User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
95 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 30 dakikada kapında gelmez ise bedava çok cazip değil mi?

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu yarısına kadar okudum dayanamadım yazacam.
    Bende aşırı derecede ayar oluyorum o kendini bilmez motorculara küçük şehirde yaşamama ve sizlerin bahsettiğinin 10da 1i kadar motor olmasına rağmen.
    Ama her motor gördüğümde babamın uyarısı geliyo aklıma '2 tekerin şakası olmaz yaklaşma bile vicdan azabı çekmektense geç gidiver gideceğin yere!' diye.
    Her türlü kolluyorum sinirden ölsem bile.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız şöyle bir durum var. Pizzayı 30 dakikada teslim etmek tüm ekibin görevi. Yani süreç siparişin alınması ile başlıyor ve teslim edilmesi ile sona eriyor. Yani tek sorumlu motorcu değil. Fırında çalışan adam da en az motorcu kadar sorumlu teslimattan.
    Yani motorcuların bizden kesiyorlar demesi tam bir palavra...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece trafikte değil, sevgi yolu gibi sadece yaya acık yollarda bile canavar gibi kullanıyorlar. nefret ediyorum kuryelerden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse kusura bakmasın 30 dakikada gelmiyorsa bende aynen çatır çatır bedava yerim
    Valla bana haram etti 1 saate yaklaşmıştı gecikmesi.. Ya o 30 dk. işini bırak, insanları kandırma gitsinler adana-urfa söylesinler yada karşılığına katlan .. Haram zıkkım olsun dedi gitti sktr git dedim yediğim en lezzetli pizzaydı..

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu scooter kullananlar neden düm düz gidemiyor sokaklarda S yaparak sağlı sollu gidiyorlar bu bir racon mu kendi aralarında bir artislikmi ? Hep merak etmişimdir ?
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçenlerde sağımdan bir kurye geliyor bende haliyle biraz sola alayım arabayı dedim rahat geçsin diye ( e-5 'de ) soldakini biçiyordum nerdeyse , ....ler yarışıyormuş biri sağdan biri soldan , böylelerinede acımam kimse kusura bakmasın ..çarpsaydım iner birde tekmelerdim yeminle.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizden alıyolar diyip cebede atıyor olabilirler ihtimal sonucta..
    Yukarda bikac kişi çalısanlarla alakası olmadıgını solemis.
    Kredi kartını nasıl cebe atacak ?
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kredi kartını nasıl cebe atacak ?
    Nakit aldığı bir yeri cebe atacak sizin çektirdiğinide oraya aktarabilir zor değil.

agresive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün bi arkadaşımla konuştum d*mi*nsta çalışıyor. Kurye, 30 dkdan geç gidince, bunu şirket karşılıyor. Bize giren çıkan birşey olmuyor dedi.
    evet bende parası benden kesiliyor demedim ki sadece size 30 dakkada o pizzayı vs getirene kadar motor kullanıcısının zorluk cektiğini belirtmek için zevkinden geç kalmadını bilmeyenler oluyor üstüne fırça atan bagıran atar yapanlar olduğu için yazdım. sinirliydim dün o yüzden yazarken kestirip açıklamadan yazmısım yanlıs aktarmısım.
    Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.

agresive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatında takip mesafesi diye bir şey duydun mu? Öndeki araçla aranda ne kadar mesafe bırakıyorsun?

Adamın sağından geçmeye çalışıp bir de görmedi diye şikayet etmek de oldukça gereksiz.
    duydum mesafemi de korurum zaten dibinde sehir halinde olsaydım yanından hızlandım da geçer giderdim serit değiştirip hızlandım oda üstüme kırdı 2 şerit yolda ilerliyoruz sol şeritte arkasındayım sağ serit boştu sağ şerite geçtim yanlış bir şey göremiyorum burda.
    Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim burda eve gerçekten yaklaşık 4km mesafedeki pizzacı 1saatte getirdi heralde bedava yiyeceğim benim onu tercih etmemdeki sebep 30dakika iddiasında bulunması ve bu iddia sayesinde iş yapıp diğer firmanın kazanabileceği ekmeği yiyor saygılı olacak.Kaza vardı ona baktım diyor kötü uçmuş otobüs diyor zaten saatler önce ben o yoldan geçtiğimde ambulanslar falan ordaydı merak yani bununki yardım değil.Dedim geçmiş olsun onlarada sanada ver bedava ki o para o kuryeden çıkmıyor zaten.Yolda özellikle duran trafikte bile öne yana hamle yapar yol veririm.

buraaktas
    Misafir
    domi.. ismi başlayan firmayla ben buyüzden çok şikayet ettim.Sipariş veriyorum evime yürüme mesafesi 15 dk olan yerden pizza 45 dk önce gelmiyo çoğu sefer ısıtıp yedim sonunda canıma tak etti ve şikayet ettim bana geri dönüşü sipariş verdiğim şube dönüş yaptı ve çok lakayıtbi konuşma tarzıyla yeniden şikayet ettim bu sefer merkezden geri dönüş oldu bu seferde mah agızla bagırarak konusan bi bayanla konuşmaya başladım bana sürekli bedava pizza istiyosanız yollıcam diyip durdu ben bu aşamalara gelmeden önce kaç dk getiriyosalar getirsinler yeter ki sıcak pizza yemem mi şikayetim ne yazıkki benimle konuşan yetkililer bedava pizza yemek peşinde olan insan muhamelesi yaptılar ve ve ben her fırsatta domi..paşlayan firmanın %100 müşteri memnuniyeti konusundaki şikayetimi yeniliyorum böyle reklam ve promasyon yapmyı biliyolarsa dediklerinin arkasında durmaları gerekiyo...

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yemeyin kardeşim pizza

1 senedir pizza yemeyi bıraktım hala reklam mesajları geliyor telime gıcık oluyorum. günde 7 tane pizza şirketi sürekli taciz ediyor
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MetehanCelikten Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu yarısına kadar okudum dayanamadım yazacam.
    Bende aşırı derecede ayar oluyorum o kendini bilmez motorculara küçük şehirde yaşamama ve sizlerin bahsettiğinin 10da 1i kadar motor olmasına rağmen.
    Ama her motor gördüğümde babamın uyarısı geliyo aklıma '2 tekerin şakası olmaz yaklaşma bile vicdan azabı çekmektense geç gidiver gideceğin yere!' diye.
    Her türlü kolluyorum sinirden ölsem bile.
    özet geç baba diyemedin mi? bu kadar uzun nasihat mı olur

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özet geç baba diyemedin mi? bu kadar uzun nasihat mı olur
    Yok abi demeye kalksam bi ışık belirir sanırım.
    Saygımız sonsuz her lafını sonuna kadar dinleriz...
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dominosun sözleşmesini okuyun bu 30 dakika ile ilgili para asla sürücülerden yada ekipten kesilmiyor..
    RESPECT YOUR ELDERS

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yola çıkıyorum gayet efendi saygılı kurallara uygun şekilde , e bi bakıyorum o üstüme kırıyor, bu sinyal vermeden dalıyor , öteki sıkıştırıyor en sonunda sabır taşıyor katil kurye moduna geçiyorum.Doğru mu değil ama insanda bi yere kadar dayanabiliyor.

Bu işin tek çıkar yolu karşılıklı saygı hoşgörü.

Şunuda belirtelim motorsikletin emniyet şeridinden gitmesi yasak değildir , emniyete giriyorsak sinyal verip kontrol edip girmemiz lazım sırf motorsiklet için değil... hastası olan biride süratle emniyet şeridini kullanıyor olabilir ,ambulansda ,itfaiyede..
    Dr.Ecu

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öğrenciyken İzmit'te pizza siparişi verdim bekliyorum gelmiyor bir saati geçti aradım şirketi dedim pizza gelmedi dedi tabi gelmez kuryeye ışıkta kaza yaptı yakındı mesafe gittim baktım birşey yokmuş arada bizim pizza kaynadı

Bolu'da sipariş verdiğim adamlar sesimden tanıyor artık telefon numarasından adres bulamıyorlarsa adres söylemiyorum kendileri getiriyor bazılarıyla baya samimi oldum artık gelince abi tuvaleti kullanabilirmiyim diyen çıktı iki sefer, restauranta gittiğimde çay ısmarlıyorlar ahuauh

küçük şehir olmasına rağmen yalnız bahsedilen firmanın birinin kuryeleri aynı şekilde kullanıyorlar geçen sokak arasında çarpıyordu bana yürürken kovalamaya çalıştım yetişemedim garip kullanıyorlar
    körler sağırlar

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik kural işi kurala uymayan herkes ölmeye öldürmeye mahkumdur. sonuçlarına katlanmayada.

mümkün olduğunca bulaşmadan şikayetçi olmak faydalı.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)