App plaka ve ön cam film yapıcaktım vazgeçtim valla.Fabrika spec gezmeye devam :)
Printable View
App plaka ve ön cam film yapıcaktım vazgeçtim valla.Fabrika spec gezmeye devam :)
tv de haberlerde sinan s i gördüm masum masum evrakları veriyordu :D
Biraz önce haberlerde izledim arkadaşlar istanbul gercekten fenalarda olmuş aracları kapatmalar falan .... Arkadaşın birine muhabir soruyor niye kapattılar aracınızı diye arkadaş diyor abi cam filmi var başka bişey yok ....cogu yerde egzoz ölçme muhabbetleri yapıyorlarmış .... Kendi ilim icin konuşmam gerekirse daha şimdiye kadar gerek cevrem gerek kendi acımdan bu tarz şeylerle karşılaşmadım .... İstanbulda olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun ....
Haberlerde adam app plakadan bağlandım diyor, alt yazıda arkadaki plakadan bağlandım yazıyor :)
no egzoz no cam filmi spec devam
istanbul silivri akar yeaaa :D jandarma trafik bakıyor bizim buraya gümüşyakaya :D çoğu kankim :D full redline geziyorum bişe diyen yok :D akşam sahilde tenha bir yerde geçen gece kız arkadaşımla oturup bira içicektik gidiceğimiz yerde jandarma trafik ekibi vardı çekmiş muhabbet ediyorlardı gördü durdurdu far sis xenon açık :D hayırlı akşamlar memur bey dedim sanada ne işin var burda dedi abi oturup muhabbet etcez dedim tamam iyi eglenceler dedi adamlar ve ARABALARINA BİNİP YANIMIZDAN GİTTİLER :DD:D:D
bizde nasibimizi aldik istanbuldan.
egzozdan yazacakti emniyet kemerinden yirttik.
Aracimda app plaka var. dun sıkı kontrol ettiler beni S virajinda. Plakalar OK dedigini duydum polisin.
Yolladilar beni. App'nin nerede basildigiyla alakasi var sanirim.
Ülke genelinde kaçak elektirik oranlarına göz atalım.
>> >>> Şanlıurfa % 66.7
>> >>> Diyarbakır % 62.7
>> >>> Hakkari % 62.5
>> >>> Mardin % 59.3
>> >>> Van % 58.0
>> >>> >> >>>Şırnak % 52.0
>> >>> Batman % 51.0
>> >>> Muş % 50.0
>> >>> Bitlis % 48.0
>> >>> Siirt % 48.0
>> >>> >> >>> >> >>> >> >>> Kastamonu % 4,
>> >>> Trabzon %5,4
>> >>> Giresun %3,5
>> >>> >> >>> İşte kaçak elektirik tablosu. Yoruma gerek var mı?
sonuç olarak bu alıntıyı paylaşmamın sebebi hainler kaçakçılık hırsızlık(genel olarak kaçak kullanmak da hırsızlık vergi kaçakçılığıdır.)yapar bizler öderiz onların eksikliklerini..ya aslında konuşulacak çok şey vardı İT -İTİ ISIRMAZKİ BE kime kimi anlatacaksın ki .olan bizlere olur.
cnn turkun vıdeosunda konusan kırmızılı arkadas yarıs marıs yok dıyen bızım mahalleden kuyubasından:D
Yorumlar biraz artis mi artis ne arar bazarda tarzında olmuş :D
haftayada Anadolu yakası ***** yerle ilgili sıkıntı çıkabilir bu haafta baya gergin geçti biloklardan birinden babası belli olmayan biri sürekli arabalara havalı silahla ateş ediyordu adamın biride camdan çıkıp dağılın artık yeteeeer diye bağırıyordu yani bizim arkadaşlar hala oralara kesiciyle girerseler biraz sıkıntı olabilir.
Bende tüvden sonra film düşünüyordum, yine askıya mı alacam yaaa, böyle iyi oluyor aslında bahaneleri yok ceza yazmaya :)
Ataşehir ***** yer bitmiş. Camdan arabalara taş atmışlar.
Adamın biri savcı çıkmış. Araç bağlanmış.
Orasıda bu zamana kadar iyi dayanmıştı zaten.