User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
211 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Siteye Motosiklet Bölümü açılsın !

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gv650 düşünenler karbüratörlü serilerden ziyade enjektörlüleri daha sorunsuzdur.. bobber yada hotrod düşünüpde fazla para bağlamıyım tarzında düşünenler regal spider yada regal bobbera bakabilir.. tamamen şekil motorlardır hava atarsınız ama gidişi kalitesi yakışı hakkında bir şey diyemem..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa-u Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim emektar ABBASta bu ...

Tenere mi bu ?

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tenere mi bu ?
    evet ..
    660 tenere ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bana görede motorların kralı africa twin bilhassa dakar editon.. pasir dakar rallisini 4 defa bitirmişdir.. rekoru kırıldımı bilmiyorum.. ülkeler kıtalar arası uzun yolculuklar için bence hala ideal ucuz ekonomik tercih..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi şimdi mi Piaggio'nun pahalı olduğunu öğrendin
    Sürekli gidilirse. Bakımlara falan demek istiyorum. Gün geldiğinde parça değişimi gerektiğinde o güne kadar aldıklarını hesaptan düştükleri görülmüştür...

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana görede motorların kralı africa twin bilhassa dakar editon.. pasir dakar rallisini 4 defa bitirmişdir.. rekoru kırıldımı bilmiyorum.. ülkeler kıtalar arası uzun yolculuklar için bence hala ideal ucuz ekonomik tercih..
    1990 lı yıllarda motosiklet yokluğunda idi o artık, AS900 ile aynı olarak düşünmek lazım.
    Onun varaderosu veya GS var.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1990 lı yıllarda motosiklet yokluğunda idi o artık, AS900 ile aynı olarak düşünmek lazım.
    Onun varaderosu veya GS var.
    yoklukdan değil iyi motordu ben bodrumda 2000 lilerin başında avrupa turu atmış africa twinli bir ekip görmüşdüm bodruma gelmişlerdi konuşma fırsatım olmadı ama isterdim konuşmayı..

daha yeni 2010 da bir türk grupda asya africa turu atmışdı içlerinden bir yada ikisinde africa twin vardı.. gezi düzergahları Yol Bizi Bekler - 2010 Orta Asya - Central Asia

burda ortadoğu turu atanları görebilirsiniz Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu

velhasıl africa twin şu anda bile uluslar arası yurtdışı gezileri için bence çok ideal bir tercih.. tabiki çok daha iyileri vardır ama africatwin yoklukdan yapılmış bir motor değildir neticede türk motoru değildir ki yoklukdan yapılsın dakarı 3 defa kazansın öyle hakir görülücek bir basite alınıcak bence bir motor değildir..

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yoklukdan değil iyi motordu ben bodrumda 2000 lilerin başında avrupa turu atmış africa twinli bir ekip görmüşdüm bodruma gelmişlerdi konuşma fırsatım olmadı ama isterdim konuşmayı..

daha yeni 2010 da bir türk grupda asya africa turu atmışdı içlerinden bir yada ikisinde africa twin vardı.. gezi düzergahları Yol Bizi Bekler - 2010 Orta Asya - Central Asia

burda ortadoğu turu atanları görebilirsiniz Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu

velhasıl africa twin şu anda bile uluslar arası yurtdışı gezileri için bence çok ideal bir tercih.. tabiki çok daha iyileri vardır ama africatwin yoklukdan yapılmış bir motor değildir neticede türk motoru değildir ki yoklukdan yapılsın dakarı 3 defa kazansın öyle hakir görülücek bir basite alınıcak bence bir motor değildir..
    Yanlış bir anlatım olmuş yeniden anlatmaya çalışayım. Üretildiği yıllarda o kategoride bir motosiklet yoktu. O yüzden yokluk zamanı dedim. Günümüzde ucuz yollu alındığı ve benzinin gerek satın almasının sıkıntılı gerekse kötü olan yerlerde bu tipte bir motosiklet tercih ediliyor. Eğer bütçe seyahati karşılayacak güçte ise daha kullanışlı bir şeyler alıyorlar. KLR 650 Yamaha tenere gibi. Bahsettiğiniz kişiler seyahatini duyuranlar. Eğer biraz onlar gibi gezerseniz göreceksiniz ki bir sürü aynı yolu yapanlar var ve araların da da bir sürü Türk var. Avrupa turu falan yapacaksanız AT tamamen hammallık. Bir sürü güncel ve kolay kullanılan motosiklet var. Otoyol geçişlerinde fena halde zorlar.
    Eğer bu turu yapanlar ile konuşmak istersen bu adam Türkiyede bu aralar, merak ettiğin soruları sor hatta diğerlerini de anlatsın. İstersen bende anlatırım ama benim gezmelerimin bir sitesi falan yok.
    Genede söyleyeyim eğer büyük hacimli bir enduro motosiklet alacaksan yeni bir teknoloji tavsiye ederim.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sohbetim olan büyüklerim var yaşıtlarım var 15 senin üstünde motor sürüyorum zaten..
    bu gösterdiğim sadece bir iki örnek türkiye dışına çıkanlarıda hemen hemen çoğunu ismen bilirim yada tanırım forumlardan buluşmalardan falan filan.. ben sadece africa twin den örnek amaçlı gösterdim o iki linki..

yol yapmak gezmek için illa enduroda şart değil bende gv250 var gayet yeterli oluyor kısa mesafe uzun yollar için istanbul bursa bolu ankara falan yapdım.. tabii bu konuda benim saygı duyduğum insan ümmet pertikan abimizdir.. mondial 125cc lik scooter ile ile türkiye turu attı sonra çinmalı 150cc lik başka bir scooter ile gene bir tur daha attı..

olay yol değil... sadece africa twin bugün için bile bence geçerliliğini koruyan bir motor ama iyileri varmı tabiki var 90 lılar dada vardı bugünde var..

Yoksa marmarisden gemiye bindirip italyada motoru indirip iki gün takılıp geri dönenleride biliyoruz avrupa turu attık diyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yaz başından bu yana motorla haşır neşirim. Piaggio xevo 250ie aldım, maxi scooter ilk motor deneyimi için biraz sıkıntı yaratabilir ama zamanla alisiliyo. . Trafikte bunalan insanların yanından gülümseme ile geçmek tarifsiz, sanırım patronun bölüm açmama sebeplerinden biride budur (:

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer uzun yol ve avrupra turu düşünen varsa min. 70-80 hp olması şart. ***** yeni arabalar hızlı artık. Düzgün afrika twin kalmadı zaten. Birde 4 silindirin verdiği keyfi.konforu hiçbirşey vermiyor...

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ruckuslar niye yok turkiyede ya
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yolculuğun içeriğine göre motorda çok değişir bence..

insanlar 150cc lik 200cc lik motorlarla avrupada turu atıyorlar..
    en son vespa avrupanın vespa türkiye ile yunanistanda buluşması vardı avrupanın bir çok farklı noktasındaki vespacılar yunanistana gelmişdi..

keza bir scooter sitesinin almanyada buluşması vardı avrupanın dört bir yanındaki scootercılar gelmişdi buluşmaya

şayet ortadoğu yada kafkasya gibi parça tedariğinin ve en önemlisi yakıt kalitesinin çok düşük olduğu bir yere gidicek olsam africa twin tarzı motorları tek geçerdim..

America gibi dündüz up uzun otoyolların olduğu bir yer olsa yüksek hacimli uzun sürüşlerde şişmiycek 800cc üstü touring yada cruiser tarzı motorları tek geçerdim

bence türkiye içi 250cc - 600cc arası yeni nesil enjeksiyonlu bir motor yeterde artar bile..

tabi bunlar benim fikirlerim..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şuam pcx ile mutluyum yanına yürüyen bir makina alicam

Kafamda cbr 600 var ama ilk önce

250cc lik bir motor ile en az 5000 km devirmem gerek

2 sene sonra hayale kavuşmak var. 250 cc için öneriler bekliyorum tecrübe sahibi arkadaslardan

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuam pcx ile mutluyum yanına yürüyen bir makina alicam

Kafamda cbr 600 var ama ilk önce

250cc lik bir motor ile en az 5000 km devirmem gerek

2 sene sonra hayale kavuşmak var. 250 cc için öneriler bekliyorum tecrübe sahibi arkadaslardan
    250 cc scooter mi düşünüyorsun yoksa naked tarzı mi ?

Aslında Honda forza 300 tr ye gelse bence cok satar

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yolculuğun içeriğine göre motorda çok değişir bence..

insanlar 150cc lik 200cc lik motorlarla avrupada turu atıyorlar..
    en son vespa avrupanın vespa türkiye ile yunanistanda buluşması vardı avrupanın bir çok farklı noktasındaki vespacılar yunanistana gelmişdi..

keza bir scooter sitesinin almanyada buluşması vardı avrupanın dört bir yanındaki scootercılar gelmişdi buluşmaya

şayet ortadoğu yada kafkasya gibi parça tedariğinin ve en önemlisi yakıt kalitesinin çok düşük olduğu bir yere gidicek olsam africa twin tarzı motorları tek geçerdim..

America gibi dündüz up uzun otoyolların olduğu bir yer olsa yüksek hacimli uzun sürüşlerde şişmiycek 800cc üstü touring yada cruiser tarzı motorları tek geçerdim

bence türkiye içi 250cc - 600cc arası yeni nesil enjeksiyonlu bir motor yeterde artar bile..

tabi bunlar benim fikirlerim..
    OrDU, TEXAS
    Ordu, Texas Fragman - YouTube

Amca gerçekten süper ötesi bayıldım Bu arada sadece keyifli konforlu bir yolculuk için 70-80 hp en az diye belirttim. Amaç gitmekse amca zaten gereğini yapmış

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250 cc scooter mi düşünüyorsun yoksa naked tarzı mi ?

Aslında Honda forza 300 tr ye gelse bence cok satar
    Cbr 600 rr öncesi hazırlık bir bakıma.

250 cc cbr250 nin tipini sevmiyorum alternatif neler olabilir

Kronik sıkıntısı olmayan marka model

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    250cc de super sportta para imkan varsa ninja250 onun bir tık altı cbr250 onun bir tık altı hyo gt250R

Chopper da Gv250

Scooter da şık çok paraya göre oda değişir.. benim favorim sym gts evo 250 yada sym joyride 250 joyride'da farsensörü kadar var.. kycmho downtowm 300 yada xcting 250i bunlarda güzel..

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gtr 250 racer olarak olabilir,
    Gv250 chopper olarak olabilir,
    Gt 250 naked olarak olabilir.

Hepsinin markası HYOSUNG

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)