öncelikle iyi geceler
henüz 18 yasına bu gün girdim ama gelecekle ilgili ne yapacam hiç bi fikrim yok
ailemin tek cocuguyum daha dogrusu annemin babamı cok kücük yaşda kayıp etmişiz
kardesim veya abim yok
hayalım büyük bi fotografcı olmaktı ama calıstıgım fotografcılara bakıyorum bi stüdyoda calısıyordum semte ufak bi yer günlük 60 70 tl dükkan kapatıyorduk o dükkanın masrafları oluyordu hesaplarıma göre aylık 1000 tl zar zor kar ediyorduk
sonra ajansda calıstım calıstıgım insanlar bu işe cok para gömüşler yani cok sermaye istiyor cok bilgi cevre istiyor buyuk paralar kazanıyor ama hepsi zaman vermiş bu iş için ama benim biran önce para kazanım aileme bakmam gerek yani
amcam cocukları hep polis bi abim artvinde komiser digeri agrıda polis eniştem polis sultan gazide yengem polis agrıda
onlara bakıyorum liseden sonra polis olmuslar altlarında 0 arabaları evleri var cok genc yasta tamam hayatları tehlikede ama ailelerine bakabiliyorlar fotografcıların izinleri bile yok ki onların izinleri var cocuklarıla vakit geciriyorlar
ben ne yapım simdi işten ayrılıp dershaneye gidim polisligi kazanmaya calısıyorum cunku giris puanlarıda alımıda encok polislikden yapıyorlar hem annem için daha erken bi sonuca varmıs olurum askerlikte yok annemi o surdede yanlıs bırakmamıs olurum die dusunuyorum
ama fotografcılıgıda seviyorum ilk o stüdyoya girdimde yaslı bi amca ve eski patronum vardı hersey cok güzeldi karanlık odada sıgara içmek falan busuru anım vardı amca bana gel arada dedi bn hiç cıkmadım o zamnkı kalfa dükkanı aldı sonra bn bıraktım 3 yıl önce orda işe basladım ne var ne yoksa degişmişti shop falan olmustu kalemle oynamıyorlardı fotografların üstünde karanlık oda mutfak olmustu yine yaptım gelistirdim emek gösterdim o kadar cokda basarılı olamasam bi gün o stüdyo bana dar geldi ajansa girdim ucuk fotografcılarla calıstım cok iyi şerler ögrendim okul hep bnm için 2ci planda idi ne bilim fotogrfcı olacaktım simdi polislige yönelmek zor geliyor
hangi yolda ilerlemeliyim sizce bi yardımcı olun bana ya
biraz akıl verin ne bilim
yorumlarınızı bekliyorum
lütfen makara konusu olmasın