bugün sabah ankara'da dikmen caddesinde keklikte gördüm 25 senedir dikmendeyim ilk defa orda çevirme görüyorum. bu aralar toplu taşıma çok mantıklı :)
Printable View
bugün sabah ankara'da dikmen caddesinde keklikte gördüm 25 senedir dikmendeyim ilk defa orda çevirme görüyorum. bu aralar toplu taşıma çok mantıklı :)
Arkadaşlar şu an cadde bp nin önünde 10sivil polis 1 cekici fenerbahçe girişi 20 trafik polisi filmli yapılı app plakalı aracları cevirmişler dikkat edin
Aklı olan bu gece çıkmasın 1.köprüde birtane bile ekip arabası yok herkes emniyet şeridine girmiş trafik kilit, yıldız yokuşunda 10 metre arayla 6 tane ekip arabası var bu akşam büyük uygulama olucak hem Avrupa hem Anadolu yakasında belli..
Merterden Bostancı ordan Çekmeköy yaptım trafik rezalet aklı olan çıkmasın.
Suan caddeye giris yapiyoruz ortam sakin ama saat 10u gecti nevale isi sakata geldi
Dakika skor bilgilerini buradan sizlere aktarabilirim
Kiziltopraktan s virajina kadar 3 cevirme var egzozlu cam filmli appli arabalarin hepsini bagliyolar DIKKAT !
Cezayı yedim kafam rahat. fıldır fıldır gezicem cam filmlerimle 7 gün :)
Cadde akici...kimse icki satmiyor kaldik sap gibi..bp den donuste 100 mt ara ile iki cevirme var...320 d ile guzel oynadik S e dogru yoldayiz tamam...
Guncel istiyorz civardakilerden
Migrostan s e dogru gidiyorum..ilk isiklardayim cevirme var
Nissan 350 z cevrilmis polise dert anlatiyor..plaka 27 Z
S deyiz tam s de cevirme var baya kalabalik.
Suan stadin ordan sahil yoluna giderken bi evo bi 106 bi de e30 almislar arka arkaya iki cevirme var uzak durun buralardan
egsozdan da ceza yazamazlar. yasal bir desibel sınırı var. bu sınırı araçlarımızın geçmesi mümkün değil. Ben bununla ilgili uğraşırken makina mühendisleri odasına gittim. Desibel ölçümünü oradan bir bilir kişi yapıyormuş. belirli bir de ücreti vardı. Oradaki mühendis de polislere bir küfür salladı..
Yasal olarak ceza kesebilmeleri için ellerinde desibel ölçüm cihazı olması gerekiyor. Egsozun 5 metre (emin değilim) gerisine cihazı koyup, aracı 3000 devire getirerek ölçüm yapması ve ona göre ceza yazması gerekiyor.
Durum böyle fakat üzerine giden yok. Ben İstanbul Üniversite'sinin yapmış olduğu ölçüm sonucu ve yasalara uygun olduğunu gösteren belgeyi gösterdiğim halde klasik olarak "Mahkemeye ver!" cevabını aldım. Bunların hakkından nasıl gelinir bilemiyorum.
Edit;
Konuyla iligli bakanlık değerleri;
Kaynak : http://sanayi.gov.tr/Files/Mevzuat/7...2010092513.pdf
http://i41.tinypic.com/10icaxf.png
3 bmw 1 1.6 ies 1 opel cekiciye bindi
polisler yüzümdn rutin tırafigi izliyoruz :D bu hafta pek bişey olmaz heralde geçen hafta yanıyodu :D