Cam filmi var ama cok ince egzozda var ama ss tarzi kazan ucu falan orjinal izmirde hic sıkınti yasamadim urda bakalim gecirceklermi :)
Printable View
Cam filmi var ama cok ince egzozda var ama ss tarzi kazan ucu falan orjinal izmirde hic sıkınti yasamadim urda bakalim gecirceklermi :)
Valla şansını zorlama derim. :) Ben abuk saatlerde viraja tin tin 50-60 la en sağdan girdiğim için, ek olarak araba da şirket aracı olduğu için hiç durdurulmadım ama, genelde 4-5 polis pusuya yatmış avcı gibi bekliyorlar. :)
Biliyor musun bilmiyorum ama sahilde S virajının başındaki ışıklardan önceki ışıklardan içeri atarsan kendini, S virajını da atlatabilirsin. :icon_tup:
Hic bilmiyorum valla s virajini daha yeni yeni yerleri ogreniyorum :)
Suadiye S Virajı İlker BMW 335i on board - YouTube
videonun başladığı ışıklar direk olarak bahsi geçen :)
eğer izlemeye gideceksen de caddeden gidip s in arka tarafına sokağa koyman yönünde olur arabanı, tavsiyem :)
ben 2 numara cam filmiyle sıkıntı yaşamamıştım istanbulda 2011 de arabayı getirdiğim dönem. şans işi biraz da, ben sıkıntı çıkarsa plaka istanbul olmadığı için çerez bu kitleyelim diyebilirler şeklinde çıkar diye düşünüyorum :)
Böle bi yönetmen vardı hvalar bin500 halledelim ayagı falan 3 ay cezaevinde yattı polise rüşvet vermeye tesebbusten
Ulan arkadaş ayda bir mersin-tarsus-adana arasında radardan ceza yer oldum.Hatta navigasyon bile aldım ama adamlar acımıyor 80 le yazıyor 15 gün sonra eve mektup geliyor.
Valla defenderla uc kete cevirdiler, model sordular hep-)
Haricinde rutin olarak alkol cevirmelerine her arabayla giriyorum-)
Defte iki senedir ruhsat dahi vermedim-)))
S virajının oralar ne durumda geçen bilen var mı arkadaşlar?
S viraji yine kalabalik, yesil m3 soldan kacayim tin tin diye niyetlendi ama memurun biri atladi aradan durdurdu :)
Riske girmeyin boş yere, ufak tefek dokunuslu e90 lar vs ler hepsi kenarda denetimdeydi.
Caddebostana gidip geldim. Minibüs caddesinden ethem efendiden girip caribou mu ne bi cafe var onun sokağına parkettim. biraz oturduk dostlarla sonra yine aynı ethem efendiden minibüs caddesine çıkıp Bostancıya evime döndüm temiz bir gece daha :D sahile yada caddeye inip aksiyon aramaya gerek yok bence.
1 saat kadar önce caddedeydim. Sahil tarafında selamiçeşmeden sonra çevirme vardı.
Dün haliç köprüsünün üzerinde çeviriyorlardı adamlar, trafik yapmışlardı resmen. Şaşırdılar artık. Ortaköy tarafında zaten kaç tane çevirme vardı sayamadım. :D Bugün nasıldır tahmin bile edemiyorum.
Ben az önce geldim oralardan çevirme yoktu.