ısınma turları baslamıstır
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Bugün güzeldi ama eski kalabalık yoktu![]()
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
Kardeşim oyuna giren 32 kişininde keyif almasını istemek gerekiyor. Benim karakterim adaletli durumlardan yana olduğu için sesimi çıkarıyorum huyum bu. Taba basınca "ulan güçlü olduk gibi eşitlesek mi?" demek gerekiyor. Amannn ezelim frag kasarız kafasında olmak yanlış. Ben her maç başlangıcında bu yüzden soruyorum takımlar okey mi sıkıntısı olan var mı ? diye. Bizim tayfanın amacı 1-2 saat makara yapmak ki yapıyoruz da. Turnuvada maç atmıyoruz en nihayetinde.
bıde takımları esıtleyelım lafından sonra yok sız sectınız gbı cumleler anlamsız.
Sonucta ıyı oynayanları bır takımı toplayıp zevk almaktansa ,esıt sekılde takımlara dagıtmak daha mantıklı.
kusura bakmayın ilk maçta çıktım fps öldü net can çekişiyodu o yüzden
E tamam da girin adam alın o zaman, adam alışmaya gelince kimse bi adım öne çıkmıyor. Kimin kim olduğunu bilmeyen kim varsa o giriyo kimse de buna sesini çıkarmıyor. Adam alışacak adam bulmak bile 5dk sürer mi ya.. Takımlar adaletsiz mi oldu? O zaman bi daha ki maç girersin ben adam alıcam dersin olur biter. Hiç bi adam alan adam ben bu 15 adamı alıyorum geri kalan senin demiyor.
Ayrıca bugün ilk 3 el gayet ct el vermedi, ona rağmen sen dahil bi iki kişi daha t zevk alıyo musun tarzında t'nin güçlü olduğunu söyleyenler vardı. Bu kafayla oynayan adam ne adam vurabilir ne de oyundan zevk alabilir.
Şu an 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 konuk)