yok yükseltmedim aksine 1 cm daha bastım :) selamiçeşmedeki şubede öyle dediler sonra kartal emniyete gittim ordaki memur basıklığa falan bakmadı filmlere baktı resmini çekti men i kaldırdı
Printable View
dün akşam s de polisler takılıodu bildiğin ben geçerken siyah bi a5 i almışlardı.
bi de bostancıda sivil ekip arabası octavia rs in önünü kesmişti kameralar filan, değişik bi olay vardı.
Bu çevirmenin sebebi 2 hafta önce suadiye trafik şube önunde yolu kapatip 0 çizen apaçiler polisi yok saydılar şimdi cefa çekme zamani
Su anda cuma cumartesı cadde tarafında gezebilen kımse yok oyle 8 silindirli egzoslu filan...
Ferrarılerın onune plaka caktırıyorlar.kayırma filan yok aldatmayın kendınızı..ben arabamı 2 haftadır caddeye ındıremedım onde plaka yok egzosum var dıye,kayırdıkları yok aksıne daha cok bilenıyorlar...
bugünde aynen devammış yakında yabancı müzik dinliyosun diye alıcaklar diyo arkadaş s ten bildirdi otu boku kılı yünü tüyü sıkıntı yapıolarmış :D :D
Arkadaşlar biraz önce S virajında kaldırımda dururken sırf alkışladım diye polis beni yanına çağırdı kaldırımdan yola indiğim içinde otoyolu tehlikeye atmaktan ceza kesti ben ceza makbuzunu imzalamadım.. kimliğimi alıp yoluma devam ettim. acaba ceza adresime gelirmi? gelirse itiraz etsem sonuç ne olur? araç yok plaka yok yaya olarak ceza kesti..
S virajinin oraya Agaoglu bina dikse de kurtulsak
1 saat önce merter mc , 1 trafik 2 asayiş 1 sivil olarak herkesi dağıtmış olarak görüldü..
s virajından gectm yuruyus yaparken hacı husrevi gecmişti:) polis insanları dagılın dıye ikaz ediyırdu bi cooperlı bayan vardı oda bayaga isyandaydı. İlginc bi ortamdı:)
Bu gece iki kere atasehir, fenerbahce, cadde, s viraji.... Bir tane cevirme gormedik.
ataşehirde çewirme oldu sinan alper için konustuk tamam gidin dediler yollandık :) opel kadet bağlandı
Ben o günleri gördüm benim için o zihniyeti tatmak yetti açıkçası fakat hala dediğim düşüncelere sahip memurlar su anda kasap gibi araba baglamaya devam ediyor
Kısacası her memurun kendine gore bir dogrusu var, hakli yada haksiz o yetkileri kullanıyorlarbazen ego tatmini bazende hakli
Ben karşıdan karşıya geçmiyordum ki kaldırımda duruyordum.. bir abimiz isyan edip bağırmaya başladı herkes abiye destek amaçlı alkışladı polis de beni gördü sen gel bakim dedi kimliğini ver dedı bende heralde gbt yapcak sandım sonra otoyolu tehlikeye atmaktan mı işgal etmekten mi ne ceza kesti kendi beni yola indirdi ben kaldırımdaydım. ortada ne ışık var nede ben karşıdan karşıya geçiyordum.
HK plakalı Hatchback VTI lı arkadaş!
Ataşehirde ***** yerde yaptığın saat 01:00 civarında gereksiz ve MALCA gazlaman neticesinde yapılan şikayet üzerine 2 araç bağlandı senin yüzünden...
Aferin, araban o kadar çığırıyordu ki gecenin o vaktinde herkes arkandan "vaaaayy bee arabaya bak" diye kulaklarını çınlattı ;)
Aşşadan yukariya 1-2 kestire kestire giden vtec ci kardeş,
Milletin arabalarını, park ettiği yerden, suçu olmadan otoparka çektirilmesine neden olmak hoşuna gitmişmidir acaba?
?
Ankara bu konuda daha şanslı en azindan koltuğu yok kanadı yok diye salak saçma nedenlerle araba baglatmiyoruz..Dün gece canı yananlara geçmiş olsun..
Böyle susarsak herkese kitlemeye devam edicekler çözüm fikri olan var mı medyada ses duyuramazmıyımz sonuçta katmadeğer sağlayan alıp veren ekonomiye can veren bir kesimiz :D