Abi büyük geçmiş olsun şimdi iyi olman çok sevindirici.Allah korumuş.
abi çok büyük geçmiş olsun cidden okurken birden icim kötü oldu böyle Allah göstermesin
geçmiş olsun abi öncelikle ama hata sizdede var yada nasip,ben olsam tanımadığım bırının bahçesine girmezdım Allahtan hırsızlıkla felan suçlanmamışın tekrar çok geçmış olsun
dün akşam bu saatlerde yazdım aynı konuya cevabı. işte yarın ne olacağını bilemiyoruz. ben dün yorumu yazarken bu sabah kaza yapacağımı bilmiyordum. ama ilk postunuzu okuduktan sonra gece uzun uzun irdeledim kafamda bu sabahta aklımıza gelen başımıza geldi. dediğiniz gibi ecel çağırınca..
OTOBULL GARAGE
Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış.. Çok geçmiş olsun bu durumlar çok iyi bilirim. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
cok gecmıs olsun.okurken bıle ıcım urperdı...
hayat 1sn sonra durabılır hepımız ıcın.ozellıkle 2-4 tekerde gereksız actıon arayan bızler ıcın.
benım de 10yasında kanamasız ama benzer bır olay gectı basımdan.atarı oynarken agzımda sweatshırtun ıpını oynuyordum.kapagı tık edıp bogazıma takıldı.nefes almadan 1dk debelenıp, ıcerıde muzık dınlerken benı duymayan ablama nasıl gıttım, o dalga nasıl bogazımdan cıktı hatırlamıyorum valla. bıraz daha oyalansaydım gıtmıstım o gun...
Dogdugumuzda alacagimiz nefes sayisi belli dir allah korumus bazen azrail ellerini ailemizin oldugu yerde gezdirir bizi ve sevdiklerimizi yoklar yada canini alir tez zamanda iyilesirsiniz inşallah gecmis olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)