çok guzel bir seçim yapmısısn abı
bence sehır ıcınde bınılebılecek en guzel scooterlardan :)
ama ben senın yerınde olsam 200i tercih ederdim :)
gule gule kullan :)
Printable View
çok guzel bir seçim yapmısısn abı
bence sehır ıcınde bınılebılecek en guzel scooterlardan :)
ama ben senın yerınde olsam 200i tercih ederdim :)
gule gule kullan :)
Az bineyim 200 lük olarak Duke alacağımdır Mertcan :)
Şunun tipine bak hele.
http://static.zigwheels.com/media/co..._2_560x420.jpg
güzel motordur ama çok az yaktıgı söylenemez :) dylan150 tavsiye ederim
dün manisadan bi arkadaşıma sıfır km 200 duke teslim aldık izmirden gelirken yolda kunlanırken çok keyif aldım tam teker makinası çok sevimli yakışıklı kerata oldukça mantıklı bir makinaymış tavsiye ederim :) kayınçonuzda hayırlısı olsun bu arada kazasız belasız kunlanın inş.
Kazasız belasız , dikkatli ol .. :)
Aramıza hoşgeldin :D
Vespa aldığımdan beri arabayla 1000 vespayla 7500 km yapmışım :)
Keşke hiç kış gelmese...
İllede scooter olmayacaksa ben Ybr125 tavsiye ederim.Yakıt konusunda 15-20 kuruş arası yakıyor genellikle.Ben çok memnunum her konuda.
Sanada hayırlı olsun Mustafa abi, kazasız belasız.
eninde sonunda bizimde yapacağımız şey bu sanırım :)
hayırlı olsun
bende aynısının mondiali vardı 150cc, 16 jantlı
fakat yapı gereği bu tipteki motorların süspansiyonları çok sert mustafa
Hayırlı ugurlu olsun
Bende arabadan çok sıkılanlardanım, ducati monsterlara bayılıyorum. Tırsmasam bi çilginlık yapıp naked motor alıcam ama yemiyo şuanda :)
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız binmenizi dilerim , bende 4 ay sonra allah izin verirse motor ehliyetimi alıyorum motor seçimi olarak r derilerinden dusunuyorum kafamda olan motor yamaha yzf r 125 düşünüyorum motor gücü aşırı derecede yüksek değil ama r serisine başlangıc tavsiye edebilirim motorunuzu satarsınız :D
Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin, ayni Şeyİ uzun zamandir ben de dÜŞÜnÜyorum her an yapabİlİrİm...
Yaw merak etmeyin yakında 125cclik motorla kmde 1 tl yakacağınız günler uzak değil. O zaman hesap yapmak çok kolay olacak.
15 krs daha az yakması gerek bence. Gec bıle kalmısdın bence ufak motora cekmekle hayırlı olsun.. Bende 13400 gectim lx150 alalı tam 1 sene oldu.
Abi hayırlı olsun kazasız belasız bi warex'de buna takarsın artık :D
Hayırlı olsun, kadran tasarımı dışında fiyatına ve muadillerine oranla cidden çok hoş duran bir scooter :)
Hayırlı olsun, kazasız belasız dikkatlice bin Mustafa abi :) baktın olmuyo en kötü turbolarsın turbo kymco olur :p :) sonuçta dükkan senin :)