O değilde Fast & Furious un bütün filmlerini atlamadan izlemiş sonra hikayeyi yazmışlar :)
E-5 te de paten kayıp bisiklete biniyorlar mı acaba :D
Printable View
O değilde Fast & Furious un bütün filmlerini atlamadan izlemiş sonra hikayeyi yazmışlar :)
E-5 te de paten kayıp bisiklete biniyorlar mı acaba :D
bu haberi yapan nasıl bir enayi dir :)
"Drift' şovlarına başlamadan önce, rölantide ilerleyen araçlarının kapılarını açarak kaputun üzerine çıkan sürücüler de oldu."
Motorda selenin üstüne çıkıyor sanki yook daha neler :D
Çok fazla tokyo drift izlemenin zararları. Sütlüce underground :D
Bu saçmalığı okuyup gerçek zannedenler var bir de..
Sabah işte, ne beklersinki..
Modifiye tutkununun 'formülizasyonu'-Sabah - 30 Eylül 2013
***** uzvundan uydurduklarını haber yapan Emir Somer adlı delikanlıyı bulup bir bakmak lazım uydurduklarının kaynağı olan ***** uzvunun kapasitesine..
Cok film izlemisler :D yok aralarina karismislar yok buyuk abiler tanimadan guvenmeden almiyormus (gevsek adam sen nasil hemen tanindinda seni iclerine aldilar ) film yazari yapalim bu adami yetenek bosa gitmesin :D
Salaklar..
puahhaha habere bak, ereksiyon problemi yaşayan bir haberci herhalde kendini böyle tatmin etmiş
Merak ettim, patenli kızlar falan gidip görelim bi
Ama patenli travestiler çıkarsa sıkıntı olur :)
emir somer adlı heyecanlı arkadaş ıcın edıtore bır maıl attım. umarım ılgılenırler :)
12 anahtarla lastik sökülmeyeceğini bilmeyecek kadar aciz bir kişi...
FF filmini çok izlemiş sanırım yazar arkadaş :)
Neyin kafasındaysa artık :)
Avrupayı gezdim böyle organizasyona denk gelmedim :D
beyler 12 anahtarı olan var mı? drift lastiğini takıcamda :D
(bunlar bisikletli tayfanın arasına karışmış belli :D gerçi onda bile 13 vardır)
habere yorum yaptım yayınlanmamış :D :D
Bu emir sormere ulan gerizekali diye mail atamiyomuyuz yada sabah a bu nasil haberdir ya resmen uydurma varsa oyle bisi izleyek valla :D
lokman ver oğlum müziği
Çakallarla Dans - Beatbox Sahnesi - YouTube
haber heralde bu kafayla faalan yapıldı,bence cırt yazmayı unutmuşlar :D jant kapaklarını nasıl bağlıyolar anlamadım :D :hehe: