Kumandalı egzozunuz varsa dikkat edin. Geçtiğimiz hafta otopark kumandamla 40 defa tuşlara basıp ses kontrolü yaptılar :)
Printable View
Kumandalı egzozunuz varsa dikkat edin. Geçtiğimiz hafta otopark kumandamla 40 defa tuşlara basıp ses kontrolü yaptılar :)
Yok artık geçen hafta filmden yazdılar çıkarttık artık kumandayıda saklarız :)
Peki. nereye kadar böyle ?
sinyal tespit edici kullanıyorlar arkadaşlar bizzat gözlerimle şahit oldum. o yüzden kumanda yerine arabanın bir noktasına düğme çektirmeyi tavsiye ediyorlar artık.
Sen istersen kumandayi cope at denize att
Sen bile tekrar bulamayacak hale getir
Adam ustunun başının pislenmrsine aldiris etmeden egilcek altina bakcak sonra kumandasini ver diyecek
Abi kumandami ne kumandasi ???
-Madde32 baglayin su aracı
Aynen bu sekilde bi muamele goreceksin gecmiste yakin gecmiste bizzat yasadik..
Siz bu tip forumları sadece kendi aranızdamı bakılıyor takip ediliyor sanıyorsunuz.. yapdığınız her şeyi en ince detayına kadar yazıp fotoğralayıp koyuyorsunuz.. bazende dalga geçiyorsunuz bulamazlar baba sakladım şöyle böyle yapdım diye yapdıklarınızı kendi elerinizle servis ediyorsunuz farkında değilsiniz..
sonra'da vayy arkadaş nasıl olur nerden bilirler adamlar uzayda herşeyden kopuk bir şekilde yaşamıyor bilişim suçları iletişim bürosu denen bir departman var..
egzost bagırmıyorsa eğer yine de farklı bu diye tantana yapıyorlar mı ?
evo nun temsa dan onaylı kağıdı var egzoz orjinal fabrikasyondur markası greddy dir diye antetli kağıda ve altında kaşe imza şeklinde ben bunun belli bi desibel sınırı var yasal olan dedim yok öyle bişey diyolar bunu nasıl anlatırsın şimdi ? kağıt 2 memurda işe yaradı 2 tanesinde yaramadı değişiki işler
arkadaş sırf ceza yazmaya çalışan bir sistem nasıl olur ya, kaza yaparsın 5 saat polis beklersin ,adamın teki yolun ortasına dörtlüleri yakıp yarım saat kaybolur ,polis ararsın gelen giden olmaz, gider olmadık şeylerden ceza yersin, yok yok böyle olmamalı buna yüksek meblağlarda olsa araca birşeyleri ekletip izin alınma sistemi gelmeli.
benim fabrika çıkışı aracımın arka camlar renkli ve elimden servisten kaşeli kağıt almıştım bilgisayardan döktürüp firma onaylı
adam ona rağmen ceza yazmıştı banane servise dava aç diyordu
her memurun kendisine göre doğruları var sen istediğini yap yazacaksa yazar sen mahkemede ararsan hakkını belki..
Konu Takip