Volvoda ne sorunlar var? Bizim Volvo 183k km de 2002 den beri bizde, hic su koyvermedi ve o paralara alabileceginiz daha kaliteli arac yok bence. (2. El degerinden bahsediyorum)
Printable View
Yani yasi dusuk olup ta 10-20 senedir kullaniyoruz demesinden,ailesinin babasinin,abisinin birisinin arabasinin senelerdir yakinlarinda olmasini anliyorum.Tabii kendisinin tecrube etmesi ile birisinin aracina binmesi arasinda tecrube farki olacaktir illaki.
Diğer markaları kullanmadığım için bilmem ama tam 100binde volvo s40 alıp 210binde daha arefe günü sattım. Ne parça sıkıntısı çektim bu güne kadar,ne yakıtı beni üzdü ne de parçası pahalı. Kesinlikle binilmesi gereken sağlam,az yakan ve donanım çılgını bir araba.
tempralarda kağıt gibi kaportası var alınmaz deniyor donanımı iyi 7-10k arası alan satan çok az ama kliması bile olmayan şahin doğan 13lere dayandı
tatadan uzak durun
alfa romeo ile volvoyu nasıl uzakdurulcak araçlar listesine aldınız aklım hayalim ermiyor :)
eski alfa romeolar derseniz anlarım ama yeni nesil alfa romeoları milletin parası yetmiyorda ondan alamıyor :) a3 alana kadar quiletta alırım yani.
Konu pic olmus :) paliolarin bogaz kelebek sorunu renaultun camurluklari plastik karisimi olmasi falan sorun bence. Uzak durulabilir. Fiat 1.3 mj motorla bence hakettigi yerde..fakat ondada motorun yetersiz kaldigi yerler oluyor.. 1.6 mj ler güzel.yakitta Üzmez..1.6 doblolar cok güzel fakat volan sıkıntılı aracta. Ayrica debriyaj havasini almakta sıkıntılı merkez patlatiyor. Bunlar benm gözlemlerim :)
bizim milletimizin lafı ile hareket etmemeyi öğrendim sadece...
bazı markaların ciddi hatalı araçları var-yok değil...
Rover süper araç, kapak contası yüzünden alınmıyor misal, bildiğim.
Alfa mı, kullanmadan yorum yapmayın ne olur ... !
sınıf ayrımı üst segmentte bile var.
adam panemera kullanıyor mercedesmi bmw mi hıhh ! yapıyor :) Bildiğin tofaş muamelesi yapıyor..
Her kesimde bir yafta var..
Birilerinin hayali birilerinin burun kıvırdığı bir araç olabiliyor.. bunuda en güzel araca bir kulp takıp adını çıkarmakla yapıyoruz.
kötü araba yoktur, az votka vardır misali...
konuyla alakasız ama sizce 15bine kadar hangi aracı almalıyım klima sart yakıtıda ekonomik olmak şartı ile
"Hondacı değil misiniz hepiniz aynısınız" başta EK lar sonra EG ler ve sahne fitenkikilerin
evet volvolara sıkıntısız binersiniz ama kaza yaptığınız zaman asıl sıkıntı parça konusunda başlar + fiyat konusunda da
Saab arabasının parçalarının bulunmadığı falan tamamen palavradan ibaret. Tüm parçaları G.M tarafından sağlanıyor. Sadece 1.9 Tid motorlarda 1-2 parçada sıkıntı yaşanıyordu ama 2 senedir bunlarda giderildi.
30 bin tl ye manda kasa S serisi dışında daha konforlu araç bulamazsınız.
2005 model bi 9.3 kasanın frenleri rocco,cupra,polo,golf gibi arabalardan çok daha iyi.
volvo nun nasıl nerede adı çıkmış? konfor dayanıklılık olarak ne geri kalır yanı var almanlardan ? sadece tek sıkıntısı fahiş yedek parça maliyetleri. :D
saab fabrika kapattı diye millet almak istemiyor ve satamıyor neyseki 1-2 ay içinde üretimi başlıyormuş worldcarfansın dediğine göre. :)