Koyun can derdinde, kasap benzin![]()
iranın iddiası
ayrıca esad kendi halkımı öldürmek için hiç bir sebebim yok iftira atıyorlar demiş. ama batı basını hiç yayınlamadı bizimkiler dahil.
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
351.KD Kıbrısta askerim 10 günüm kaldı nelerle uğraşıyoruz vallahi stresten çıldıracaz.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
afedersın ama sana bunları kım soyledı?
hangı askerı ceza kanunu ya da ıc hızmet kanununda gordunuz bunları?
97den berı selam verıyorum hıc oyle kursuna dızılme dıye bısey gormedım-duymadım.
ıdam?
bunları bırak oda hapsı-goz hapsı bıle kalktı.sen neyden bahsedıyrsun yahu?
savas halınde ıslenen suclar-curumler sadece daha agır cezayla sonuclanır. ıdam-kursuna dızme vs gıbı cezalar yok bızde.arabıstan mı lan burası...
yahu dellenıyorum gokhan.
rdm cıktı cıkalı , bu olaylar oldu olalı askerlık maskerlık kalmadı.
asker > rutbelı ne zamandır. kılına dokunmazsın kımsenın. canını yakamazsın yanı.(ceza vermekten bahsedıyorum.sıddete karsıyım elbette ama ceza bıle veremıyorsun.dısarısı serefsız avukat dolu.canakkalede askerın bırıne fazladan kafa ıznı vermısler cocugunu gorsun dıye.asker yolda ölmüş.kan davası acmıslar ızın verdı dıye adama! bu kadar oc dolu dısarısı !!! baska bır manyak var mesela.adama ıs yaptıramıyorsun.ceza veremıyorsun.hastane postane gondermek zorundasın.bu sekılde yıyıp bıtıren cok var askerlıgı)
adam kolunu kırsa 3 ay ugrasırsın. asker tam dert. kuzuları kac senedır el bebek gul bebek beslıyoruz,en ufak zarar almasın dıye ıcımız gıdıyor ama hala sacma sapan seyler duyuyorum.yahu artık herkes kurallar uymak zorunda.kımse rısk alamıyor.bırakın dovmeyı etmeyı adamın tum ozluk hakları kullandırılıyor.kural dısı bısey yapamaıyorsunuz. gunde 8 saatten fazla egıtım nobet yasak.evcı kanunu degıstı. bırcok seye ızın verıyorsunuz. senelık yol ızınler vs ler suan askerlık gercekten hele kı okumus adama rahat. lutfen askerlık hakkında bılmeden abuk subuk seyler yazmayın....ıdammıs.kursuna dızmekmıs.hey allahım ya.
Gidişat cidden iyi değil. Gözlemlediğim kadarıyla birliklerde bir hazırlık var. 9-10 eylül gibi başlar bu iş. Biz savaşa girmesek bile, israil gemimize bomba atar bişey olur; suriye yaptı diye medya'da yayınlanır, tam ortasında kalırız bu işin. Allah sonumuzu hayır etsin...
Real Cars, Real Roads.
Ortadoğu'da satranç tahtası üzerinde çok zor bir oyun oynanıyor ama ne yazık ki,
Tayyip efendi satranç bilmiyor.
bir yerde okudum bunu,katılıyorum.
senın verecegın cezalar var veremeyecegın cezalar var.
emre ıtaatsızlıkte ısrar gıbı agır sucları mahkeme kanalıyla halledıyorsun artık. kafana gore h.sonu,hapıs cezası vs veremezsın...
anladım iyiymiş o zaman. ASkeri mahkeme korkusu yeter zaten adama![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bu arada gecen hafta denıyordu harekat ıcın? 1 hafta gectı tık yok. pıyasaların anasını aglatma cabaları bence
+
yukarıda gemımızı vururlar surıye yaptı derler demıs bı kardesımız.
yahu adamlar vurdu gemımızı de kac sehıt verdık.pardon yanlıslıkla oldu dedıler(muavenet),2 de gemı hıbe ettıler.tamam.surıyeye suc atsalar sankı hesap soracagız... ucagımızı , pılotlarımızı kım almıstı bızden?
normale gore olumcul dolu degıl ya akdenız
yanı bekledıgınız kadar buyuk bır yıpratıcı guc yok demek ıstıyorum.
U.S. moves closer to military action against Syria
Öncelikle konuşmana dikkat et lan kim karşında çocuk yok sonrada iç hizmet kanununu aç ordan oku en son gelir buraya yazarsın bu yazdıklarım normal haller değil tabiki savaş durumunda asker karşısında komutanın emrine itaatsizlikde ısrarın cezasına bak maddede verirdim ama okadar ezberliyemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)