çok rahatladık sağol
sinir yapmana burda gerek yok
olayları tetiklicek tabikide çok şey var , olucak
şimdi muslera sakatlanmış oyunu geciktirmiş
tamam diyelim öyle yapıyor ya Allah aşkına söyle bana hangi takım yapmıyor bunu ?
Melo kırmızı kart gördü , taraftara formayı gösterdi e videolarla aran iyi , takipde ediyorsun ilk defamı gördün oyuncunun formayı gösterdiğini söyle Allah aşkına ?
ordaki insanlar futbolun bu kısmına dayanamıyolarsa izlemicekler, stada gelmicekler nedir öyle sahaya inip saldırmaya çalışmalar
yazık değilmi orda 100 lerce güvenlik görevlisi ecel teri dökerek kaçtılar
Livestrong
Çarşının gezi olaylarına verdiği desteğe taksimde cevap veremeyenler sahadan katıldı olaya bence başka bir açıklaması olamaz
ben sinir yapmıyorum sadece diyorum ki böyle bişeyi yapsak geçen sene yapardık ondan önceki sene yapardık ? klüp zor durumda takım oynayamıyor sence taraftarlar o zaman mı dellenirler yoksa böyle bi olayda mı bu kadar dellenirler bu olayda bi hinlik hainlik var.bunu anlatmaya çalışıyorum
Çakma çarşı bayraklarıyla mitingden sonra tutmayınca simdi bedava bilet dağıtıp maçın amkodular çarşıyı geçtim beşiktaşın adınıda kirletmek için elinden geleni yapıyo bu şerefsizler ama elini vicdanına koyan Galatasaray taraftarları dahi herkez bu oyunun farkında kimse üzülmesin...
ay canım kızdınmı sn halbuki ne kadar güzel örnek bişey yazmıştım sna galatasarayın ve futbolcularının o zmn ne kdr şerefli bi topluluk olduğuna dair kötü bişi değil![]()
bak bn biz kimiz söliim başta rakip 2. olarakta taraftar grubu karşılıklı atışmalar olmasa ne senin ne bnm giydiğimiz formanın hiç bi özelliği olmaz
sadece başarıya bakarım ben diyen bi taraftar hiç olmazöleyse barcelona yada rmadrid i tutun hersene bi şekilde başarı garanti
az buçuk bni biliosun iise ii kötüyse kötü![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
sen önce laf ettiğin drogba'nın falan hayatını öğren sonra konuşalım
bizim takıma şuan şerefsiz diyorsun da , hadi bizim takım şerefsiz olsun komple
bu akşamdan sonra sizin camia'nın (klüb, taraftar,yönetim) adını sen koy
sende beni iyi biliyorsun kankacım birbirimizi anlatmıyalım burda
Livestrong
Hocam valla ilk atlayanlar carsidan değildi ki biz usttydik o 1453 kartllari maç öncesi slogan atanlara da saldırdı adamlar direk sahaya grdk polis dokunmadı bile ki biz beşiktaş serbest vuruş kullanırken grmeden... kapılar kırıldı ilk defa ustumz aranmadi bnm biletm vardı elimi kolumu sallayarak grdm... Bnce hersey hazırdı hocam uygulandı stadda en az 90bn kisi vardi ve sürekli polis yığınak yapti ilk defa bu kadar cok polis grdm ama sahaya grenlere dokunulmadi... Sonra carsdan abiler inip stadı topladlar
facede bi arkadaşım bizim hocaya cevap olarak yazmış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)