User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: gelecege dair plan (abilerimden ögüt )

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Abarth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne rızası kardeşim benim.
    Bu arada bir halkla ilişkiler şirketinde çalışıyorum supervisior olarak zaman zaman part time işler oluyor eğlenceli istersen haberdar ederim seni çalışırsın boş zamanlarında
    yani neden olmasın olursa haber verebilirsiniz facebook adresim falan imzada var

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı f.v.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu cok sacma bi yorum olmuş abimlerde polis yeni polisolan yakınlarımda var yani bu ne bilim cok sacma bi yorum gercekten
    Bu şekilde yaklaşma yorumlara. Herkes iyi-kötü bildiklerini sana aktarıyor. Çok saçma olabilir,yanlış da olabilir hiç fark etmez ama kimsenin burada yorum yapma zorunluluğu yok. O yüzden 'bence' bu şekilde cevap vermen yanlış olmuş.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne alakası var kardeşim nerde yaşadığımızın farkındamısın ?

120 kg 1.50 boyunda adamı polis yaparlarmıydı sence 5 sene önce ?
    ben politikacı degilim bu konuda tartısamam hak edip kazandıkdan sonra kimse engel olamaz ki neyse bu konulara girmek cok sacma bence

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadarıyla sevdiğin,hoşlandığın işleri yapmaya pek fırsatın yok bi şekilde para kazanman gerekiyor. Öncelikle Allah yardımcın olsun...

Kendimi senin yerine koydum da,Allah korusun öyle bir durumda olsaydım hobiymiş,sevdiğim işmiş vs vs hepsinden vazgeçer,gerekirse anneme iyi bir hayat yaşatmak için gider pazarda limonda satarım,çöpte toplarım. Açıkcası hobilerini,tutkularını düşünecek bir durumda değilsin. Durum böyle olunca da polislik en mantıklısı görünüyor senin için,fotoğrafçılığın yaşı yoktur hobi olarak yine devam ettirebilirsin ama önceliklerin farklı. Allah yolunu açık etsin,inşallah hakkında hayırlısı ve en iyisi olur.
    cok teşekkür ederim

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu şekilde yaklaşma yorumlara. Herkes iyi-kötü bildiklerini sana aktarıyor. Çok saçma olabilir,yanlış da olabilir hiç fark etmez ama kimsenin burada yorum yapma zorunluluğu yok. O yüzden 'bence' bu şekilde cevap vermen yanlış olmuş.
    haklısınız siyaset olarak yaklasıldı olaya oda benim için bişey ifade etmiyor yani ben kazanırım puanımı yaparım sonrası onların secimi

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben politikacı degilim bu konuda tartısamam hak edip kazandıkdan sonra kimse engel olamaz ki neyse bu konulara girmek cok sacma bence
    Bak şimdi güzel kardeşim ben politika yapmıyorum burda.

Polislik sadece yazılı sınavla olmaz bunu sende bilirsin belirli bir boy pos ölcü vardır ,ona uyarsan polis olursun.

Abilerine,ablalarına sor bakalım 1.55 boyunda 108 kg adamdan polis olurmu diye

Ondan sonra yaz bana ,hadi kolay gelsin sana hayatında başarılar...

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısınız siyaset olarak yaklasıldı olaya oda benim için bişey ifade etmiyor yani ben kazanırım puanımı yaparım sonrası onların secimi
    iyi güzel sen puanı yaparsında,yarın bir gün "Torpilcikler" döndüğü zaman onların seçimi diyemezsin..Burası Türkiye,adaletin sözde olduğu,genellikle de bu sözde olan adaletin aslında hiç olmadığı bir ülke.bazı şeyler maalesef gerçek.Amacım siyaset yapmak değil ama bu ülkede sende yaşıyorsun,eğer gözünde görüyorsa bazı şeyleri demek istediğimi anlamışsındır.
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya hani bize ahkam kesen o büyük otomobil fotoğrafçısı değilmiydin sen ? Kariyer planlaması mı yapmaya karar verdin şimdi ?

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim iki de bir politikacı değilim diyip durma bence.. twitter adresinden politik bir durum yüzünden milyonlara sövmüşsün..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

f.v.güngör
    Misafir
    Bak şimdi güzel kardeşim ben politika yapmıyorum burda.

Polislik sadece yazılı sınavla olmaz bunu sende bilirsin belirli bir boy pos ölcü vardır ,ona uyarsan polis olursun.

Abilerine,ablalarına sor bakalım 1.55 boyunda 108 kg adamdan polis olurmu diye

Ondan sonra yaz bana ,hadi kolay gelsin sana hayatında başarılar...
    bunu bende biliyorum ölcülerin faln filan ama o yapılmış bi yanlıs yani

f.v.güngör
    Misafir
    konuyu saptırmasak sadece abilerimden dedigim insanlardan akıl almak istedim yazdıklarımı okursanız otomobil fotografcılıgı konusunda olan özürümü görürsünüz evet sövmüsümyani bu benim görüsüm oda orda olan bişey tekrar söylüyorum polikacı degilim sadece bi insanı ve görüslerini cok begeniyorum ve onun partısını bi egilimim var sey bide konu böyle saptırılarak farklı yerlere cekilecekse konu kilitlene bilirmi ben faydalı olacagını dusundugumden yazdım bunları farklı seyler tartısılsın diye degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu bende biliyorum ölcülerin faln filan ama o yapılmış bi yanlıs yani
    Tamam,sensin,haklısın...

konuyu saptırmasak sadece abilerimden dedigim insanlardan akıl almak istedim yazdıklarımı okursanız otomobil fotografcılıgı konusunda olan özürümü görürsünüz ewt sövmüsümyani bu benim görüsüm oda orda olan bişey tekrar söylüyorum polikacı degilim sadece bi insanı ve görüslerini cok begeniyorum ve onun partısını bi egilimim var sey bide konu böyle saptırılarak farklı yerlere cekilecekse konu kilitlene bilirmi ben faydalı olacagını dusundugumden yazdım bunları farklı seyler tartısılsın die degil
    Ve düzgün yazmaya çalış ,okumak çok zor..

f.v.güngör
    Misafir
    Tamam,sensin,haklısın...
    densizlik etisem özür dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    densizlik etisem özür dilerim
    Yok özür dilenicek birşey yok.Sadece nasıl bir ülkede yaşadığımızın farkında ol ,ona göre hareket et ve asla nerden geldiğini unutma kardeşim,yolun açık olsun.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş ailenin çok malı yoksa git polis ol hayatını bi şekilde emir altında geçidir çocuğunda aynı şeyi düşünsün oda emir altında yaşasın

yada git çalış çabala onurunla fotorfçi ol güzel işler yap yada yapama çocuğunda öyle düşünsün çalışsın çabalasın bişi yapamasın

düzen bu ya emir altında yaşarsın yada emeğinle sürünürsün

ha bi yerde şansılıysan sen emir veren olursun ama bu polislik değil burd emin ol şansına inanıyosan git istediğin mesleği yap gerekirse aç kal ama yinede yap

çünkü konuyu açarken ben polis olmak istemiyorum demişsin resmen

hayallerinin peşinden koş başarısız ol boşver en azından onurlu yaşarsın

polis arkadaşlar kusura bakmasın ama polislik onurlu bi meslek değil kişisel fikrimdir
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

f.v.güngör
    Misafir
    konu kilitlene bilirmi

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit: akıl verdiğim mesajı silmek zorunda hissettim kendimi haketmediğini düşünüyorum çünkü..

Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polis olursan umarım suçsuz işçileri, öğrencileri, senin görüşünde olmayanları, Türk Bayrağı taşıyanları dövmez, gaz sıkmazsın..
    bu politik cevap veremem diyosan polis falan olma bilader sen.. suçsuz insana kıyamam demek çok mu zor? ama olacak potansiyele sahipsin baktım da twittera

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş cevabı sen kendin de biliyosun aslında polis olman lazım.. fotoğrafçılıktan ekmek yemek için çok paralar yatırmak lazım malzemeye bu bir.. bi de fotoğrafçılığa devam edebilirsin hobi olarak baktın ekmek yiyecek duruma geldin istifa edersin polislikten.. ama diğerinde geri dönme şansın yok.. yaşın genç heveslerine kapılıp pişman olma ilerde.. ne olursa olsun oku.. fotoğrafçı olmalıyım diyosan da onun okulunu oku bence ama mantık polis ol diyor ki %90ından haz etmediğim bi meslek dalı.. Hatta ekip arabanda kameranı tutarsın, olaylar olaylar.. belki de fotoğrafçı olsak bu kadar malzeme bulamazdık diyceksin ilerde
    forumdan bi abimiz THY da bi işden bahsetti oda aklıma yattı bakalım hayat bizi hangi yolla sürecek

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İlk öncelikle başınız sağ olsun bence biraz çalış 4 yılık meslek geleceği olan bir yer kazan daha sonra kesin bir iş sağın olur yani önümüzdeki ay nolurum derdi kalkar zaten çalışmışınız bir yerlerde esnaflığı bilirsiniz sonra fotoğrafçılık mesleğinizide aynı anda götürebilirsiniz
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)