Okurkan kalbim sızladı geçmiş olsun
İçim ürperdi valla geçmiş olsun.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Çok çok geçmiş olsun.
Kotu oldum valla boynumu falan tuttum allah beterinden saklasinn cok cok gecmis olsun
C R M performance
abi gecmis olsun,
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Geçmiş olsun.
Dün yazınızı okudum, akşam üzeri eve gitmek yerine bir işim çıktı, neyse işleri halledip eve dönerken kaldırımda dalgın dalgın yürüyordum, birden bir gürültü duydum ve eğer o korku ile yanlışlıkla 1 adım sağa geçmiş olsaydım son sürat kaldırımdan süren o.ç. motorsikletli bir kurye ile çarpışacaktım. Işıktan dolayı duran trafikte o.ç motorcu beklemek veya aralardan geçmek yerine son sürat kaldırımdan gitmeyi tercih etmiş, çarpışsaydık kim bilir neler olacaktı. Karanlıktan ve hızdan dolayı plakayı alamadım yoksa şikayetçi olacaktım.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
tüylerim diken diken oldun.Allah korumuş.
çok acı bişey evden sabah süslenip püslenip cıkıyorsunuz işinize gücünüze bakmaya,akşam evinize dönemiyorsunuz![]()
Allah korumuş büyük geçmiş olsun...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
başkan büyük geçmiş olsun ya. şok oldum...
büyük geçmiş olsun. Ölümden dönmüş biri olarak anlıyorum yaşadıklarınızı. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı hatta eskisinden de iyi olmanızı en içten şekilde diliyorum![]()
öyle işte.
büyük geçmiş olsun abi, Allah seni sevenlerine bağışlamış bundan sonra daha dikkatli olman dileğiyle.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun abiciğim.
Çok geçmiş olsun, sevdiğimiz bir abimizi böyle saçma sapan bir şekilde kaybetmiştik verilmiş sadakanız varmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)