http://r1309.hizliresim.com/1f/g/spnhg.jpg
Printable View
hiç kendimizde kabahat aramıyoruz dimi , s virajında yapılan apaçilikler araba çevirmeler nedir ya , efendi efendi git çekirdek ye napıosan yap kim bişe dicek.Bizde toplandık zamanı geldi 20 araba hiçbi polis gelipte arabamızı bağlamadı , sen polislere küfür et arabasını salla sonra neden böyle oldu de olacak iş mi .Bazı şeyleri gayet hakediyoruz.
Yakında ***** yerdeki toplantılarıda yalan edecekler böyle apaçi apaçi gazlamalar olursa ..
Bildiğin kafamıza estiği her zaman otobanlarda gazlıyoruz sorun yaşama oranı yüzde 10 avrupada yapın böyle şeyleri veya usa da sizi evinizden alırlar..Yeri geliyo plakasız gazlamalar oluyor yeri geliyor polisten kaçılıyo hanginizi evinizden aldılar ?
Arı kovanına çomak sokmucaksın , sokarsan sonucuna herkes katlanıyor 3-5 apaçinin hatasını günahsızlarda ödüyo..
geçen hafta her bayanın kullandıgı arabaya binmeye çalışan elinde sopa ve bira şişesi olan tiplerden sonra önlem alınması gayet dogaldır...
Dunkı sahilyolundakı olay cok farklıydı.
Net 20 tane ekip arabası 3 farklı noktada cevirme vardı.Bugunde oyle olabilir dikkatlı olun derim.
Kacacak nokta , bahane yok.Birinden kacan digerinden mecbur cıkacak.
tarık basıma geldi gittim şube bir gün izin verdi ruhsatın tek yapragını alıp
Dun arkadaslarla caddebostan barlar tarafındaydık. saat 00:00 - 00:30 gibi kaltık. Ben 1 50 lik + 1 50 ligin yarısı =75 lik icmistim. Diger yarısını da benim kuzen ben masada degilken icmis :) yoksa onu da icecektim. Tam kalktık gidiyoruz ""caddebostan bostancı" arası baktım cevirme. ilkinde cevirmediler. atlattık derken 2. cevirme.. bu sefer cevirdi. ehliyet-ruhsat aractaki serit orjinalmi ruhsatta var mı, 6000 devir gaz ver egzoz'a bakıcam (hondacı arkadaslardan 5500 ister sanırım :) bi tanesi cam filmlerine bakıyor. egzoz stock, serit ruhsatta isli. digeri de geldi arka cam orjinal rengi dedi diger polise. :) halbuki aracta sadece arka cam da film var :D alkol testi yapmadılar. devam ettik. artık daha cevirme olmaz derken yok artık dedirten 3. cevirme karsımıza cıktı "trafik" Hala caddebostan - bostanı arasındaydık. hemen sol seride gectim. soldaki arac saga kaymıs seridi hafif ortalamıstı. ben de sol a yasladım ve ondeki aracın tampona sıfır ilerledim. maksat polisle goz goze gelmemek. Artık sans mı dersiniz baska bir sey mi 3. cevirmeye girmeden atlattık. Dun bu konu baslıgını gorseydim eger 1 33 luk bomonti icer kalkardım masadan. bu kadar da stres olmazdım. :D Forum da var mı bilmiyorum ama bir konu baslıgı acılıp sadece guncel cevirme olan lokasyonları paylasmak cok iyi olur diye dusunuyorum.
Bizim masa sandalye kayip..farkli bir tarzda orda olucaz artik 4 saat sonra resim yollarim cikmak isteyen ona gore cikar artik :))
"şunu tanıyorum, bunu biliyorum" devri de bitti. adamın amcası milletvekili, arabasını bağladılar. çok da iyi yaptılar.
Pazartesi günü emsal kararlarla birlikte dilekçemi mahkemeye vericem. sonuçlanınca burada da paylaşırım. Sizlere de örnek teşkil eder
arabaya bak tam modifiye.
nedendir bilmiyorum kaç aydır önde plaka yok polis çevirmede bana bakıyor öne bakmıyor. plakayı sorunca köpeğe çarptım diyorum ki harbi öyle ama daha yeni takmadım :D sorun etmiyorlar. bugünde pendikte yunus çevirmesinde 3 yunus arabaya baktı hiç biri dur demedi :D filmde var araçta. sanırım araç segmentinden kurtarıyorum :D
muharreme katılmamak elde değil..
***** bölgede adam 500k 1000k para vermiş ev almış geceyarısı çatara patara..tamam sen ben
olsak ninni gibi gelir ama hiç bir ilgisi olmayana azap olur o saatte..valla geçende biri isyan etti
herhalde ne şişesi varsa salladı aşşağıya camdan ,,düşünsene arabanın tavanına geldiğini
ayıkla pirincin taaşını bence en azından orada sıkmayalım...
çevirmelerde ise orada esnaf arkadaşlarım var bu aralar medyayada yansımayan baya kaza
oldu ondan çok yoğunlaştılar bence..
Bendede onde plaka yok polisler takilmiyor.umarim arkadan ceza yazip gondermezler :)
muharrrem abiye kesinlikle katılıyorum gecen hafta hem herkez yola tasmıstı hemde önümde gitmeye calısan bayanın camların elleriyle vuran sacma sapan tipler vardı ( acemi biri olsa penik yapıp birilerini arabanın altına bile alabilirdi ) ! benim arabaya da yaklastılarda ben diger seride kactım önde olanları görünce . Amacları nedir anlayabilmis degilim ?