gebersin amk enderi oh iyi oldu kaza
gebersin amk enderi oh iyi oldu kaza
selim bilerek kirdi direksyonu cinnetten ,sollama degil pampalarben olsam şahine bindirip euro ncape sokardim
![]()
Adam evimize gidelim dedi ender selimide yaninda surukledi hem verdi hemde gurur yapti surtuk
ender kımle aldattı
www.honda-tech.com
Isler karisti herkes birbirine verdi
Ender profesyonel çıktı. Adam iyi dayandı kırmadı kafasını gözünü
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
dizi ters köşe yaptı bu bölüm iyi kötü yer değiştirmiş, a-sude hariç yapılırmı lan bu selim abiye
enderi akşam simiti gibi çıtır çıtır yemış ya la
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
enderden hiç beklemezdim bu kaşarlığı, ne olcak şimdi eylüle kadar beklicez mi yeni bölümü?
mira verdi yaman almadı ya laa ender harbi enderdi gözümde kaşar çıktıgerçi yamanın abisi miranın annesine yamanda kızına olmazdı
enderle golü attılar ender de takla attı
![]()
Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.
işler oc ile iyce çorba oldu hikaye cok saptı yok turunc nadirdi kıldı yündü o tarz abiler yok orda boyuna genç ve her sezon marissa(mira) nın bitane belale ergeni oluyodu.
Tüm sezon birtane belalı bulur sonra ondan kurtulur barısır giderlerdi(yaman vs mira) 3.sezon finalinde yine bir kırıgı yüzünden trafik kazasında hakkı rahmetine kavusmustu marissa(mira)
bir de şöyle bir durum var O.C nin ilk sezonu 27 bölümcük ve her bölüm 45 dakika maksimum ve toplamda 94 bölüm var 4 sezonda. medcezirde nasıl çorba oldugnu siz düşünün 2saat ve 38 bölümlük ilk sezon ile![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)