Haha sahili sordum evi bile buldum tebrikler![]()
Ev, sahil, araba falan derken hazır el atmışken şu Mira'yı da bi bulun be![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
mirada bulunduda elde olmayan sebepler yuzunden.... gerisini biliyosunuz![]()
Enderle Selim'e örnek çift diyorduk Ender harcattı kendini sezon finali diye bokunu cıkarttılar işlrin
Bu serezlerde çuvalla para var mert hala bi araba cekemedi altına.O degılde ender'in ön tam haşat olmuş valla öyle diyolar.
beyler ender aldatmadi selim komada ruyasinda goruyofilmin basinda kaza sahnesini gosterdiler cunku komaya girdi selim
onlerine bi araba falan cikti heralde direksyonu kirdigina gore
Kazami vardi basinda kadinin gunahini aldik az daha taslicaktik
sorma shark nette neler yazio millet bi gorse hhahkaza vardi yani bu bolum komple ruya selim komada
ben anlamadım bişi ya ender o adamın eve gitti sonra bitti çalışma bişe olmadı ki ender eve gitti sonrada, aynen bu bölüm ya selim komadaydı hayal gördü yada bunlar gerçek ender aldattı
Ender o sipsiye verdi beyler bu kadar kesinkoma olayı falan yok kafa karıştırmaca onlar hep, filmin başında son sahneden kesit almışlar işte meraklandırmak için
Ben anlamadim ya gecen bölümde ender yanlis sularda yüzüyosun dedi nese devam edelim calismaya dedi sonra tak eve geldi surat 5 karis sude sinani aradi hizli ilerledik dedi o kadar 5dk da olcagi aklim almiyo ender selim örnek diyorduk endere üzülüyoduk cile cekiyo analık yapiyo diye son bölümde bütün düşüncelerimiz degisiyo umarim dediginiz gibi rüya falandir :/
3 ay şimdi yeni bölüm olmaz izleyiciyi diziden soğutuyolar fazla ara girdimi, sonra dizi kalkıyo yayından, 1-2 hafta ara olsa tmm,2 haftada bir yeni bölüm olsa yaz diye onada tmm
Youtube yorumlari falan derdik de bu yorumlar daha fena, sipsiye verdi, zurnasina uflediler vs![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)