Alinti
Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'deki programda 1453KartallarıgrubunuAKPgençlik kollarının kurduğunu itirafedeli30dakika oldu.
Alinti
Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'deki programda 1453KartallarıgrubunuAKPgençlik kollarının kurduğunu itirafedeli30dakika oldu.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
tamam abicim birazdan konuya kilit gelir zaten. sende her açılan konuya girip kendi görüşünü belirtmekten çekinmiyosun ama. sen nezamn bir konuya girip (yada senin görüşünde olanlar? )bu olaylara tartışma çıkartacak şekilde yorum yazmadığın zaman emin ol bu konularda açılmayacak açılsada tartışmada çıkmayacak zaten. kimsenin bölündüğü yok farkındaysan yorumlar var farklı görüşler var ve kör olanlar. şu olayda bile siz bağzı şeyleri görüp inanmak istemiyorsanız size birşey diyemeyiz zaten. buyrun konudan çıkın abicim.kısacası senin görüşünle BÖLÜNMEYELİM.
masalla masalla
arkaadş bu gün kafasına bere takıp atkı bağlayan çarşı diyo hayatıdna 1 gün semte inipte ne soohpet etmişliği var nede başka bişeyi 3 5 trübün bitirimini tanır aman çarşı canım çarşı![]()
çekirdek kadro belli işleri yapanların fororafları görüntüleri var yayınlayın madem kim yapmış
80 000 kişinin içinde toplasan 1500 kişi çarşıdandır gerisi destekçileridir
özel kurulmuş taraftar gruplarını iyi seçmek lazım özellikle trübüne sonradan giren seccade hokkabazlarını son 5 6 senedir ufak ufak yayılmaktalar
boşverin beşiktaş alır cezayı her yükün altındanda kalkar kimse tutupta camiyayı yada ana taraftar grubunu suçlamasın
sen oraya o kadar polis sokup trübünleri yerinde tutamıyosan o senin basiretsizliğindir burda suçlanacak polistir stad güvenliği ztn yoktu maçta
trübünlerde olay çıkabilir futbolcu provake de edebilir (melo) kimse tutupta kimseyi suçlamasın adam formayı kaldırda indiler sahaya die
gezinin intikamı çarşıdan alınmaya çalışılıyo ama anca kafasını alırlar ...
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Beşiktaş camiasına oyun oyunanıyor muhtemelen iktidar tarafından Gez'nin intikamı almaya çalışılıyor. Çarşı grubu doğu (tv karşısı üst taraf) yani sahaya inme şansları yok .
1453 Kartalları , kuzey tribün sahaya yakın taraf (tv ye göre sol taraf) sahaya atlamalar kuzey tribününden başladı ve aldığım bilgiye göre '' Ya Allah Bismillah Allahu Ekber'' sesleriyle
Olan Beşiktaş camiasına oldu yine geçmiş olsun
Rasim Ozan Kütahyalı : ''1453 grubu Ak Gençlik tarafından kuruldu''
Sana mı soracağım Mehmet veya Muhammet Rıza? Hoşuna gitmiyorsa konuya girme. Konuların yaklaşık yarısını ben açmışımdır. Eğer bir yanlışım varsa yönetim cezamı verir, ben bunu göze alıyorum, yönetimden falan değilim. Tamamen ban yesem de benim için çok daha önemli şeyler var şu an Türkiye'de. Konu hükümetin veya muhalefetin ekonomi veya dış politikaları değil, ama mesela 7 kişinin polis veya türevleri tarafından öldürülmesi. Bu siyaset mi? Peki rabia siyaset mi? Rabiayla ilgili konu açsak sazan gibi atlamayacak mısınız? İşinize gelibnce yassah kardeşim lafı tam size göre. Aynı başbakanın "içki içmek haram ama akpye oy verdiyse haram değil" demesi gibi.
Kimseyi birbirine düşürmeye çalışmıyoruz, insanlar zaten bunu yapmaya çalışıyor ve benim de kafası çalışan insanlara bu oyunları biraz gösterebilmek sadece amacım... Komşunuzu polise şikayet edin diye beyanat verip insanları bölen de biz değiliz, bu ülkenin başbakanı... Bu yazdığım da siyaset değil![]()
Ilk birkac psotu okuyup yaziyorum. Staddaydim ve simdi eve geldim. Farkli maclari seyrettik galiba. Faul olmayan pozisyonda meloya kirmizimi? Daha neler. Kirmizimin alasi. Gs ikinci golu bulduktan sonra yerden kalkmadi. Burak in oyundan cikisi 1 saat. Muslera her pozisyonda cok agir davrandi uyari bioe almadi ve son pozisyonda bedavadan yerde yatisi.... Hakem beterinde otesindeydi ama maci bu noktaya getiren hakem, muslera ve tr ye gelmis gecmis en karaktersiz futbolcu olan melodur.
Bi Fenerli olarak çıkan olaylara üzüldüm. Fikret Orman takımı düzlüğe çıkarmak isterken kendini bilmez insanlar yüzünden takım yine çıkmaza giriyor. Yıllardır şu tribün olaylarına çözüm bulunamadı. Yasak çıkartıyorsun ceza uyguluyorsun ama nafile. İyi ki deplasman yasağı alınmış
alttaki yazıyı okuda zihnin açılsın
farkındayım olayın ne olduğunun, o olay beşiktaş taraftarını ve klubunü ilgilendirir bizi ilgilendiren bir durum yok
ben sadece melo için yazdım yazımı ki yazdıktan sonra fotoyuda gördüm melo başlatmış olayı falan diye komik yorumlar yapanlara cevap vermek istedim
Livestrong
markus merk biraz önce 2.golde burakın önüne alışınada "el var" dedi.
meloyu konuşmuyorum bile.
juvedede böyledydi burdada böyle.
ama gs taraftarı alışık ısııran vedata tüküren hagiye.
onlara göre melo melaike..
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Ya Allah aşkına provokasyonları hala çarşı yaptı diyenler var anlamıyorum ben bunları.Bugüne kadar Çarşının sahaya indiğini hiç gördünüzmü ? Daha önce yapılan saçma sapan fontta üzerinde ÇARŞI yazan bayrakların belediye işçilerine dağıtılıp miting alanına gidildiğini görmedinizmi ?Bu yapılan ilk mi ? Bir Fenerbahçeli olarak diyorum bunu başımızdan eksik olmayın.***** olaylarda en zor zamanda ilk adımı siz attınız.İnşallah PROVOKASYONA gelmezsinizde böyle bir topluluk dağılmaz.
he ya seni takip ediyom abi. nedense siyaset ile olduğunu düşünüp yorum yaptığın konularda hep siyaset konuşulmasın deyip geçiyosun. güzel abicim madem hoşuna gitmiyor ; en başta YORUM yapma geç sonra millete gidip kendi sayfanızda orda burda tartışın deme. önce sen kendi dedğini yap yorum yapmadan şikayet et olsun bitsin.
masalla masalla
Dogru tespit sahaya girenlerin "barzo" diye tabir ettigimiz insanlarin oldugudur. Ne idüğü belirsiz, olay yaratmak icin gelmisler belli. Bunlar 1453 gurubuyla tribune gelmis olabilir; yani bedava dagitilan biletlerle. Destekledigim dusunce budur; yanlis anlasilmasin. Ben de kesinlikle gercek Besiktas taraftari olmadigini dusunuyorum. Maci birlikte izledigim Gs'li arkadasim da ayni sekilde yorum getirdi.
Bu arada sahaya girilmeden once, taraftarin birbirine girme sebebi de bu sahaya inen yamyamlar oldugunu dusunuyorum. Once iceriyi karistirdilar. Tam bir provoke ortami yarattilar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)