User Tag List

Sayfa 4/13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
234 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Futbol Tribünlerindeki PROVOKASYON

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alinti

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'deki programda 1453KartallarıgrubunuAKPgençlik kollarının kurduğunu itirafedeli30dakika oldu.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    at gözlüğü ile devamlı siyasi konuya geçiş varda o yüzden
    O zaman sen söyle bakalım, bu olayların sebebi nedir senin tespitlerine göre ?

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önceki birkaç konuda yöneticilerin uyarıları vardı sitede siyaset vs konuşmak yasak diye niye her fırsatta bu tarz konuları ısrarla açıp insanları birbirine düşürüyorsunuz bu konuları başka forumlarda konuşun yada sosyal medya hesaplarınıza yazın ordan konusun
    tamam abicim birazdan konuya kilit gelir zaten. sende her açılan konuya girip kendi görüşünü belirtmekten çekinmiyosun ama. sen nezamn bir konuya girip (yada senin görüşünde olanlar? )bu olaylara tartışma çıkartacak şekilde yorum yazmadığın zaman emin ol bu konularda açılmayacak açılsada tartışmada çıkmayacak zaten. kimsenin bölündüğü yok farkındaysan yorumlar var farklı görüşler var ve kör olanlar. şu olayda bile siz bağzı şeyleri görüp inanmak istemiyorsanız size birşey diyemeyiz zaten. buyrun konudan çıkın abicim.kısacası senin görüşünle BÖLÜNMEYELİM.
    masalla masalla

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkaadş bu gün kafasına bere takıp atkı bağlayan çarşı diyo hayatıdna 1 gün semte inipte ne soohpet etmişliği var nede başka bişeyi 3 5 trübün bitirimini tanır aman çarşı canım çarşı

çekirdek kadro belli işleri yapanların fororafları görüntüleri var yayınlayın madem kim yapmış

80 000 kişinin içinde toplasan 1500 kişi çarşıdandır gerisi destekçileridir

özel kurulmuş taraftar gruplarını iyi seçmek lazım özellikle trübüne sonradan giren seccade hokkabazlarını son 5 6 senedir ufak ufak yayılmaktalar

boşverin beşiktaş alır cezayı her yükün altındanda kalkar kimse tutupta camiyayı yada ana taraftar grubunu suçlamasın

sen oraya o kadar polis sokup trübünleri yerinde tutamıyosan o senin basiretsizliğindir burda suçlanacak polistir stad güvenliği ztn yoktu maçta

trübünlerde olay çıkabilir futbolcu provake de edebilir (melo) kimse tutupta kimseyi suçlamasın adam formayı kaldırda indiler sahaya die

gezinin intikamı çarşıdan alınmaya çalışılıyo ama anca kafasını alırlar ...
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdalss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam abicim birazdan konuya kilit gelir zaten. sende her açılan konuya girip kendi görüşünü belirtmekten çekinmiyosun ama. sen nezamn bir konuya girip yada senin görüşünde olanlar ? bu olaylara tartışma çıkartacak şekilde girmediğin zaman emin ol bu konularda açılmayacak açılsada tartışmada çıkmayacak zaten. kimsenin bölündüğü yok farkındaysan yorumlar var farklı görüşler var ve kör olanlar. şu olayda bile siz bağzı şeyleri görüp inanmak istemiyorsanız size birşey diyemeyiz zaten. buyrun konudan çıkın abicim.kısacası senin görüşünle BÖLÜNMEYELİM.
    sen benim takipçimsin anlaşılan farkındaysan açılıp sonradan kilitlenen konuda siyasi konuydu hem sanamı kaldı benim konudan çıkıp girmem

Hakan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beşiktaş camiasına oyun oyunanıyor muhtemelen iktidar tarafından Gez'nin intikamı almaya çalışılıyor. Çarşı grubu doğu (tv karşısı üst taraf) yani sahaya inme şansları yok .

1453 Kartalları , kuzey tribün sahaya yakın taraf (tv ye göre sol taraf) sahaya atlamalar kuzey tribününden başladı ve aldığım bilgiye göre '' Ya Allah Bismillah Allahu Ekber'' sesleriyle

Olan Beşiktaş camiasına oldu yine geçmiş olsun

Rasim Ozan Kütahyalı : ''1453 grubu Ak Gençlik tarafından kuruldu''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önceki birkaç konuda yöneticilerin uyarıları vardı sitede siyaset vs konuşmak yasak diye niye her fırsatta bu tarz konuları ısrarla açıp insanları birbirine düşürüyorsunuz bu konuları başka forumlarda konuşun yada sosyal medya hesaplarınıza yazın ordan konusun

Sana mı soracağım Mehmet veya Muhammet Rıza? Hoşuna gitmiyorsa konuya girme. Konuların yaklaşık yarısını ben açmışımdır. Eğer bir yanlışım varsa yönetim cezamı verir, ben bunu göze alıyorum, yönetimden falan değilim. Tamamen ban yesem de benim için çok daha önemli şeyler var şu an Türkiye'de. Konu hükümetin veya muhalefetin ekonomi veya dış politikaları değil, ama mesela 7 kişinin polis veya türevleri tarafından öldürülmesi. Bu siyaset mi? Peki rabia siyaset mi? Rabiayla ilgili konu açsak sazan gibi atlamayacak mısınız? İşinize gelibnce yassah kardeşim lafı tam size göre. Aynı başbakanın "içki içmek haram ama akpye oy verdiyse haram değil" demesi gibi.

Kimseyi birbirine düşürmeye çalışmıyoruz, insanlar zaten bunu yapmaya çalışıyor ve benim de kafası çalışan insanlara bu oyunları biraz gösterebilmek sadece amacım... Komşunuzu polise şikayet edin diye beyanat verip insanları bölen de biz değiliz, bu ülkenin başbakanı... Bu yazdığım da siyaset değil
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siyasi konu açıp proveke ederekmi insanları birbirine düşürerekmi
    neden provoke oluyorsunki? akp'yi desteklemeyenler düşman bir milletmi sence? biz senden hiç provoke olmuyoruz.
    komançero garage

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baya bi sahaya inen oldu ama bi çok taraftarda ya stadı terk etti yada yerinde şaşkınlıkla izledi.
    Baktığında bi sebepte yok hakem kötüydü ama iki tarafada kötüydü. Melo ya faul olmayan pozisyonda kırmızı çıkardı fernandese gereksiz sarı verdi ama onun dışında oyuncuların genelinde fair play havası vardı melonun pozisyona kadar ki meloda orda haklı olarak sinirlendi. Sonuçta beşiktaş bunu hak etmedi en az 10 maç seyirciz gelebilir çünkü 3 4 yıl önce kasımpaşa karşıyaka playoff finalinde karşıyakalılar bu şekilde sahaya inip işgal etmişlerdi o zaman 10 maç gelmişti. 5 haftada 12 puan toplamış takım çok iyi giderken bi grup kendini bilmez piç etti
    Ilk birkac psotu okuyup yaziyorum. Staddaydim ve simdi eve geldim. Farkli maclari seyrettik galiba. Faul olmayan pozisyonda meloya kirmizimi? Daha neler. Kirmizimin alasi. Gs ikinci golu bulduktan sonra yerden kalkmadi. Burak in oyundan cikisi 1 saat. Muslera her pozisyonda cok agir davrandi uyari bioe almadi ve son pozisyonda bedavadan yerde yatisi.... Hakem beterinde otesindeydi ama maci bu noktaya getiren hakem, muslera ve tr ye gelmis gecmis en karaktersiz futbolcu olan melodur.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bir futbol sever şurda melo'a laf etmesin belki etmemişsinzdir hala ama söliym dedim

muslera'nın topu taç'a attıktan sonra beşiktaşın topu teslim etmek yerine , atak yapmaya çalışması ve melo'nun sinirden kırmızı kart görmesi

karakter çok güzel belli oluyor zaten 10 maç seyircisiz oynama size hayırlı olsun
    hacı iyide muslera orda sakatlanmıyokı, zaman gecırmek ıcın pıclıgıne topu taça atıyo yere yatıyo o zamn bktslı futbolcularda sınırlenıp kırmızı kart gorucek pozısyonda dalsalardı
    eğer karekter olayına baglaman gerekıyorsa burdan baslamak lazım

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bi Fenerli olarak çıkan olaylara üzüldüm. Fikret Orman takımı düzlüğe çıkarmak isterken kendini bilmez insanlar yüzünden takım yine çıkmaza giriyor. Yıllardır şu tribün olaylarına çözüm bulunamadı. Yasak çıkartıyorsun ceza uyguluyorsun ama nafile. İyi ki deplasman yasağı alınmış

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bravo kapmışın olayı
    alttaki yazıyı okuda zihnin açılsın
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Beşiktaşlıyım, kutlarım Galatasaray'ı. Konu kesinlikle futbol değil burada. Beşiktaşlılar rölantide oynamayıp, rehavete kapılmasaydı, saçma sapan goller yemeseydi bu maçı rahat alırdık, bu olayların hiç biri de olmazdı diyeceğim ama 1453 yine bir yol bulurdu bence, ya da yol bulacağı maça kadar beklerdi...

Konu kesinlikle futbol değil...
    farkındayım olayın ne olduğunun, o olay beşiktaş taraftarını ve klubunü ilgilendirir bizi ilgilendiren bir durum yok

ben sadece melo için yazdım yazımı ki yazdıktan sonra fotoyuda gördüm melo başlatmış olayı falan diye komik yorumlar yapanlara cevap vermek istedim
    Livestrong

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    markus merk biraz önce 2.golde burakın önüne alışınada "el var" dedi.

meloyu konuşmuyorum bile.
    juvedede böyledydi burdada böyle.
    ama gs taraftarı alışık ısııran vedata tüküren hagiye.

onlara göre melo melaike..
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya Allah aşkına provokasyonları hala çarşı yaptı diyenler var anlamıyorum ben bunları.Bugüne kadar Çarşının sahaya indiğini hiç gördünüzmü ? Daha önce yapılan saçma sapan fontta üzerinde ÇARŞI yazan bayrakların belediye işçilerine dağıtılıp miting alanına gidildiğini görmedinizmi ?Bu yapılan ilk mi ? Bir Fenerbahçeli olarak diyorum bunu başımızdan eksik olmayın.***** olaylarda en zor zamanda ilk adımı siz attınız.İnşallah PROVOKASYONA gelmezsinizde böyle bir topluluk dağılmaz.

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen benim takipçimsin anlaşılan farkındaysan açılıp sonradan kilitlenen konuda siyasi konuydu hem sanamı kaldı benim konudan çıkıp girmem
    he ya seni takip ediyom abi. nedense siyaset ile olduğunu düşünüp yorum yaptığın konularda hep siyaset konuşulmasın deyip geçiyosun. güzel abicim madem hoşuna gitmiyor ; en başta YORUM yapma geç sonra millete gidip kendi sayfanızda orda burda tartışın deme. önce sen kendi dedğini yap yorum yapmadan şikayet et olsun bitsin.
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yönetim 1453e biletler dağıtmış, buraya koyuyoruz, halen daha bir yoruma doğru tespit diyorsunuz. 1453 grubu rabia bayrağı açmaya kalktı, buna da karşı mısın? Mısır milli takımı mı oynuyor yoksa rabia jimnastik kulübü mü???
    Dogru tespit sahaya girenlerin "barzo" diye tabir ettigimiz insanlarin oldugudur. Ne idüğü belirsiz, olay yaratmak icin gelmisler belli. Bunlar 1453 gurubuyla tribune gelmis olabilir; yani bedava dagitilan biletlerle. Destekledigim dusunce budur; yanlis anlasilmasin. Ben de kesinlikle gercek Besiktas taraftari olmadigini dusunuyorum. Maci birlikte izledigim Gs'li arkadasim da ayni sekilde yorum getirdi.

Bu arada sahaya girilmeden once, taraftarin birbirine girme sebebi de bu sahaya inen yamyamlar oldugunu dusunuyorum. Once iceriyi karistirdilar. Tam bir provoke ortami yarattilar.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı iyide muslera orda sakatlanmıyokı, zaman gecırmek ıcın pıclıgıne topu taça atıyo yere yatıyo o zamn bktslı futbolcularda sınırlenıp kırmızı kart gorucek pozısyonda dalsalardı
    eğer karekter olayına baglaman gerekıyorsa burdan baslamak lazım
    geç kardeşim onu , şimdi o konuya girersek çok uzar gider

hangi takım kalecisi yapmıyor 90+2 'de

onuda geç sen o pozisyon faul değilmi diyorsun ?

kaleci orda yere yatsa alır faul u ?

adam kalkıyor taca atıyor ?

beşiktaş kalkıp atak yapıyor sana göre bu etik öyle mi ?
    Livestrong

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alttaki yazıyı okuda zihnin açılsın

farkındayım olayın ne olduğunun, o olay beşiktaş taraftarını ve klubunü ilgilendirir bizi ilgilendiren bir durum yok

ben sadece melo için yazdım yazımı ki yazdıktan sonra fotoyuda gördüm melo başlatmış olayı falan diye komik yorumlar yapanlara cevap vermek istedim
    Ne zihninden bahsediyosun sen farkındaymışın işte aferim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana mı soracağım Mehmet veya Muhammet Rıza? Hoşuna gitmiyorsa konuya girme. Konuların yaklaşık yarısını ben açmışımdır. Eğer bir yanlışım varsa yönetim cezamı verir, ben bunu göze alıyorum, yönetimden falan değilim. Tamamen ban yesem de benim için çok daha önemli şeyler var şu an Türkiye'de. Konu hükümetin veya muhalefetin ekonomi veya dış politikaları değil, ama mesela 7 kişinin polis veya türevleri tarafından öldürülmesi. Bu siyaset mi? Peki rabia siyaset mi? Rabiayla ilgili konu açsak sazan gibi atlamayacak mısınız? İşinize gelibnce yassah kardeşim lafı tam size göre. Aynı başbakanın "içki içmek haram ama akpye oy verdiyse haram değil" demesi gibi.

Kimseyi birbirine düşürmeye çalışmıyoruz, insanlar zaten bunu yapmaya çalışıyor ve benim de kafası çalışan insanlara bu oyunları biraz gösterebilmek sadece amacım... Komşunuzu polise şikayet edin diye beyanat verip insanları bölen de biz değiliz, bu ülkenin başbakanı... Bu yazdığım da siyaset değil
    eyvallah güzel abim sen yazmasan yada bu konuları açmazsan insanlar öğrenemeyecekmi ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)