arkadaşlar 33 bin TL diyor vatandaş. lpg yok. 100bin bakımı yapılmış faturası var. arabada sadece tanponlarda boya var. onun haricindede 3 üç parça küçük küçük cizikler var.
33 nediyorsunuz ? araba benim içime sindi, 1-2 aydır bakıyorum ankarada daha içime sineni bulamadım.
outlander 2.0 mt turbo da düşünülebilir. bir ara almayı düşünüyordum. hem manuel vites, hemde motorun önü çok açık. sadece yazılımla 260 270 hp ler alınabiliyor. bildiğim kadarıyla motor evo larla aynı alt yapıda.
edit: tavsiye edilmiş zaten
MTV yatmış ise alın bence, çünkü 2bin tl lpg var. Motora iyi baktınız mı yag kaçagı falan?
yok outlanderlara hiç bakmıyorum, ne zamandır forester diyordum , baktıklarımın arasında içime en çok bu araba sindi.
akşam son kez fiyatda güzellik yapması için birdaha arayacağım..
geçen yıl 1 parça boyalı temiz lpg li 200.000 de forester i 31.000 tl ye aldık fiyat normal.
fiyatları ozaman normal gibi, temizini bulunca ve içine sineni bulunca üçüne beşine bakmayacaksın aslında.
birde 05 modellerinin vites göstergesi, kadranda km saatinin altında yazıyor. ama 04 modellerde benzin ve hararet göstergesinin ortasında . Ben bundakini dahada çok beğendim.
Birde direksiyonunun 3 kollu olması
valla inş. begendim, akşam da evine gidecem vatandaşın arabayı son birkez daha kullancam deddim. saolsun kırmadı
akşam kesinleşecek.
arkadaşlar arabaya tekrar baktım akşam akşam sürdüm. çokta beğendim 33binTL anlaştım.Yarın argosa götüreceğim dediğine göre sadece tanponlarda boya var onundışında boya yok.
Linki aşağıdadır.
Connecting site...
arkadaşlar yukarıda size yazdığım XT yi aldım.
05 model-125bin kmde-bir parça çamurlukta boya var-onun dışında arabada hiçbirşey yok.
hatta LPG de yok.
sabahtan şu saate kadar gezdim, şimdi ofise girdim. 150TL lik yakıtı bitirmişimdir herhalde.
Tek kelime ile süper. type-r ı aldığım zaman bu kadar heyacanlanmamıştım.
Yorum yazan herkeze, arayıp bilgi veren herkeze çok teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun. Ufak dokunuşlarla daha da keyifli hale gelebilen bir araçÖzellikle karlı havalarda inanılmaz keyiflidir.
LPG taktıracaksan quattro garage ile görüşmeni öneririm.
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)