Çekilmiş kimyonu cektir taze çekilmiş olsun yani ılık suda katistir biraz biraz icirin nurse horse ilaci var bide gobegine ilik zeytinyagi surup havluyla sicak tutun olay biter
Çekilmiş kimyonu cektir taze çekilmiş olsun yani ılık suda katistir biraz biraz icirin nurse horse ilaci var bide gobegine ilik zeytinyagi surup havluyla sicak tutun olay biter
YamahA Xmax 250 ABS
herşeyi geçtim ayıpın büyüğü birde 100 tl gönderilmesi olmuş, yazık....( al şunuda çeneni kapat der gibi ). hala adam gibi adamları gördükçede TT den ayrılamıyorum nedense ,sanırım bundan dolayı bağımlılık yapıyor ..![]()
Arkadaş dediği tarihte eftyi yollamış fakat sadece ad soyad ve banka bilgisi girilmiş. İban girilmediği için parayı bekletmişler. Bugün hallettim şubeye uğrayarak. 38 tl iade işleminide yaptım. Konu benim için kapanmıştır.
Amerikadaki abilerimize helal olsun gerçektende anında yardımcı olmuşlari elinize emeğinize sağlık. Sağlık herşeyden önemli, hiç tanımadığı biri için bu kadar koşturan insanları da üzmemek gerekir diye düşünüyorum. Üstünden uzun zaman geçse de hallolmuş, siz aman yardımlarınızı esirgemeyin abi, tekrardan yüreğinize emeğinize sağlık.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Üzülüyor kanka çocuk yani, geçen hafta başını omzuma koyup agladı neden böyle oluyor diye.. Yapma dedim, Türkiyede ki insanların senin bildigin gibi degil dedim ama dinletemedim...
Tango-1 never dies.
Hahahah lan Soner iice kirildin valla canim manim banami yaziyosun anlamadim
Koray kankacim adamini tani . Adamin standart siparisi olan 1.75lt lik vodkayi al gotur dedim banane dedi soyliyim dedim hahaha :;
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)