Çok geçmiş olsun abi. Verilmiş sadakan varmış. Yeni ev de hayırlara vesile olur inşallah.
Drive to win!
forumu takip etsemde hiç dikkatimi çekmedi konu...şimdi gördüm bende verilmiş sadakanız varmış büyük geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Aman abim biraz daha dikkat..colugu cocugu sevindir kurban kes abim..basinin gozunun sadakasi olsun,yedir icir..2. Kez gelmissin dunyaya..bunla gelmis gecmis olsun....
AFR si fakir e ceken adam.....
İbretlik bir konu yarına çıkacağımızın garantisi yok gelmiş geçmiş olsun tekrar abi
çok geçmiş olsun abi Allah korumuş .
büyük geçmiş olsun, bende bu konuyu açtığınızdan yaklaşık 4 saat sonra büyük bi kaza atlattım sizinde dediğiniz gibi olayın olma anına kadar olan olaylar silsilesi orada olmamam gerektiğini hep tarif ediyor ama olacağın önüne geçilmiyor işte, yinede Allaha şükür bi ayak kırığı ve ufak tefek eziklerle atlattım sizinki biraz daha tehlikeli bi durummuş Allah beterinden saklasın ..
çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
paylasım için cok sagolun bir şeyi yapmadan once (bir hareket veya ani sinirlenme anı vb. ) 2 kez dusunmek gerek.
gercektende hayat 1 cm den'de yakın.
inşallah biran önce eski saglıgınıza kavuşursunuz.![]()
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, boğazımdaki kesik iyileşti, izi görünmüyor çenemin altında kalıyor, sağ kulağımın 2-3 cm altından başlıyor diğer taraftan çıkıyordünden beri de basmaya başladım ama insanın yürümeyi bile tekrar öğrenmesi gerekiyormuş bunu anladım...
her işin başı sağlık, kendi sağlığınıza çok dikkat edin...
Çok geçmiş olsun , Allah'im esirgesin ucuz atlatmişsin abi..
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Abi Allah korumuş, seni sevdiklerine sevenlerine bagislamis. Okurken kanim dondu hep alıntıdır vs ciksin istedim yazi sonunda. Büyük geçmiş olsun. Saglik diliyorum
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)