Napalım yani paketçilerin trafikde dehşet saçmasının suçlusu bizmiyiz şimdi ?
Koprude bariyerin dibinden geliyosunuz tamm yansıyoruz gec..
Trafiktede bi tarafa yapısıyoruz rahat gecin diye tesekkur bile ediyorlar eyvallah.
Bos yolda seridi ortalayıp bu serit bizim de hakkımız diyen trafık oluncada o serite beklesin o zaman.
Bende surekli arkadan motor varmı diye kollamak zorunda degilim.Bazen cukurdan kacıyosun.. reflex yada aniden farkedemeyebiliriz veya sansız olabilir 2 kisiden biri.
Bi kere bna da gec geldi istemedim zorla verdi![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Bi gün bu motorlu kuryelerden biri elimde kalacak. Özellikle bu dominosculardan biri![]()
Çok fazla pizza sipariş eden biri değilim ama bir kaç sefer geç getirdikleri olmuştu ondada parasını vermiştim nolursa olsun içime sinmez öbür türlü
ben bu tür uygulama yurt dışında varmı merak ediyorum
mesela almanyada varmı?
yani 30dk geçerse 2. pizza bedava
bence türkiye bu tür bir uygulama için mükemmel memleket
nasılsa duygusal bir toplumuz ya
yazııık, diyerek bir çok kişi sesini çıkarmıyordur buna..
almanya? ingiltere?
adamın donunu alırlar valla
yok öyle duygusallık falan oralarda
benmi dedim sana 2. pizza bedava diye?
kendi kendilerine artislik yapıyorlar
Az önce pizza sipariş verdim 43 dakikada geldi, süre de 30 dakika değil 45 dedi, sordum kuryeye, o da evet bizden kesiyorlar dedi o parayı.. O yüzden hiç gerek yok, geç de gelse ödemek lazım, hakka girmeye gerek yok diye düşünüyorum hala, zaten kazandıkları ne ?
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
@ maxi Hakan abi .. Bir sure pizza dagiticiligi yapmistim bende . Asiri gec kalan siparisler haric ( ~1.5 saat ) kimseye bedava pizza vermezdik kimsede istemezdi zaten. Sozumuz 1 saat ama ortalama ~45 dk idi .
Almanya'da 30 dk gelmezse bedava diye birşey yok, adam işin yoğunluğuna göre söylüyor ne kadar sürede geleceğini.
Türkiye'de adamlar resmen kuryelerin hayatını tehlikeye atıyor böyle iddialarla,
ne alaka arkadaşım sen 30 dkda pizza yetiştireceksin diye millet sana yolu mu açacak başbakan gibi?
trafik olur, kaza olur yol tıkanır gibi birçok şey yüzünden geç kalabilirsin doğaldır bu.
kurallara uyacaksın,saygı göstereceksin ki saygı bekleyesin,bu her taşıt sürücüsü için geçerli.
Türkiye'de ki kurye ve benzeri sürücüler gördüğüm en saçma sürücüler diyebilirim, ölmeleri an meselesi ve resmen trafiği parkta oyun sanıyorlar.
bu yaz birkaç tanesini eziyordum resmen,sıkıntılı konu kısaca.
Geçenlerde ben düz yolumda giderken sapaktan çıkıp tam onüme atladı fren yapıp kornaya asıldım el kol yapıp birde önüme kırdı motorunu. Uğraşmak istemedim fakat ışıkta falan denk gelsek o kornayı ölmesin diye çaldığımı sölicektim fakat ne fayda cahil insan anlıcağınıda sanmıyorum.
motorlular saygı görmek istiyorsa önce saygılı gitmeyi öğrencek
Ben motorculara hak veriyodum ta ki emanet kullandığım arabanın aynasını kırına kadar. İki teker üstünde gidiyolar kask bi yere kadar korur ekmek parası napsınlar diyodum ama 1200RR gibi gitmenin de bi manası yok. Sen gelip geçilmicek yerden geçmeye çalışırsan üstüne aynamı da kırarsın iner kafasını patlatırım. Onun yüzünden o günüm karakollarda geçti. Kusura bakmayın herkezin aklı eriyo insan gibi gidilebilir başkalarının hayatını, malını tehlikeye atmaya gerek yok sokarım 30 dakikasını canın kıymetliyse gir Snoppy Pizza`ya Hacıoğlu Lahmacun`a sakin sakin hallet..!!
Bu vaatler yüzünden kaç kurye hayatını kaybetti merak ediyorum. Yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)