Hocalarimguncellemeyi telefon kendisi onerdi. Ben de yukledim. Ilk baslarda iyi gibi geldi sonrasinda hosuma gitmedi.
10F gercekten cok iyi hic gecme bencede... Telefon ne isiniyordu ne de pili hemen bitiyordu.
Dun telefon ilk defa kitlenince bende telefonu menuden resetledim biraz da oyle deneyecem...
Hard reset isini bir arastirmam lazim...
Ayrica benim telefon AME kodlu herhalde Birlesik Arap Emirlik'leri oluyor zaten Urdun'den satin aldim...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
snapdragon batteryguru yukledim ciddi memnun kaldim, pil kendini iyice asti.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Kitkat yükleyen arkadaşlar full wipe veya hard format atmazlarsa sorun yaşarlar. Verilerinizi yedekleyip format atın cihaza.
Nasil atacagiz?
Men plan God laughs...
Beyler, kit kat yukledikten sonra yasadigim sikintilari anlatmistim. gecen bir bucuk hafta once canima tak edince telefonun kendi menusunden format attim...
O zamandan beri ne eskisi kadar isiniyor ne de pili hemen bitiyor. 9 gundur kullaniyorum...
Eger sikinti yasanlar varsa benim gibi telefona format atsinlar... telefon kendine geliyor...
Men plan God laughs...
Bir şey merak ediyorum, Aracımda Pioneer mixtrax kullanıyorum "modeline bakıp belirtirim" ama bluetooth lu değil, cihazda smartphone uyumlu etiketi var, marketten baktım ve birçok Pioneer uygulaması buldum, bu uygulamalardan kullanan var mı?
Bu gün bi güncelleme geldi güncelledim şu an son sürüm D802TR20B yazıyor kitkat bu değil dimi ?
android sürümü hala : 4.4.2
Bugun bir guncelemede bana geldi ama yuklemedim daha once bir arkadasimiz iyi olmadigini soylemisti sizce nasil guncelemelimiyiz
Formati telefonun kendi menusunden attim...Fabrika ayarlarin geri don misali... Yok 9 gun gitmiyor dogal olarak ama 10F'deki haline benzer duruma geldi... Ilk baslarda cok isiniyordu format attmadan once simdi ise 1.5 saat filim izledim wi-fi'dan normal isisindaydi yani 10f'deki gibi pil'de %7 civarinda azaldi...
Men plan God laughs...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)