istanbul trafik sorununun çözümü VAR, üstelik gayet basit.
15 milyonluk nüfus 5-6 milyonlara inecek. bu kadar basit.
işim gereği TR'de bir sürü şehire gittim. eminim sizlerden de gidenler vardır. mesela samsun'da işe 2 saatte gittim, eve 3.5 saatte döndüm diye bişey duyan var mı?
eskişehir'de bilmemne yolunda kaza var, bir araba öndekine dokunmuş, tamponu çatlamış, 3.5 saat bekledik diye tecrübe yaşayan oldu mu? (ciddi bir kaza olsa da durum değişmez)
adana'da, izmir'de, ankara'da, bursa'da, gaziantep'te, konya'da....... geriye kalan 80 ilimizde metrobüs rampa yukarı şişti, köprüde şerit kapandı, okullar açıldı okullar kapandı, bayram öncesiydi, arife sonrasıydı, kıl döndü tüy döndü trafik oldu 4 saat kaybettim diye birşey oluyor mu?
olmuyor.
diğer illerde de çeşitli sebeplerden dolayı blokajlar oluyor, ama yolların üzeri araba ile kaplanmadığı için makul sürelerde çözülüyor.
finans, üretim, teknoloji, şu bu o bütün konularda istanbul'u merkez yaparsanız,
edirne'den hakkari'ye her yeni mezun istanbul'da iş var abi burada bulunmuyor, istanbul'a gidecem derse,
göç veren gümüşhane'nin nüfusu kasaba seviyesine inmişken göç alan kadıköy, bakırköy gibi ilçeler isveç büyüklüğüne gelmişse,
her türlü enternasyonel organizasyon için istanbul'da yapalım, aa dünya şehri, diğer şehirlerimiz köy, onlardan bi halt olmaz denilirse,
herkes istanbul'da fabrika, atölye, depo, ofis açmayı hedeflerse,
hepsinin üzerine ta 80'lerde devreye alınması gereken metronun 30 yıllık gecikmesini eklerseniz,
(eğitimsizliği, sinyalizasyon problemini, teknoloji fukaralığını, KORKUNÇ boyutlarda park problemini, ters istikametteki kazaya mal gibi bakarak kendi istikametini yok yere durduran zihniyeti saymıyorum)
maalesef istanbul halkı hayatının üçte birini arabanın içinde geçirir. 5 tane daha köprü yapılır. yollar 8 katlı olur. yine de yetmez.
ya da nüfus, üretim, eğitim ve yaşam diğer şehirlere EŞİT şekilde yayılır. şehirler birbirine ulaşım ve iletişim ağları ile bağlanır. insanlar insan gibi yaşar (bkz. Almanya).