hastayım bu haberlere de , seçilen cümleler , ses tonu falan sanki kilolarca esrar yakalanmış büyük bir şebeke etkisiz hale getirilmiş anasıın satiyim
Printable View
konya'da bile hayatı esir etti polisler. her yer çevirme, her yer uygulama
Cuma gecesi, memurlar S virajı girişinde bi amg mercedese çökmüşleri :D
2 3 genç arkadaş vardı burdan mı bilmiyorum ama polisler sivil trafikdi ve işleri zor gibi görünüyordu.
Hemen onları geçer geçmez de bir diğer resmi ekip yeni yeni tezgahı kuruyordu, korna çaldık ve esnaf işi fluencemizle geçtik gittik :)
https://pbs.twimg.com/media/Bb8-L_vIAAA6Iop.jpg:large
bu akşam çıkmayı dusunuyorum gelişmeleri haber verirseniz sevinirim arkadaşlar
yaklaşık 10 15 dakika önce s virajının orada uygulamaya girdim. 6 7 polis önüme atladı, sanki adam öldürmüşüm de kaçıyormuşum gibi:)
arabanın altına yattı 1 tanesi ve araçta kumandalı egzoz var dediler. arabanın içinde kumandayı aradılar ama bulamadılar. plakalarım mühürlü olmasına rağmen " sahtedir o mühür" diye yorum yaptılar, camlarımı kontrol ettiler, sağına soluna baktılar. istemeye istemeye bırakmak zorunda kaldılar. dikkatli olmakta fayda var. artık nereden ceza yazarım diye cıncığına kadar kovalıyorlar
orijinal araba candır :D akşam sahili tavaf ediyorum 1 kerede dur diyen yok :D
Twitter hesabin varsa radaristanbul diye bi account var takip etmeni öneririm.
Nerde cevirme var hepsi orda insanlar sayesinde nerde cevirme olduğunu görebiliyorsunuz. :)
Bu arada bende ehliyeti kaptirdim arabamda egzoz muaynesi dişinda bi sknti yok ama dün s de bile bile çevirmeye girdim yanimda arkadaşim vardi :D ondada ehliyet yoktu unutmuş durdurdu bizi Nasil konuştuysak direk biraktilar :D
Dun bir arkadasla tanistim bir ceza cikardi 1.561 tl gozumle gordm , egsozdan muayeneyi iptal etti vs dedi ama cok detay sormadim sonrdan kafama takildi bu ne cezasidir ?
benim arkadaşa o ilk mevzunun olduğu gece 2000 TL ceza kesmişlerdi. arabada logo iptali var diye bile ceza kesmişler. "ben arabanın markasını nereden bilicem" bahanede buymuş.
yılbasından sonra degişti mi aşağısı biraz nasıl son durumlar ?
pek bir değişiklik yok hala cirit atıyorlar sayıyı arttırdılar caddede
Esas aslinda merak ettigim yilbadi oncedi gibi herseye takinti yapiolar mi acaba, arabayi yuksettim, film yok app yok o taraflara gitmem gerekecek, egzost sessiz .. umarim sikinti yasamam
Çevirmeden geçerken arabanın içine düşüyolar. Film varmı diye bakıyor bulamıyor sessiz sedasız geçiyorum arkasını dönüp bidaha bakıyor egsoz varmı diye oda yok ve genelde dikizden baktığımda polisin bana dönük olduğunu görüyorum. Zamanında çok ekmeğimizi yediler ana yoldan çıkamıyordum hergün ayrı mevzuu idi. Orjinal STI kanat yüzünden ceza yemişliğim vardır.(her nekadar iptal ettirmiş olsamda). Bıktım. Lanet ettim bıraktım bu işleri. Ama tekrar dönmek istiyormuyum.. İstiyorum.