cari açık çok. ceza kesmek işin kılıfı , nakit para lazım en canlısından :))
malumunuz yerel seçimlerde yaklaşıyor..
Printable View
cari açık çok. ceza kesmek işin kılıfı , nakit para lazım en canlısından :))
malumunuz yerel seçimlerde yaklaşıyor..
bu mevzunun yerel bir bölgeyle alakası olmadığını düşünüyorum. kaldı ki istanbul da da yaşamıyorum
. işim gereği akdeniz bölgesindeki iller arası , gerekse şehir içi yollardayım. anormal bir kontrol var. kontrol olmasına da karşı değilim asla fakat yerli yersiz ceza kesmek için çabalıyorlar.
cezalarda fix tir ha 72 tl. 15 gün içerisinde ödersen 50 küsür TL.
aracın hiç kullanılmadığı tarihlerde kesilen cezalara girmiyorum bile..
bnde 1 ay önce s virajı çıkışında sis bide filmden ceza yedim men edildim yine s te olaylar olmuştu yolu falan kesmişlerdi dün de yeni ceza geldi men edildikten bi gün önce 78 le radar yemişim sahil yolunda. söktüğüm filmlerde birlkte 1 ayda zararım 550 tl arabanın trigeri geldi yaptıramıorm triger parası çöp oldu :)
Ucuz atlattım Allah'a şükür.. O geçen hafta çevirenler ters yöne kapatanlar nerde acaba?
S in s olduğu zamanlarda karbon kaputlu düz borulu on cam dahil filmli on plakasi olmayan subarum ile her cumartesi pazar efendi efendi gezerdim ,bir kere bile baglanmadim.
Şimdi corvetti cumartesileri cikaramiyorum ,egzos var plaka yok diye
S in o hali normal degil adamlar doğal olarak bileniyorlar
abiler herkes istanbul söylemiş ama ben ankaradan söyleyim :) bu keçiören köprüsünün altındada cayır cayır çeviriyolar geçen gün kaçtım artık sisler açıktı camlar filmliiydi el kaldırdı sağdan sıvıştım dikkat edin acayip kitliyolardı bi tane beyaz roccoyuda çevirmişlerdi hatta... bu arada plakayı aldıysa nasıl bi ceza yazar yani çevirmeden kaçtı görüldüğü yerde parka çekilsin diye bi ceza şekli olur mu? yada öylesine bi madde sallayıp ceza mı yazar nasıl olur ?
Dun gece sırf modifiyeli araçlara bilenmişler allahtan peugeot ile gelmemişim 6 tane çevirmemi olur bir bölgede..
caddeyi trolar basmış dikkatli olmakta fayda var :)
Dün adamlar sanki terorist yakalıyormuş gibilerdi
2 3 motorlu sahil bisiklet yolundan farları fln kapatıp geldi.
Sivil polislerde cadde tarafından aynı anda sıkıştırdılar fln çok :D garip artık birşey diyemiyorum
modifiyeli arabam olmadığı için polisler suratıma bile bakmadı gariban c2 diye :P s de çevirme içinde durdum gençlere sordum kaç ölü kaç yaralı abi dediler en az 100 araba bağlandı ,oturmuş çekirdek çitliyorlar çevirme içinde bide onlara müdehale etmiyordu polisler
geçen haftaki s mevzusundan sonra cuma cumartesi pazar günü denetimlerin arttırılmısı kararı alınmış.kadıköy trafikden bir memur arkadaşdan öğrendim bende.
bu hafta uzak durulmalı o bölgelerden aynı durum bahçelievlerde kafelerin olduğu cadde içinde geçerli 2 gün önce ceza kitliyorlardı sis app film egzoz bilginize...
S virajının cok eskisini bilmiyorm ama bir senedir ara ara yolum düşüyor gece saati cadde ve s virajında özellikle hafta sonu sis farını kapatma zahmetinde bulunmayan adam şansını deniyordur bence . adamlar standart arabada bile sis far acıksa gel gel yapıyorlar...