http://www.aliexpress.com/item/2013-...301307952.html
buysa eğer turuncu tuşlu free shipping buraya 3 tuşlu ne demek bilmiyorum da 3xfast olandan mı bahsediyosun acaba
http://www.aliexpress.com/item/2013-...301307952.html
buysa eğer turuncu tuşlu free shipping buraya 3 tuşlu ne demek bilmiyorum da 3xfast olandan mı bahsediyosun acaba
x7 almayın katil olursunuz ben 1 senede, 3 tane kablosuz x7(birinin komple üstü soyuldu 2si temassızlıktan gitti) 1tanede kablosuz x7 bozdum. durdugu yerde bide ne düştü etti ne bişey oldu çıldırtır adamı. gidin baska mouse bakın sinir stres sahibi olmak istemiyorsanız
1881 - 193∞
3 tane kablolu 1 tane kablosuz olcak
arda buarada gitti gidiyordaki ali exprese göre daha yeni çıkanı o linktekilerin hepsni kullandım tipleri değişik ama aynı boktanlıkta hepsi durdugu yerde bozuluyor
![]()
1881 - 193∞
abi ne bozulması sen replika almış olmayasın. 2006 da almıştım Gold dan 34 lira vererek
aynısından bulabilsem yine alacağım. ergonomik yapısı tam elime göre 3 clickli vs.
bu ürünün aynısından bulabilen varsa eğer talibim.
valla ta kendisi aynısıydı hatta seninkide hafiften soyulmuş. hepsi teknosa ve türevi yerlerden aldım
1881 - 193∞
Bırak bu ayakları. Girip takımı kuran yok, slammed görkemle levoyu aldı yunuscanda benle melihi aldı. Gerisini siz tamamlasaydınız. Bi melihi istediniz, melihte zaten frag felan kasmadı öylesine oynadı. Sizdekiler; Gökay,musti, görkem, sen, levent, onurolla ve bi dünya adam vardı. TT yapmayıp laf yapıyorsunuz. Hergün 1 takım yenilir bu bizim takım olur ya da sizin takım olur. Ama maçı ciddiye almayıp ha bire basıp basıp durursanız gayet normal bu sonuç.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Ben dün kimsenin elinden zorla adam almadım sırayla aldık, ben zaten arkadaşlarımla aynı takımda olabilmek için adam seçmeye geçiyorum ama siz her akşam yok zaten yenildik,gg verelim,yeni mape geçelim diyip oyunun tadını kaçırıyosunuz
Boşkoy Serkan benim ne demek istediğim anlaşıldı. Sorun yenilmek mi sence. Hala nerden bakıyorsun olaya neyse...
e kardeş biz de yenildik o kadar böyle laflar etmedik anlamadım şu olayı gitti maç dışında bile yenilmeye başlayınca çıkan arkadaşlar var
araba dediğin gidecek dekor isteyenler diecast alsın
Ben bicak kastim sadece gorkeme saplarim derken levente kaydik azcik ama pek hosnut oldu bu durumdan
GORKEM KESEMEZSIN DERDI KESTIKKKKK HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA NASIL CIRKEFE YATTI AMAAA
O furyadan önce de sonra da oyundan çıkanlar vardı levent. Hatta o furya dediğin şeyi büyük bi olay getirenlerden de milyon kere çıktı oyundan. Ben kazandığım maçların %70'ınde takımlar sonunda dağılmış eksik oluyor. Biz sadece bir kere çıktık diye boş yapma yani burada boşuna.
Öbür yazılanlara da şöyle cevap vereyim; ben bi takıma girdiğimde güçlü veya güçsüz diye bakmıyorum sadece oyuna odaklanıyorum. Sizin anlamadığınız şey sen karşındakini büyük görürsen karşındaki havaya sıksa kafana gelir. Sadece oyuna odaklanın, tt yapın, frag kasmayın, mapin gerektirdiği taktikleri uygulayın hatta girin youtube'a bu mapte neler yapılıyor izleyin pratik yapın. Kimse anasının karnından deagle ile doğmuyor.
Büyük veya küçük görme durumundan ziyade,
Kadrolara bakınca az çok ne olacağını kestiriyorsun zaten. Bu da takımın demotive olmasına en büyük etken, yani psikolojik açıdan baskı oluşuyor o durumda ister istemez. Ben maçta kolay kolay ct iken rush a çıkmam, çıktığım zaman ztn malubiyete kucak açmış oluyoruz genelde. İlk 3 eli çok güzel aldık ama siz silaha kavuştuğunuz an oyunun gerçek durumu ortaya çıktı. Güçlü olup T iken çok el alınca zevk alıyor olabilirsiniz, ben olsam ben de alırım yalan yok.
Serkan hiç konuşmasın, adam vuramayınca yok fps düştü vs. Badcat Melihcim de sağolsun spec geçiyordu karşı taraf güçlü oldu dengelenmedi takımlar diye.
Benim çokta s2me değil hani oyun, girip 1-2 saat durup çıkıyorum ortalama ama zevk alarak 2 saat harcamak var, zevk almadan 2 saat harcamak var.
Ki cbble da ct de 8 7 alıp T de maçı çeviren takımlar oluyordu ara zamanlar. Yine dün de dedim belli olmaz belki öyle olur diye ama olmayacağı belli olunca oylama yaparak map değiştik.
Kardeşim sen iyisin oyuna odaklanırsın full konsantre oynarsın ama sw de 32 kişi var 5p5 maç yapmıyoruz. o 32 kişininde eğlenmesini istiyoruz biz. Sen hala 10 sene önceki muhabbetleri yazıyorsun buraya youtube dan taktik çalışın diye. O mevuları geçeli çok oldu. Adam işten gelmiş yemeğini yemiş bizle eğlenmek için 1-2 saatliğine oyuna giriyor. Neden vaktini öldürsün ki ? Neyse artık anlaşılmıştır daha da bu konuyu uzatmaya gerek yok herhalde.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)