boyle konularý sevýyorum, kým yandaslýktan para pul sahýbý bellý oluyor![]()
kesinlikle hak veriyorum
ama özgürlük protesto eden kesimin protestosunu engelleyerek onlara zarar verip karalamaya çalýþarakta olmaztoplumlar her zaman tepki verir
mühim olan doðru kriz yönetimidir bunu beceremiyosak protesto edenler þiddete baþvuruyosa bilin suç protesto edende deðil krizi yönetemeyendedir![]()
tekrar söylüyorum suç stat güvenliðini yapan polistedir krizi yönetememek oluyo buda![]()
atýn iyisine ''Doru'' yiðidin iyisine ''Deli'' derler.
Şamil Tayyar'dan yine olay sözler! haberi
peki bu adam niye kendi görüþünden olmayanlara çapulcu þerefsizler diyor ?
- Hüseyin Aygün: Savcý hazýr mý? Hazýr. 1453 hazýr mý? Hazýr. Polis hazýr mý? Hazýr. Hadi þu Çarþý'nýn defterini dürelim!
- Rýdvan Akar: Her maça bir savcý, bugünküne 4 atamýþlar. Desenize "3 þanslý savcý" daha Beþiktaþlýlarla eðlenecek.
- Çarþý: Bugüne kadar tribünde omuz omuza kardeþce baðýrdýk ama bugün devlet 4 savcý gönderiyor ve tribünlerde kavga çýkýyor herþey gayet açýk!!
- R. Ýhsan Eliaçýk: '1453 Kartallarý'nýn kuruluþ ilaný ve ilk eylemiydi.Bir zamanlarýn Komunizmle Mücadele Dernekleri'nin tribün versiyonu,yine tekbirle..
- Sezgin Tanrýkulu: BJK/GS karþýlaþmasý için görevlendirilen Savcýlar maç öncesi kimlerle görüþtü? Yarýn,yazýlý olarakTBMM de soracacaðým;'söz uçar, yazý kalýr'
o maçda ne hakem olaylarýnýn döndüðünü hatýrlýyomusun peki ? buraðýn kendisini 5 metre öteden yere atmasýný falan Burak Yýlmaz - Best Top 5 - YouTube
top 3 de iyi seyirler
Spora siyaseti bilmem de, demokrasi yoksunluðuna siyaset, ona da futbol girince mesajlarý takip edemez duruma geldik![]()
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)