Bugun aldim arabayi izinle beraber
Maltepe'deyim simdi fenere gecicem caddeden gecen var mi hic? İznim var ama yine de muhatap olmak istemiyorum
Bugun aldim arabayi izinle beraber
Maltepe'deyim simdi fenere gecicem caddeden gecen var mi hic? İznim var ama yine de muhatap olmak istemiyorum
Bizde yarım saat önce geçtik. Arkadaşımın zır stock corollayı (cam filmi bile yok) durdurup gaz bastırdılar. Sonra tamam git dediler. Benim arabadada son iptali var beklerim dedim giderken![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Herkese gecmis olsun buyuk sehirde ciddi af yok.
Bizim buralarda 7 km otobana baglanan genellikle bos bi duzluk war zaman zaman polis abilerin eşliginde role cikiorz hatta yorumlar onlardan gelio yok ruzgar yapti erken basti kimsede itiraz edemio![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
önümüzdeki hafta okullar açılacağından istanbul genelinde 2000 Trafik memuru diğer kadrolardan geçici olarak kavşaklara koycaklarmış bilginize dostlar.
S deki cevirmeden ilginc bi sekilde sorunsuz gectim virajin sonunda isiklari kapattim dip gazatasehir starbucks in ordada polisler her zamanki gibi. Ayrica uphillde bi adam cama cikip herkesin plakasini tek tek once asagidaki guvenlige sonra polise verdi benim aracim dahil adamla baya papaz olucaktim sonra kalabalik dagildi gerek kalmadi
Istinye parka maslak yonunden gelmeden itu girisinin orda baya kalabalik ekip oluyo, herkezi aliyolar, bide istinyede sali gunu denk geldim memur aracda oturuyo gelen olursa inip fenerle cekiyo kenara, dikkat edilmeli.
Bu arada zaman zaman istinye parkın otopark girişinde, yani alt geçitten çıktıktan sonra sabah çevirmeleri yapıyorlar. Alkol testi de dahil
Bile bile lades olmaya gerek yok Forzada rolling yapın bir süre![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yüklü arabaları niye elliyorlar anlamam ne var yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)