User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
211 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Siteye Motosiklet Bölümü açılsın !

mtahakorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motosiklet gerçekten bi tutkudur benim gözümde henüz güzel bi racing alamadım ama geçen yıl crf 250 l ler yeni çıkıtğında sıfır almıştım dağ taş dere tepe demeden güzel gezmelerimiz oldu doğanın bütün güzelliklerin içinden geçiyorsunuz çok mükemmel bi duygu dediğim gibi motosikletin iysi kötüsü illaki var ama iyside çok tehlikeli kötüsüde tehlikeli insan onun üstünde gaza geliyor gerçekden 2defa hayatımda racing kullandım biri 2012 hayabusa biri 2012 zx10-r hayabusa ilk racing sürümün olduğu için indiğimde bileklerimin kasıldığını farkettim ama 2. sürüşüm olan zx10 da fena gaza geldim acemi olmama ragmen racingde 270-280li rakamlar insanı bi hoş ediyor

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Musti Honda ya bak çok keyifli makina crf ler biraz eksikleri var ama honda ufaktan ufaktan + parçalarıda çıkartır kullanma şanşım oldu 250 lik asyadan sonra 2013 bmw 7 serisi gibi geldi
    Honda fiyatları anlamsız yüksek reis. CRF 10.000 TL , 2005 bitik XL200 ler 4000 TL... 5.500 TL ye 2012 model WR125 alıyorum ben. Hemde motora bakınca hoşuna gidiyor

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kross alınıcaksa çini japonu o kadarda farketmez o motor her şekil parçalanıcak zaten..eğer gerçek offroad krossda kullnılıcaksa.. 3 metreden uçucaksın 5 mereden bayır aşağı zıplıycaksın..

krosscu adam motorunu kendi tamir eder zaten eskiden skyteam ler vardı efsaneydiler krosscular havalarda uçuyordu o motorla..

scooter alınıcaksa kore kymcho,daelim,hysoung yada thailand malı sym (suzuki desteği vardır) tavsiye ederim.. param var tarz bir şey olsun diyen italyana yönelebilir piaggio,aprilla,gilera v.b şunuda unutamyın alıcak arkadaşlar kymcho piyasadaki en büyük otomatik motor tedarikçisidir yapdığı motorları aprilla,gilera,pegout gibi firmalarada satıyor..

Bunun dışında güşük hacim ve orta hacim scooterda japona hiç girmeyin derim pcx dışında onu dışarda tutuyorum..

aynısı cruiserlar içinde geçerli choppera çevirmelik flan düşünülürse sym hysoung daelim falan doğru tercihler olur orta hacimde..

japonu touring,enduro,racing de düşünün bence o zaman ilk sırada japonu koyun.. yada çok yüksek hacim 800cc üstü chopper da falan..

çinli daha çok moped yada commuterde tercih edilebilinir..
    onlarda o kadar teknoloji fark etmiyor japonla çinli arasında ama imkan varsa tabiki onlardada en kötüsü sym hyo gibi markalara yönelinirse güzel olur.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda fiyatları anlamsız yüksek reis. CRF 10.000 TL , 2005 bitik XL200 ler 4000 TL... 5.500 TL ye 2012 model WR125 alıyorum ben. Hemde motora bakınca hoşuna gidiyor
    Musti alırkende satarkende başın ağrımaz biliyosun bende honda fanatiği fln değilim yamahayıda kullandım yarın satayım dersen zararda etmezsin tercih edermisin bilmiyorum ama bu aralar supermotosuda ya çıktı yada çıkmış olması lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    WR125X tamamdır ! Aldım ! Haftasonu Çavuşbaşına kim geliyor

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel olur ! 49 cc lik scooter imla bolumun tozunu alirim.Rossi kimmis ulan ?!?!?
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bugun maslak merkez servisten motoru aldim. sonunda uzun sureden sonra gidon rulmanlarini degistirecek zamani bulabildim.
    Kontak bilmemnesi de degisti.. plastik minicik ayak koyma yerine de 40 TL verdim.
    360 TL totalde...
    motor iyi oldu da piaggio pahali yahu
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi şimdi mi Piaggio'nun pahalı olduğunu öğrendin

ibratice
    Misafir
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrar yazayım
    motosiklet bölümü olmasını özgün istemiyor nokta
    Bize kiyida koşede kücuk bir bolum acilsa yeter surekli takip ettigimiz birkac form sitesi var ama Boyle bir form sitesinde olsa Cok iyi olur motorda otomotiv gibi tartismada olmaz.

muratr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bize kiyida koşede kücuk bir bolum acilsa yeter surekli takip ettigimiz birkac form sitesi var ama Boyle bir form sitesinde olsa Cok iyi olur motorda otomotiv gibi tartismada olmaz.
    +1
    ef sedan squad-
    old is cool!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorda esas tartışmanın kralı olur ne kavgalar çıkdı motor forumlarında isim vermiyim takılanlar iyi bilir

en çok tartışma genelde racing ve diğer motorcularla yada tatlı su,cafe önü motorcuları diye biri konuda bir şey yazar yada konu açarsa
    birde birisi rağmet eder ve racing motor sürücüsü ise bir patavatsızda su testisi su yolunda kırılmış yada belliydi bunların sonu hep böyle tarzında bir şey yazarsa kısaca bu kombisanasyonların biri olursa ki oluyor şu anda bile.. demeyin kavgayı havada uçuşan küfürleri görün o zaman
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vespa nın parça listesine bakın bide

fth_doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel olur aslında ama ben soğuk bakıyrum ıkı tekere

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onumuzdeki sinava giriyorum buyuk ihtimalle bende. 10000tl civari butcem var scooter almak istiyorum. Maxi buyuk ihtimalle hergun atasehir besiktas gidip gelicem. Kopruxen fln gecerken sknti yaratmicak biseyler olmasi lazim. Varmi onerisi olan?
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SYM GTS 250 Evo al geç. Ne kadar araştırırsan araştır bu motor çıkacak karşına.

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı therev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onumuzdeki sinava giriyorum buyuk ihtimalle bende. 10000tl civari butcem var scooter almak istiyorum. Maxi buyuk ihtimalle hergun atasehir besiktas gidip gelicem. Kopruxen fln gecerken sknti yaratmicak biseyler olmasi lazim. Varmi onerisi olan?
    XMax 250 öneririm

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4,000 KM XMAXİ erenköy ikitelli kullandım tavsiye ederim.Senin yolunda sıkıntı yaratmaz.Köprüden sonra yol bir anda açıldığından bana sıkıntı olmuştada senin mesafen daha kısa güzel motordu.YAMAHA XMAX düşük km li sağlamını elindeki parayla rahat rahat alırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    xmas iyidir sym gts evo çok iyidir yeni gelen daelim advance' ler çok fena hoşuma gitti onlarda güzel.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)