Omru hayatimda ilk defa boyle bir gece gordum Allahtan arabasiz gittik yoksa basa bela aliyorduk.gecmis olsun herkeze
Omru hayatimda ilk defa boyle bir gece gordum Allahtan arabasiz gittik yoksa basa bela aliyorduk.gecmis olsun herkeze
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Böyle durumlarda aracınızı özel bir otoparka kaçırıp koyarsanız.
Aracın otoparkdan çekilmesi için özel mülkiyet olduğundan savcılık izni gerekmekte bilginiz olsun
Bir keresinde bahcelievlerde yaptim polis yakaladim ehliyet ruhsat dedi.
Dedim arac ozel mulkiyetde otoparkda park halinde.
Savcılıkdan iznin varmı deyince avukat bu deyip s..... olup gitti.
Bakınız polis kırık bir çekici çağırın ve cekici üstündende baglayamiyor.
Bu serüven devam eder en sonunda polis bırakır zaman kaybetmez![]()
Dun gece bende sahil turu yapayim diyordum yataga uzanip oylece kalmisim gece 2 de uyandim..ciksaydim beni filmlerden kesin baglarlardi...butun arkadaslara gecmis olsun.
2000 A3 8L
Edirnede de durum ayni biraz once sanayiye gidiyorum pazar sabah 10 da radar. Son 1 haftadir da sehrin bir noktasinda kesin bir radar var.
Son 1 haftadir bir suru insanin alkolden ehliyet kaptirdigini duydum. Sehrin en kilit yerlerinde her aksam cevirme.
Tum yurt genelinde sanirim bu sekilde durum.
Ama istanbulda modifiyeli araclara takmislar sanirim.
cam filmlerini söksem mi ne yapsam![]()
Ferrari & Maserati'yi çevirip egzoslara bakıyorlar
![]()
Honda'ların %90'ını çeviriyorlar modifiye olsun olmasın...
Dün 11.30'da altunizade çıkışında çevirdiler, baktı sağa sola bişey bulamadı. Emniyet kemerinizi takın beyfendi boşyere 77 lira ceza yazmayalım dediArdından son model bi bmw geldi gelin arabası, yine aynı memur tamam siz gidin dedi. Araba gittikten sonra diğer polis memuruna gülerek abi şu damatlardan birini çeviricem bağlayacam sonunda düğünde içip içip direksiyon koltuğuna oturuyorlar. Daha demin "polise bak be benim emniyetim için kemer tak diyor" düşüncem tamamen tersine döndü.
men dakka dukka.
Ee o cayır cayır bağıran ferrari yi de bağlayabildi mi polis abimiz...
Yine cadde de sls amg sahibi ile trafik polisinin arasındaki diyaloğa şahit olduktan sonra...
Eleman az daha türkiye haritasını çıkarıp koyacaktı polisin önüne,yer beğen diye kendine..
Ankara-konutkent kavşağına gelmeden eskişehir yolu yönündeki polislerde ellerinde fener akşam durduracağı araca yakıp söndürüyorlar araç tamamen standart emniyet kemeri filan bağlı hızım da düşük yandan 150-160 kukalara çarpmadan dip frenle giriyo ona ışık yok benim aracın önüne atlıycak nerdeyse tek eksiğim olan arka plaka aydınlatmasını kullandım bende
Ankara Göksu parkının geçince istanbul yönündeki polisler tarafından çevrildim önümde camları komple filmli jeep tarzı bişey vardı onu da durdurdu sonra git dedi dedim ona neden ceza yazmıyosun cevap yok sonra dobloyu çevirdi cam filminden ceza yazdı,amirim sınır heralde 70bin üstü dedim anlamadı ama yarım saat orada kaldım durum böyleydi yani
350 tane araca ceza yazmişlar.
AMA ARTİK YAPMALARİ GEREKİYORDU GÜLSUYUNU S'E TAŞIMIŞLAR RESMEN. Ne kadar zupaci varsa ne kadar barzik varsa saçma sapan haraketler yapiyolar orda.Gözümle gördüm ya adam kasali kamyonetle yanlamaya çalişiyor ya varmi daha ötesi..
Sonucuda yine sana bana oluyor.
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
plakasız gezenler, egzoz ve sis için boşa ağlamayın arkadaşlar çevreye rahatsızlık veren unsunlar. çokta iyi yapıyorlar. hele geçen haftadan sonra normal yani,önemleminizi alırsanız sıkıntı yaşamazsınız.
bir arkadaş egzoz için test vs demiş lakin testte 3 bin devirden bahsedilmiş millet kesicide dolanıyor, test odasında yankıda yok şehir içinde var o nasıl olacak
geçmiş olsun herkese.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
şu arabanın fiyatına göre adam yerine koyma olayını yapan insanda zamanı çağı yakalayamamış eğitimsiz bilgisiz insandır..
senin aracının parası düşük sen dur senin aracın çok pahalı sen git kafası 2014 türkiyesinde geçerli değildir..
bu 80 lilerin 90 lıların örümcek kafasıdır o zamanlar çünkü harbi zengin paralı adam gider cebindeki sıcak tiko parayla araba alırdı.. şimdiki gibi kredi leasing kiralama olayları yokdu bankacılık bugünkü gibi değildi.. zengin ile fakir ciddi anlamda belli olurdu yolda..
bu devirde kim zengin kim fakir altındaki arabaya bakıp anlamanın mümkünatı yok..
100-150 bin tl lik araçlara 60-70 ay kredi çekip, leasing kullanıp,kirala satın al usülü araç alan o polislerin maaşı kadar maaşla bu tip araçlar alan insanlar var..
adam maaşını komple arabanın kredisine leasinge yatırıyor iki gözden param yok diye ağlıyor her ay sağdan soldan borç dileniyor cebindeki parayı göster desen 200 tl bile çıkmaz cebinden aracına 20 tl lik 50 tl lik benzin atıyor hatta o son model 100-150 bin tl lik aracıyla benzini bitip yolda kalıyor sonra bumu zengin...
Ama altında sıfır son model mercedes , bmw ,audi var..
benim gözümde bu tip insanların aracından çok daha düşük fiyatlı çeyrek fiyatlı belki ama kredisiz borçsuz harçsız sıcak tiko parayla araba almış adam o insandan kat ve kat misli ve misli zengindir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)