kem kum etmis.
    terbiyesizliği yapan sensin, sen bana aldığım fiyat için yalancılıkla suçlayamazsın...

buyurun liste, elinizde var öyle mi bu araçlar? galericiler sizden almış ama sizden 20-25bin tl pahalıya satıyorlar öyle mi? asıl siz yanlış yönlendirmeyin, belki buraya yazan 'alıcılar' arasında dersine en iyi çalışmış adamım, sebebi de eşim çok istemesine rağmen, mercedesin elinde olmayan araçları vitrine koyup satmaya çalışması oldu... alın size liste, demogoji de yapmayın insanları yanlış da yönlendirmeyin!
    Mercedes Benz Fiyat Listesi ve 2. El Mercedes Modelleri | sahibinden.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al 156bin tl ye bayi çıkışlı dizel

Connecting site...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki siz haklısınız, uzatmanin luzumu yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki siz haklısınız, uzatmanin luzumu yok.
    sayfalardır yazan sensin şimdi uzatmanın lüzumu yok deme bence... yukarıdaki tabloyu açıklarsan, cahil bilgisiz bizim gibiler de öğrenmiş olur, yani insanlar salak, aslında bayiiden 143bin tl ye alabilecekleri aracı, uyanık galerici 156 bin den satmaya çalışıyor öyle mi? ya da 132bin liralık benzinli AMG yi 150binden okutma uğraşı içindeler... sizin aklınız alıyor mu peki bu durumu?

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumların çoğunu okumadımda arkadaşlar biz bu a serisini alırken gidip bmw ye audiye bakmadıkmı sanıyorsunuz ki zaten bir audide vardı mevcutta kullandığımız

Kapısını açtığında yada dururken baktığında bile ne a3 le ne 1 ile kıyaslanamaz bile benim araba bana göre ki,bunu almadan önce düşündüğüm için gittim a aldım.

E serisininde blok renault olmalı ve gel gelelim banane motorundan,kağnı gibi olmasın sorun çıkarmasın ve az yaksın yeter.Zaten servisden servise servisdeki eleman açsın kaputu,ben uğraşmayim diye sıfır araba alıyorsun günlük binmeye Millet renault motorlu dermi demezmi falan diye değil

İç tasarım olarak ise çoğu üst sınıf abisi ile aynı parçalar kullanıldığını araştırırsanız göreceksiniz.

Şu renault motoru muhabbetine bazen,senin renault motorlu mercedes kaç model diyince bozulan çok oluyor diye artık söylemiyorum mesela

Günlük cls ye binen adamda böyle bir muhabbet yapmıyor zaten oda ayrı bir mevzu

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her şeyi geçtim mercedes gibi bir markaya yeni clio tarzı ortaya navigasyon çok komik olmuş bence ve yakışmamış .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyefendi galericilerin satis politikasi yada onlardan almayi tercih edenlerin benimle ne ilgisi var.

bunu neyini aciklamami istiyorsunuz ?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Geçenlerde arkadaşımın A serisine bindm, amg paket falan değil donanımıda bilmiyorum ama sroof vardı.

Hoşuma gitti genel olarak benim, tek kötü yanı sroof'tan gelen tıkırtılardı.

A serisinde en sevmediğim nokta, amg paket'te olsa en boşu da olsa hepsinde aynı ön koltuk kullanılıyor. amg paket olmasının bir farkı olmalı sonuçta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyefendi galericilerin satis politikasi yada onlardan almayi tercih edenlerin benimle ne ilgisi var.

bunu neyini aciklamami istiyorsunuz ?
    şunu açıklamanızı istiyorum, bayilerin elinde var dedikleri araç aslında yok... galericiler CLA ları toplamış, mercedes reklamını yapıyor ama arabayı galeriler satıyor... Mengerlerin elinde 2 ya da 3 tane CLA var, Ankara toplamı Koluman'la 8 i geçmez... yok bir sonraki parti yok diğer ay diye insanları oyalayıp araba satmaya çalışırken birileri, aslında o araçların olmadığını bilen galeriler işte bu fiyatlara satıyor... birebir tanığıyım bu olayın o nedenle 'insanları doğru yönlendirin'...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman kendi tarafimdan cevap vereyim asla galericilere ve al sat yapan kisilere arac satisi yapmiyoruz. Yani hiv bir yerde has susurluk cikisli galeride arac goremezsiniz. Nisan teslim dizel ve benzinli cla aracim kaldi 1er adet isterseniz verebilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)