c maxımı tam zamanında almışım valla kapora vermeden ocakta gider pazarlık yaparım diyordum karşıma melih abi çıktı :) iyikide çıkmış
Printable View
c maxımı tam zamanında almışım valla kapora vermeden ocakta gider pazarlık yaparım diyordum karşıma melih abi çıktı :) iyikide çıkmış
açılmıştı bşiraz daha genişledi neyse daha rahat rahat otururz
2000cc üstünü siz kullanmayın biz kullanıcaz diyorlar.
%145 vergi + %18kdv + yıllık 8k vergi vay emk..
bu gün bloombergi izliyordum adam anlatıyor bu nasıl vergi diyor bu zenginlerin bile belini büker böyle şeymi olur diyordu.. 1.6 araç bile zengin işi oldu artık falan diyordu..
VW dosemis zammi... 1.6 TDI Polo 46.800 olmus...
domaldım bekliyorum
sigara zamlarını yansıtıyoruz beyler
hala okadar salaklar varki işte miting başı para alan veya devlet dairesinde çalışıp o giderse bizde gideriz diye düşünen sadece kendini düşünen insanlar olduğu sürece bu devran böööyle gelmiş gider adamlar peygamber bile diyor yahu daha ne olsun çok aptallar ama kendi kendime kızıyorum sadece lafta anlatamıyorsun anlamamak için yaratılmışlar biz olumlu olumsuz yönleri görebilirken onlar at gözlüğü takmış kimsedende ses çıkmayınca halin böyle olması kaçınılmaz
Aynen öyle baktığınız fiyatları 2013 modeller için 2014 fiyatları. Onun üstüne 6 bin tl daha koyun..
Teşvik için ÖTV indirimine gitseler (2009 yılındaki gibi) otomobil piyasası hemen hareketlenir ama bütçe elvermiyor bu indirime gibi....
teşvik durgunluğu bitirmesi içindi, şu an satışlarda herhangi bir sorun yok biz söyleniyoruz ama satışlar gayet normal herkes sisteme adapte oluyor.
son senelerde bu artışlar sayesinde rahatlıkla 0 arac alıp 1yıl bedava kullanabiliyorsunuz. sene sonunda ikinci el satıs rakamınız sıfır aldıgınız rakamın üstünde oluyor.
daha temmuzda 42ye aldığım polo 47 olmuş :D fena geçiriyorlar millete ya. arkadaş 0 araba alacaktı aralıkta karar veremedi şimdi kafadan 2 milyar girdi. o kadar dedik bekleme al yeni yılda zamlanır bunlar diye.
az önce bir renault bayisi clio 4 1.5 dci edc'ye 56.000 dedi :) 25 gün önce 51.000e almıştım :)
bu sene hurda araç yasası cıkmazsa araba bayileri çok zor durumda kalır.
cuprada 50 bin tl ye gelmiş seneye alırım diyodum birde çok yazıp diceğim şeyler var ama yazamıyorum sadece küfür etmek geliyo elimden çıldırıyorum..
Amac araç satışını azaltarak dışarıya döviz çıkışını önlemek. Nedeni ise Amerika artık bol ve ucuz para donemini sonlandirmis olması. Malesef bundan sonra araba ve ithal mallar ucuz olmuycak. Kredi kartlarında da benzer durum var. Borçla sahte mutluluk dönemi sona erdi. Bundan sonraki dönem bu paraların ödenmesi olucak ve Allah herkese yardım etsin.