Bak şimdi güzel kardeşim ben politika yapmıyorum burda.
Polislik sadece yazılı sınavla olmaz bunu sende bilirsin belirli bir boy pos ölcü vardır ,ona uyarsan polis olursun.
Abilerine,ablalarına sor bakalım 1.55 boyunda 108 kg adamdan polis olurmu diye
Ondan sonra yaz bana ,hadi kolay gelsin sana hayatında başarılar...
iyi güzel sen puanı yaparsında,yarın bir gün "Torpilcikler" döndüğü zaman onların seçimi diyemezsin..Burası Türkiye,adaletin sözde olduğu,genellikle de bu sözde olan adaletin aslında hiç olmadığı bir ülke.bazı şeyler maalesef gerçek.Amacım siyaset yapmak değil ama bu ülkede sende yaşıyorsun,eğer gözünde görüyorsa bazı şeyleri demek istediğimi anlamışsındır.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Ya hani bize ahkam kesen o büyük otomobil fotoğrafçısı değilmiydin sen ? Kariyer planlaması mı yapmaya karar verdin şimdi ?
kardeşim iki de bir politikacı değilim diyip durma bence.. twitter adresinden politik bir durum yüzünden milyonlara sövmüşsün..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
konuyu saptırmasak sadece abilerimden dedigim insanlardan akıl almak istedim yazdıklarımı okursanız otomobil fotografcılıgı konusunda olan özürümü görürsünüz evet sövmüsümyani bu benim görüsüm oda orda olan bişey tekrar söylüyorum polikacı degilim sadece bi insanı ve görüslerini cok begeniyorum ve onun partısını bi egilimim var sey bide konu böyle saptırılarak farklı yerlere cekilecekse konu kilitlene bilirmi ben faydalı olacagını dusundugumden yazdım bunları farklı seyler tartısılsın diye degil
kardeş ailenin çok malı yoksa git polis ol hayatını bi şekilde emir altında geçidir çocuğunda aynı şeyi düşünsün oda emir altında yaşasın
yada git çalış çabala onurunla fotorfçi ol güzel işler yap yada yapama çocuğunda öyle düşünsün çalışsın çabalasın bişi yapamasın
düzen bu ya emir altında yaşarsın yada emeğinle sürünürsün
ha bi yerde şansılıysan sen emir veren olursun ama bu polislik değil burd emin ol şansına inanıyosan git istediğin mesleği yap gerekirse aç kal ama yinede yap
çünkü konuyu açarken ben polis olmak istemiyorum demişsin resmen
hayallerinin peşinden koş başarısız ol boşver en azından onurlu yaşarsın
polis arkadaşlar kusura bakmasın ama polislik onurlu bi meslek değil kişisel fikrimdir
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
konu kilitlene bilirmi
İlk öncelikle başınız sağ olsun bence biraz çalış 4 yılık meslek geleceği olan bir yer kazan daha sonra kesin bir iş sağın olur yani önümüzdeki ay nolurum derdi kalkar zaten çalışmışınız bir yerlerde esnaflığı bilirsiniz sonra fotoğrafçılık mesleğinizide aynı anda götürebilirsiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)