benim anlamadığım butun parçaların türkiyeye giriş izni ve satışı yasal
getirdiğimiz parçaların vergisini gümrügünü kargosunu oduyoruz
aracımıza takınca mı suc oluo duvarımıza mi asalım ?
Printable View
benim anlamadığım butun parçaların türkiyeye giriş izni ve satışı yasal
getirdiğimiz parçaların vergisini gümrügünü kargosunu oduyoruz
aracımıza takınca mı suc oluo duvarımıza mi asalım ?
bu forumda milyon kere tartışıldı bu.
iyi o zaman ben çok zenginim hemen gidip jet uçağı alıyorum. arada bir caddeye jetimle inicem, o yolu jetle kullanmak benimde hakkım o zaman.
sen bağaran egzozla sokakta gezmeyi kendine hak görürsen, başkasıda jetiyle otobana e-5e inmeyi kendine hak görür.
yani, uçak satışının yasal olması otobana uçak indirebileceğin anlamına gelmez.
abarth egzoz satışının serbest olması trafikte kullanmana izin vermeyeceği gibi.
113 sürücüye "yarış" cezası! CNN TÜRK Video
Haber videosu
Polisler şu plakasız araba egzozu takmış scooterlarıda bağlasaya...
Jet ucagi gercekten nedir ya ??
Bu sitede milyon kez tartisilmasi da bir kistas degil bu tarz ukala cikislar bence gereksiz
Kisa yoldan anlatmak gerekirse , ithal edilen egzost filtre vb . Mod parcalarinin turkiyeye ithalati sirasinda kutularinda track only yani sadece pist icin ibaresi vardir
Bunu alman takman legal fakat sadece pistlerde kullanimi serbest
E5 e jet yada ucak indirmeye gerek yok
Kaldi ki su sitede egzost takip gezmeyi hak sayan sayisiz kisi var ve muhtemelen sendede var ya da bir donem vardi
Sosyal mesaj vermeye gerek yok
jet işin makarası tabiki :D
cam filmine takıntı etmelerini bende anlamış değilim, sorsan haklı sebepleri var içerdekinin ne halt yediğini aradığımız kişi mi olup olmadığını göremiyoruz diye ayak yapıyorlar ama içerisi kabak gibi görünen filmde olsa kitliyorlar.
hangi işi doğru yaptılar ki bu işi doğru yapsınlar. ama egzoz v.s den araç bağlamalarına hiç karşı değilim, kaldı ki defalarca bağlandım bu sebepten 1 kere itiraz bile etmeye kalkmadım. çünkü haklılar milletin kafasını ütülüyoruz resmen, ne kadar dikkat edip şehir içinde basmasamda, basanlarla beni ayırt edemezler dolayısı ile 4-5 kere bağlanmışımdır.
en güzeli kumandalı egzoz sistemi, cam filmi v.s ye yapcak bişi yok. en son 2 sene önce söktüm attım bu polislerle birdaha muhatap olmamak için. o gün bugündür film yaptırmam. çünkü ben polis olupta insiyatifini iyi yönde kullanan görmedim. ottan b.ktan sebepten adamı kanser ederler.
Benim bildigim birtane Jet var, oda ucak deil :D :D
Egsoz tamam, olsa bile rahatsizlik vermeden cok rahatlikla gezilebilir. Bence efendi usturuplu gezene cok takilmiyorlar. Bu polisin gecen haftaki olayin intikami gibi birseydi bence..
Ama cam filmi hakkaten sinir bozucu. Yeri geliyor benim anamda bacimda arabami kullaniyor, ayrica kendim vitiligo hastasiyim. Bunu izah etmek bile zor okuyor. KatiL mi olayim amk filmsiz gezip.. :) bir donem film serbest demislerdi smdi yine ceza yine baglama. Hadi tmm yaz cezayida baglamak nedir ? Insanlari rahatsizmi ediyorum film olunca. Onlar benim aracimdakini rahatsiz etmesin diye yapiyorum zaten :)
küçük yerlerde arabasına göre muamele daha fazla oluyor ben sakin sakin gezerken rölantideki sesi duyup çevirdi neyse yedim bir halt orjinale döneyim dedim 2-3 hafta sonra karakolun önüne gelen egzozlu s2000e bir işlem yapılmadığını görünce tekrar taktım egzozu.çevirirsede durmam bu saatten sonra yazsın arkadan değişik değişik tipler laftan anlamıyorlar..
Bir bakıma iyi oldu.Kurtköy,Sultanbeyli,Gültepe,Fikirtepe hep orda her hafta.Geçen hafta dönemeyen şahin doluydu orası.Rezillik bence.Biraz temizlik gerekliydi iyi oldu.
Millet bile bile lades demiş yazık.
iş egsozla bitmiyo .. insan gibi kullanırsan insan gibi muamele görürsün.. adamlar ekiplerin önünde küfür eder gibi red line yapıolar.. sonrada arabamı bagladılar diyolar... işin suyu çıktı artık bide yoldan gecen bayan sürücüleri taciz ediolarmış.. karakter meselesi oldu bu iş.. apaçilerden geçilmiyo artık.. adam utanmsa portatif piknik tüpü taşıcak yanında..
2002 yılından beri ehliyetim var. bende yeri geldiğinde hızlı araba kullanıyorum. çok şükür 2003 yılında yediğim radar cezasından bu yana hiç ceza yemedim. 2012 yılı boyunca düz boru ve otto egzozlu 206 ile dolaştım. abuk subuk gazlamadığım için hiç ceza yemedim egzozla. Şuan ki aracımda ama çok koyu bir cam filmi var. 9 aydır bu şekilde kullanıyorum. Asla akşamları bağdat caddesi ve sahile inmiyorum. bir yere gideceksem minibüs caddesi ve e5 kullanıyorum. çok kıllandığım zamanlarda hatta ara sokakları kullanıyorum. Evet gideceğim yere geç gidiyorum yada uzağa park yapıp yürüyorum ama arabamı böyle filmli seviyorum ve böyle olmasını istiyorsam buna katlanmam gerekiyor. 9 aydır akşam hiç sahilde yada caddede araba kullanmadım.
1 kere çevirmeye girdim yaz başında onda da filmleri sorun etmediler sadece alkol kontrol yapmışlardı.
Arkadaşlar bilgi için kavacık 2. Köprü sapağı köprü üstünde ve altında yoğun çevirme var o güzergahı kullanacak arkadaşlar dikkatli olsunlar motorlu ekipleri resmen sayamadık
Star tv de yine bi modifiye terörü diye haber yayınlandı maltepe meguiars çıkışın videosunu yayınladılar 75 araç bağlanmış sanırım dün gece geçmiş olsun ceza yiyenlere.
bugün için bir haber var mı caddeden?
Kanal d haberde simdi gosterdiler yarisan araclari bagladilar diye. H 106 sinan i da cevirmisler :D
Medya olaylari gercekten iyi abartiyor buna yine sahit oldum
Bu arada sinan abi gecmis olsun h2404 te tv ye cikti :)