User Tag List

Sayfa 450/511 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500 ... SonSon
9700 sonuçtan 8.532 ile 8.550 arası

Konu: TechTurkey CS 1.6 Pro Server

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bunu gördüm ama 2li yada3lü basma tuşu var mı acaba? o önemli tam net göremiyorm fotoğrafından
    http://www.aliexpress.com/item/2013-...301307952.html

buysa eğer turuncu tuşlu free shipping buraya 3 tuşlu ne demek bilmiyorum da 3xfast olandan mı bahsediyosun acaba

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    x7 almayın katil olursunuz ben 1 senede, 3 tane kablosuz x7(birinin komple üstü soyuldu 2si temassızlıktan gitti) 1tanede kablosuz x7 bozdum. durdugu yerde bide ne düştü etti ne bişey oldu çıldırtır adamı. gidin baska mouse bakın sinir stres sahibi olmak istemiyorsanız
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3 tane kablolu 1 tane kablosuz olcak

arda buarada gitti gidiyordaki ali exprese göre daha yeni çıkanı o linktekilerin hepsni kullandım tipleri değişik ama aynı boktanlıkta hepsi durdugu yerde bozuluyor
    1881 - 193

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ne bozulması sen replika almış olmayasın . 2006 da almıştım Gold dan 34 lira vererek
    aynısından bulabilsem yine alacağım. ergonomik yapısı tam elime göre 3 clickli vs.

bu ürünün aynısından bulabilen varsa eğer talibim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla ta kendisi aynısıydı hatta seninkide hafiften soyulmuş. hepsi teknosa ve türevi yerlerden aldım
    1881 - 193

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu yüzden ilk maçta adam almıyorum Uğur. Bir kere aldım istediğim adam karşıya geçti diye daha da almam. 2. Maçlarda alıyorum. İlk 3 el diyorsun da cbble ct mapı ilk el zaten armo çekmiyorsun ikinci el eko kaldın. Hala burda yok oynasanız yenerdiniz muhabbetleri yapmayın. Bu oyunda yeni değiliz neyin ne olduğunu biliyoruz.
    Prof adamlar ya(!) eşitsizliği görüp takım değiştirmiyorlar. Yersen..
    Bırak bu ayakları. Girip takımı kuran yok, slammed görkemle levoyu aldı yunuscanda benle melihi aldı. Gerisini siz tamamlasaydınız. Bi melihi istediniz, melihte zaten frag felan kasmadı öylesine oynadı. Sizdekiler; Gökay,musti, görkem, sen, levent, onurolla ve bi dünya adam vardı. TT yapmayıp laf yapıyorsunuz. Hergün 1 takım yenilir bu bizim takım olur ya da sizin takım olur. Ama maçı ciddiye almayıp ha bire basıp basıp durursanız gayet normal bu sonuç.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

YunuscanVg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben dün kimsenin elinden zorla adam almadım sırayla aldık, ben zaten arkadaşlarımla aynı takımda olabilmek için adam seçmeye geçiyorum ama siz her akşam yok zaten yenildik,gg verelim,yeni mape geçelim diyip oyunun tadını kaçırıyosunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşkoy Serkan benim ne demek istediğim anlaşıldı. Sorun yenilmek mi sence. Hala nerden bakıyorsun olaya neyse...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e kardeş biz de yenildik o kadar böyle laflar etmedik anlamadım şu olayı gitti maç dışında bile yenilmeye başlayınca çıkan arkadaşlar var
    araba dediğin gidecek dekor isteyenler diecast alsın

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben bicak kastim sadece gorkeme saplarim derken levente kaydik azcik ama pek hosnut oldu bu durumdan

GORKEM KESEMEZSIN DERDI KESTIKKKKK HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA NASIL CIRKEFE YATTI AMAAA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bicak kastim sadece gorkeme saplarim derken levente kaydik azcik ama pek hosnut oldu bu durumdan

GORKEM KESEMEZSIN DERDI KESTIKKKKK HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA NASIL CIRKEFE YATTI AMAAA
    Ne dediler elimde silah varken bicak atamazsin dediler. Ne dediler bicak atamazsin dediler. Ama bilemediler ki bir baykus olur bin dogar. Lanet olsun!

Tamam uzatmayon beyler ben girip takim alirim oyun la bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunahan Dülek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e kardeş biz de yenildik o kadar böyle laflar etmedik anlamadım şu olayı gitti maç dışında bile yenilmeye başlayınca çıkan arkadaşlar var
    kardeşim anlamak mı istemiyorsunuz nedir ? Sorun yenilmek değil. Kaldı ki takımı kötü olduğunda küfür edip quit atanları da gördük. Biz işin gırgırındayız zaten paso micden sohbet ediyoruz. Ben adaletsizliği gördüğüm için fikrimi belirttim.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şurda Berkan dedi film koptu bende
    Aklıma gelenleri yazdım mk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Tunahan Dülek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o furyayı ilk başlatan yunuscan, qatrio, ugurkaban da o konuya hiç girmeyelim kapandı defter.

daha önce 50 defa yazdık çizdik, iki takımda da kafaya oynama potansiyeli yüksek adam sayısı eşit olacak diye. bundan sonra ben gerekeni yapıcam o konuda da..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o furyayı ilk başlatan yunuscan, qatrio, ugurkaban da o konuya hiç girmeyelim kapandı defter.

daha önce 50 defa yazdık çizdik, iki takımda da kafaya oynama potansiyeli yüksek adam sayısı eşit olacak diye. bundan sonra ben gerekeni yapıcam o konuda da..
    O furyadan önce de sonra da oyundan çıkanlar vardı levent. Hatta o furya dediğin şeyi büyük bi olay getirenlerden de milyon kere çıktı oyundan. Ben kazandığım maçların %70'ınde takımlar sonunda dağılmış eksik oluyor. Biz sadece bir kere çıktık diye boş yapma yani burada boşuna.

Öbür yazılanlara da şöyle cevap vereyim; ben bi takıma girdiğimde güçlü veya güçsüz diye bakmıyorum sadece oyuna odaklanıyorum. Sizin anlamadığınız şey sen karşındakini büyük görürsen karşındaki havaya sıksa kafana gelir. Sadece oyuna odaklanın, tt yapın, frag kasmayın, mapin gerektirdiği taktikleri uygulayın hatta girin youtube'a bu mapte neler yapılıyor izleyin pratik yapın. Kimse anasının karnından deagle ile doğmuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Büyük veya küçük görme durumundan ziyade,

Kadrolara bakınca az çok ne olacağını kestiriyorsun zaten. Bu da takımın demotive olmasına en büyük etken, yani psikolojik açıdan baskı oluşuyor o durumda ister istemez. Ben maçta kolay kolay ct iken rush a çıkmam, çıktığım zaman ztn malubiyete kucak açmış oluyoruz genelde. İlk 3 eli çok güzel aldık ama siz silaha kavuştuğunuz an oyunun gerçek durumu ortaya çıktı. Güçlü olup T iken çok el alınca zevk alıyor olabilirsiniz, ben olsam ben de alırım yalan yok.

Serkan hiç konuşmasın, adam vuramayınca yok fps düştü vs. Badcat Melihcim de sağolsun spec geçiyordu karşı taraf güçlü oldu dengelenmedi takımlar diye.

Benim çokta s2me değil hani oyun, girip 1-2 saat durup çıkıyorum ortalama ama zevk alarak 2 saat harcamak var, zevk almadan 2 saat harcamak var.

Ki cbble da ct de 8 7 alıp T de maçı çeviren takımlar oluyordu ara zamanlar. Yine dün de dedim belli olmaz belki öyle olur diye ama olmayacağı belli olunca oylama yaparak map değiştik.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben en başta ilk dörtlüyü gördüm biz spece ct geçelim dedim neyse konu kapansın bundan sonra aramızda bellirli kişiler belirleyelim sırayla onlar alışsın ilk başta gönülü ben olurum.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben en başta ilk dörtlüyü gördüm biz spece ct geçelim dedim neyse konu kapansın bundan sonra aramızda bellirli kişiler belirleyelim sırayla onlar alışsın ilk başta gönülü ben olurum.
    Mertcan bu aksam senle tunahan alsin kimse de laf soz yapmasin o halde artik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sen iyisin oyuna odaklanırsın full konsantre oynarsın ama sw de 32 kişi var 5p5 maç yapmıyoruz. o 32 kişininde eğlenmesini istiyoruz biz. Sen hala 10 sene önceki muhabbetleri yazıyorsun buraya youtube dan taktik çalışın diye. O mevuları geçeli çok oldu. Adam işten gelmiş yemeğini yemiş bizle eğlenmek için 1-2 saatliğine oyuna giriyor. Neden vaktini öldürsün ki ? Neyse artık anlaşılmıştır daha da bu konuyu uzatmaya gerek yok herhalde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)