c maxımı tam zamanında almışım valla kapora vermeden ocakta gider pazarlık yaparım diyordum karşıma melih abi çıktıiyikide çıkmış
c maxımı tam zamanında almışım valla kapora vermeden ocakta gider pazarlık yaparım diyordum karşıma melih abi çıktıiyikide çıkmış
YamahA Xmax 250 ABS
2000cc üstünü siz kullanmayın biz kullanıcaz diyorlar.
%145 vergi + %18kdv + yıllık 8k vergi vay emk..
bu gün bloombergi izliyordum adam anlatıyor bu nasıl vergi diyor bu zenginlerin bile belini büker böyle şeymi olur diyordu.. 1.6 araç bile zengin işi oldu artık falan diyordu..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
VW dosemis zammi... 1.6 TDI Polo 46.800 olmus...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
domaldım bekliyorum
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
hala okadar salaklar varki işte miting başı para alan veya devlet dairesinde çalışıp o giderse bizde gideriz diye düşünen sadece kendini düşünen insanlar olduğu sürece bu devran böööyle gelmiş gider adamlar peygamber bile diyor yahu daha ne olsun çok aptallar ama kendi kendime kızıyorum sadece lafta anlatamıyorsun anlamamak için yaratılmışlar biz olumlu olumsuz yönleri görebilirken onlar at gözlüğü takmış kimsedende ses çıkmayınca halin böyle olması kaçınılmaz
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Aynen öyle baktığınız fiyatları 2013 modeller için 2014 fiyatları. Onun üstüne 6 bin tl daha koyun..
Teşvik için ÖTV indirimine gitseler (2009 yılındaki gibi) otomobil piyasası hemen hareketlenir ama bütçe elvermiyor bu indirime gibi....
Golf MKVII 1.6 Tdi
teşvik durgunluğu bitirmesi içindi, şu an satışlarda herhangi bir sorun yok biz söyleniyoruz ama satışlar gayet normal herkes sisteme adapte oluyor.
son senelerde bu artışlar sayesinde rahatlıkla 0 arac alıp 1yıl bedava kullanabiliyorsunuz. sene sonunda ikinci el satıs rakamınız sıfır aldıgınız rakamın üstünde oluyor.
daha temmuzda 42ye aldığım polo 47 olmuşfena geçiriyorlar millete ya. arkadaş 0 araba alacaktı aralıkta karar veremedi şimdi kafadan 2 milyar girdi. o kadar dedik bekleme al yeni yılda zamlanır bunlar diye.
Amac araç satışını azaltarak dışarıya döviz çıkışını önlemek. Nedeni ise Amerika artık bol ve ucuz para donemini sonlandirmis olması. Malesef bundan sonra araba ve ithal mallar ucuz olmuycak. Kredi kartlarında da benzer durum var. Borçla sahte mutluluk dönemi sona erdi. Bundan sonraki dönem bu paraların ödenmesi olucak ve Allah herkese yardım etsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)