User Tag List

Sayfa 8/43 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
808 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Bu gece CADDEYE İNMEYİN

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun gece pendikteki cepte olay cikmis bir ölu bir yarali varmi
    Yazik
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abiler herkes istanbul söylemiş ama ben ankaradan söyleyim bu keçiören köprüsünün altındada cayır cayır çeviriyolar geçen gün kaçtım artık sisler açıktı camlar filmliiydi el kaldırdı sağdan sıvıştım dikkat edin acayip kitliyolardı bi tane beyaz roccoyuda çevirmişlerdi hatta... bu arada plakayı aldıysa nasıl bi ceza yazar yani çevirmeden kaçtı görüldüğü yerde parka çekilsin diye bi ceza şekli olur mu? yada öylesine bi madde sallayıp ceza mı yazar nasıl olur ?
    hiç bişey olmaz merak etme öyle saçma şey olur mu en fazla farlarını kapatıp kaçmadıysan plakanı almıştır 243 tl yazar gönderir eve dur ihtarına uymamaktan
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu arabanın fiyatına göre adam yerine koyma olayını yapan insanda zamanı çağı yakalayamamış eğitimsiz bilgisiz insandır..

senin aracının parası düşük sen dur senin aracın çok pahalı sen git kafası 2014 türkiyesinde geçerli değildir..

bu 80 lilerin 90 lıların örümcek kafasıdır o zamanlar çünkü harbi zengin paralı adam gider cebindeki sıcak tiko parayla araba alırdı.. şimdiki gibi kredi leasing kiralama olayları yokdu bankacılık bugünkü gibi değildi.. zengin ile fakir ciddi anlamda belli olurdu yolda..

bu devirde kim zengin kim fakir altındaki arabaya bakıp anlamanın mümkünatı yok..

100-150 bin tl lik araçlara 60-70 ay kredi çekip, leasing kullanıp,kirala satın al usülü araç alan o polislerin maaşı kadar maaşla bu tip araçlar alan insanlar var..

adam maaşını komple arabanın kredisine leasinge yatırıyor iki gözden param yok diye ağlıyor her ay sağdan soldan borç dileniyor cebindeki parayı göster desen 200 tl bile çıkmaz cebinden aracına 20 tl lik 50 tl lik benzin atıyor hatta o son model 100-150 bin tl lik aracıyla benzini bitip yolda kalıyor sonra bumu zengin...

Ama altında sıfır son model mercedes , bmw ,audi var..

benim gözümde bu tip insanların aracından çok daha düşük fiyatlı çeyrek fiyatlı belki ama kredisiz borçsuz harçsız sıcak tiko parayla araba almış adam o insandan kat ve kat misli ve misli zengindir..
    Ne alaka,hele de Türkiye gibi aracın ekonomik sınıfın belirleyicisi bir ülkede nasıl böyle birşey geçerli değil diyebilyorsunuz anlayamadım?Gayette ''her yerde'' altındaki araca göre insanların tavrı değişiyor kişiye karşı.Ayrıca bankaların bu kadar cazip fırsatlarla kredi verdği bir dönemde para çeviren iş yapan kaç kişi cebindeki sıcak parayı arabaya yatırır ki?Sabit maaşlı borca girmek istemeyen adam gider cebindeki paraya göre arabasını alır.
    Hadi tüm maaşını kredi borcuna yatırdı diyelim.Bu aracın kaskosu,mtv si,trafik sigortası bakımı vs. yok mu?Bunları nasıl karşılayacak bu adam?

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne alaka,hele de Türkiye gibi aracın ekonomik sınıfın belirleyicisi bir ülkede nasıl böyle birşey geçerli değil diyebilyorsunuz anlayamadım?Gayette ''her yerde'' altındaki araca göre insanların tavrı değişiyor kişiye karşı.Ayrıca bankaların bu kadar cazip fırsatlarla kredi verdği bir dönemde para çeviren iş yapan kaç kişi cebindeki sıcak parayı arabaya yatırır ki?Sabit maaşlı borca girmek istemeyen adam gider cebindeki paraya göre arabasını alır.
    Hadi tüm maaşını kredi borcuna yatırdı diyelim.Bu aracın kaskosu,mtv si,trafik sigortası bakımı vs. yok mu?Bunları nasıl karşılayacak bu adam?

o arabaları alıp kaskosuz sigortasız dolaşan o kadar çok var ki. Evine, çoluğuna çocuğuna 1 kilo et alamayıp mercedes bmw kullanan insan sayısı ülkemizde çok fazla.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla hocam ben şuana kadar öyle bir insan tanımadım,çevremde de öyle bir insan yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amk *** mu var caddede? gülsuyundan kopup geliyorsun caddede gazlayıp yanlayıp 100 lira boşa benzin sıkıp dönüyorsun. iki üç hafta gelme, apaçilik yapma, ayda bir git intercityde gazla rahatla.

illa apaçilik yapıcam diyorsan da git kendi semtinde gazla belki oranın kızları "waow arabaya bak" der.

caddebostanda oturuyorum kodumun apaçilerinin yaptıkları yüzünden arabamı film var diye dışarı çıkartamıyorum ki karşıya gideyim, yazlığa gideyim.

buralarda ve çevre semtlerde oturanlar da yok yere apaçiler yüzünden arabalarını bağlatıyor sebepsiz. çünkü polise göre hepsi aynı gözüküyor.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Advan jantlı Fn2 kimin ?? baglamışlar valla
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen yazdığımı tam doğru açıdan anlamamışsın.. aslında aynı şeylerden bahsediyoruz ama sen farklı bir açıdan algılamışsın yazdığımı..

Ben ayağını yorganına göre uzatmayanlardan bahsettim.. ve bu insanları sayısı azımsanmıycak kadar çok.. cebindeki paraya aldığı maaşa bakmadan ayarsız yaşayan ay sonunu bile getiremeyen sağdan soldan borç isteyen insanlardan bahsettim..

sen ise çok farklı bir şeyden bahsetmişsin tabiki bu devirde insan kazandığı paranın orantısında kendini yormıycak bütçesini yaşantısını sarsmıycak oranda kredi çekip araba alabilir bu bambaşka bir şey ve çok normal..ama benim yazdığımla yakından uzakdan alakası yok..

benim kendi çevremde bu tip dolu insan var bir değil iki değil üç değil dolu insan var en son kasko için benden geldi borç para istedi altındaki araba F10 5.20d ...
    cls si olup 3 yıldır mtv sini ödemeyen insanlar var..

Kısaca öyle her pahalı aracın içinde gördüğünüz insan amanda aman bir insan olmayabilir hatta sizden maddi olarak çok daha düşük bir gücüde olabilir altındaki araba her ne kadar sizinkinden pahalı olsada.. bu devirde bu işlerin içinde olupda bu ayrımı yapamayan insanda bana göre bilgisizdir.. arabasına göre muamele 80 lilerin 90 lıların zihniyetiydi..

valeler bile en iyi pahalı arabası olanı değil en güzel sağlam bahşiş verenin aracını kafaya çekiyorlar artık eskisi gibi markaya modele bakmıyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu arabanın fiyatına göre adam yerine koyma olayını yapan insanda zamanı çağı yakalayamamış eğitimsiz bilgisiz insandır..

senin aracının parası düşük sen dur senin aracın çok pahalı sen git kafası 2014 türkiyesinde geçerli değildir..

bu 80 lilerin 90 lıların örümcek kafasıdır o zamanlar çünkü harbi zengin paralı adam gider cebindeki sıcak tiko parayla araba alırdı.. şimdiki gibi kredi leasing kiralama olayları yokdu bankacılık bugünkü gibi değildi.. zengin ile fakir ciddi anlamda belli olurdu yolda..

bu devirde kim zengin kim fakir altındaki arabaya bakıp anlamanın mümkünatı yok..

100-150 bin tl lik araçlara 60-70 ay kredi çekip, leasing kullanıp,kirala satın al usülü araç alan o polislerin maaşı kadar maaşla bu tip araçlar alan insanlar var..

adam maaşını komple arabanın kredisine leasinge yatırıyor iki gözden param yok diye ağlıyor her ay sağdan soldan borç dileniyor cebindeki parayı göster desen 200 tl bile çıkmaz cebinden aracına 20 tl lik 50 tl lik benzin atıyor hatta o son model 100-150 bin tl lik aracıyla benzini bitip yolda kalıyor sonra bumu zengin...

Ama altında sıfır son model mercedes , bmw ,audi var..

benim gözümde bu tip insanların aracından çok daha düşük fiyatlı çeyrek fiyatlı belki ama kredisiz borçsuz harçsız sıcak tiko parayla araba almış adam o insandan kat ve kat misli ve misli zengindir..
    Yazdıkların kismet doğru çünkü;

1. Tüm maaşını krediye yatırma gibi bir durum sözkonusu değil bankalara tek maaşla kredi çıkartmazlar ev tapusu vs gelir beyanı isterler..

2. Her gelir grubununda yaşama sınırı vardı 10 bin tl gelirin vardır 5 liralık yaşarsın.. Ayda 5 lira cebindedir 10 ayda 50 liralık sıfır aracı alabileceğin gibi 3 liralık yaşayıp 70 liralık aracıda alabilirsin yani yaşamında savurgan olmayıp zevkine sadece lüks otomobil alabilirsin bu hayata bakışınla alakalı..

3. Depoyu fullemekte mesele değil harcamanın sınırı yok savurgansındır fulleye fulleye yaşarsın ama açlık sınıırındasındır bununla zengin veya fakir olmanın alakası yok

4. Yazdıklarına katılıyorum fakat demek istediğin af buyur ama kıro ama para onda olan adamları yüceltmek gibi bir izlenim yaratıyor ki en büyük zarar veren kesimde insana saygısı olmaya o zümre sayesinde bu hallerdeyiz bilginize

Edit son olarak zengin insan cimri insandır

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Advan jantlı Fn2 kimin ?? baglamışlar valla
    dünün etiketçileri bugünün modifiyecisi olduk sanarsa video altında ki yorumlar normal
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Murcielago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdıkların kismet doğru çünkü;

1. Tüm maaşını krediye yatırma gibi bir durum sözkonusu değil bankalara tek maaşla kredi çıkartmazlar ev tapusu vs gelir beyanı isterler..

2. Her gelir grubununda yaşama sınırı vardı 10 bin tl gelirin vardır 5 liralık yaşarsın.. Ayda 5 lira cebindedir 10 ayda 50 liralık sıfır aracı alabileceğin gibi 3 liralık yaşayıp 70 liralık aracıda alabilirsin yani yaşamında savurgan olmayıp zevkine sadece lüks otomobil alabilirsin bu hayata bakışınla alakalı..

3. Depoyu fullemekte mesele değil harcamanın sınırı yok savurgansındır fulleye fulleye yaşarsın ama açlık sınıırındasındır bununla zengin veya fakir olmanın alakası yok

4. Yazdıklarına katılıyorum fakat demek istediğin af buyur ama kıro ama para onda olan adamları yüceltmek gibi bir izlenim yaratıyor ki en büyük zarar veren kesimde insana saygısı olmaya o zümre sayesinde bu hallerdeyiz bilginize
    siz beni anlamamakda inat ediyorsunuz yada ben tam kendimi anlatamıyorum bilmiyorum..

senin yazdıkların iyi güzel hoş ama bunlar kağıt üstünde teorik şeyler türkiyede teori ile gerçek hayat asla uyuşmaz.. bu gün bir bankayla bire bir yapıcağın kapalı kapılar arkasındaki özel anlaşma ile normal gazetede verdiği oranlar bir olmaz.. neyse ticarete atıldıkça öğrenickesiniz bunları..

ben kimseyi yüceltmiyorum tam aksine kimseyi yüceltmeyin diyorum kimseyi gözünüzde büyütmeyin diyorum tek dediğimde zaten bu.. yazımdan nasıl bir yüceltme çıkardınız anlayamadım..

neyse uzatmanın bir manası yok sanırım bir jenerasyon sorunu yaşıyoruz uyuşamadık aslında aynı şeylerden bahsettiğimize eminim
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz beni anlamamakda inat ediyorsunuz yada ben tam kendimi anlatamıyorum bilmiyorum..

senin yazdıkların iyi güzel hoş ama bunlar kağıt üstünde teorik şeyler türkiyede teori ile gerçek hayat asla uyuşmaz.. bu gün bir bankayla bire bir yapıcağın kapalı kapılar arkasındaki özel anlaşma ile normal gazetede verdiği oranlar bir olmaz.. neyse ticarete atıldıkça öğrenickesiniz bunları..

ben kimseyi yüceltmiyorum tam aksine kimseyi yüceltmeyin diyorum kimseyi gözünüzde büyütmeyin diyorum tek dediğimde zaten bu.. yazımdan nasıl bir yüceltme çıkardınız anlayamadım..

neyse uzatmanın bir manası yok sanırım bir jenerasyon sorunu yaşıyoruz uyuşamadık aslında aynı şeylerden bahsettiğimize eminim
    Bizim milletin 2 tane kronik saplantısı var

1. Yaş

2. Cük

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1. Yaş

2. Cük

Adam yaşına laf etmemiş ki.. Herkesin teorik olarak bildiği bir yorum yapmışsın. Bugün 2 görüşmeyle emekli bir insana teoride olanın 10 misli kredi veriyorlar. Bunu seçenek olarak sunmuşsun o da aslının öyle olmadığını söylemiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

1. Yaş

2. Cük

sen inatla beni anlamamakda ve olayları çok farklı yerlere sürüklemeye çalışıyorsun ben yaş alakalı hiç bir şey yazmadım orda neyse sıkıntı yok anlaşamıycaz galiba sorun değil.. yeterki uzamasın konu sen çük mük olaylarına girdiysen bu mevzu hoş yerlere gitmez en azından saygımız sevgimiz bozulmasın..

esimsir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl yani yay olan arabalarıda mı bağladılar

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoda helezonları kestirerek teknik değişikliğe gitmişsiniz diyor oda mı suç ?
    Basık arabayla gezmek suç mu ?

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videoda helezonları kestirerek teknik değişikliğe gitmişsiniz diyor oda mı suç ?
    hakikaten bende sımdı farkettım, ne alaka ?
    Marka Coillerin cok buyuk kısmı TUV onaylı. Kaldıkı benım aracımın basık oldugunu nasıl anlayacak oda var ? Dip gezmedıgım surece ?

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o suçmu bu suçmu diye takılmamak lazım krom egsoz ucuna bile teknik değişiklik diye yazıp madde 32 den hareket edebiliyor bu mahlukatlar fazla takılmayın akışına bırakın

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlis bilmiyorsam yasada yazan aracta fabrika disinda yapilan her turlu teknik degisiklik yasak gibi bisi yaziyordu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)