User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Meguiars bayilik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelikle merhaba kardeşim sana şöyle yardımcı olayım bursadan kampus car carenin sahibiyim bizde senin gibi meguiars bayiligi almak istedik zxamanında. bize dediler su kadar para ver elemanın altındaki atlete kadar full malzeme dahil sana yeni bir iş yeri yaratalım ... fakat bu tur işe girdigin zaman meguiarstan baska bir urun kullanamazsın satamazsın sözlesmeleri aşırı agır maddeler içeriyo fakat diger arkadasların yorumları gibi meguiars urunleri kullanabilirsin fakat dukkanın dıs cephesine 35 cm buyuklugunden fazla meguiars tabelası vb. gibi reklam asamassın.. bizdede butun urunler meguiars lastik parlatıcısına kadar ama bayilik olmadıgı için tabelaya bunu yansıtamıyoruz... fakat mekanımızın içini istedigimiz gibi donattık buna kimsenin karısmaya hakkı yok sana tek tavsiyem eger bayiligi alırsan bedavadan yasadıgın sehir ve tum sehirlerde reklamın olur insanlar netten meguiarsa ulastıklarında direk senin dukkana ulasırlar fakat bunun farklı bir reklam yontemi daha var bayilik almazsın grupanya fırsatbu fırsat gibi sitelerden kampanya adı altında cok guzel reklam yapabilirsin vb gibi bi ton olay yani kardeşim rabbim yardımın olsun...
    SEDAN RED VTİ

cembasmaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bayilikten ziyade yeni trend nano urunler uygulayan bir yer acıp isletirsen sanki hem memnuniyet hem de musteri bagımlılıgı daha iyi olur gibi geliyor...

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla yerinde olsam üstüne kredi çeker ev alırdım,kiraya verirdim..Ev kirası krediyi öder sonra mülk sahibi olursun zaten.Atıyorum (farz-ı misal) 3sene sonra şuan aldığın ev daha da değerlenince satardım.Sonra 2tane alırdım vsvs diye gider döngü işi diyelim kısacası..

Gelişmekte olan yerler her zaman para kazandırır.Zaman geçtikçe ileriye dönük gelişcek yerlerde olucak ne de olsa.

.
    O iş artık yaş, 70.000TL'ye alıp 80.000TL'ye bile satsan, maliye yakana yapışıyor, sen gelir elde ettin diyor vergisini istiyor.
    Eskiden, 5 sene sonra kaça satarsan sat bana ne muhabbeti vardı, şimdi 20 yılda geçse, işin içine enflasyonu, ıvırı zıvırı dahil etmeden hacı sen gelir elde ettin gel vergisini öde diyorlar. Eee enflasyon, zamlar...vs onu hesap edince ederi bu zaten dersende nafile...

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten daha önceden mevcut paran cebinde duruyodu,gene cebinden yiyodun yani. : )
    çektiğin kredi 50K TL diyelim,bankaaya borçlanıcaksın 4yıl (48ay) 50K tl için 65borçlan bankaya 1300 yapar.Sivasta 1300e 3+1 ev kiraya verilir bana sorarsan.Ki alınırda heralde bi 100-140K TL'ye..

İstanbulda zaten bu işten para kazanmak zor,biraz daha dışarlara yatırım yaparak gayet para kazanılabilir.(il,şehir)

9tane 4yaşına kadar ev var mesela 100-130K arasında. 3+1
    2 sayfa da 5-10yaş arası bina var. 3+1

Kiralık olarak gene 3+1
    en fazla 700tl'ye var

ingilizce bitti ben gidiyim Ev alma aga ev alma

Şaka biyana o zmn 50K tl krediye de gerek yok ki zaten (illa ev aldırcam )

yukardaki yazım araştırma yapmadan önceydi,fiyatlar kira vs gorundugu gıbı degıl.
    9:45-9:50 geldi direkt aklıma valla.

http://www.youtube.com/watch?v=b6DBXGqds3c
    Instagram: mutusgarage

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@imprezawrc işin o boyutunu hiç düşünmediydim
    - K -

________
    Dr.Ecu

TOLGACANSAHIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anımsadığım kadarı ile geçmişte Orijinal Sonax Bayisi bulunduğun ilde vardı.

Hizmet kaliteleri yerle yeksan idi,bunu pekçok kişiden duydum ve artık Sivas'ta Sonax yok.

O yüzden salt marka ile olmuyor,bunun yanında baz yıkama fiyatkları Meguiars'ta pahalı,senin Sivas gibi bir yerde en çok satış hizmet kalemin baz yıkama olacak ve sanırım 20 tl idi.Sivas'ı da az çok biliyorum bence bulaşma derim.

ilk günler güzel gitse de uzun vadede bence zor gibi,ama bilemem belki de yanılıyorumdur.

Hem masrafın nerden baksan 100.000 tl üstü olacak senin.

ziya46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Güzel bir iş yeri buldum. Dükkan tam anlamıyla yıkama ve uygulama merkezi için tasarlanmış normalde market olarak kullanılan bir yer .

Meguiars bayiliği için aradım ve telefonda görüştüm 70.000 tl gibi bir ücretten söz ettiler. Başka bayilik önerisi olan var mı ?

Bu işler eskidendi artık para kazandırmıyor diyenler de var mı ?
    ChemicalGuys Türkiye olarak size bayilik verebilirim bilgi için özelden ulaşırsınız ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)