Sensodyne en guzeli. Arada bi farkli dis macunu kullaniyorum arada cok fark var tavsiye ederim
Diş macunu alırken tüpün alt tarafındaki şeridin renginin yeşil ya da mavi olmasına dikkat edin. Yeşil ve mavi renkli olanlar doğal, gri ve siyah olanlar kimyasal maddelerden üretiliyor.
Listerin alanlar mor alsin tadi yumusak.digerleri harbiden zehir
Bu arada bende sensodyne onarim kullaniyorum disci tavsiye etmisti.bide surekli ayni kullanma degisiklik yap demisti.karsilik olarakta colgate pro relief kullaniyorum.
Bende sensodyne ve piyasadakiler dışında birşey öneriyim, rossman da satılan, p ile başlıyodu ismi ama eve gidince bakarım, alman malı diş macunlarından çok memnunum ben, deneme boyu da var denemek için de ideal ve fiyatları çok uygun
Sırf bu konuyu okudum diye dün aldığım signal white now'u çöpe attım, ilk kez kullanıcaktım bende kısmet değilmiş![]()
.
1 liraya medine pazarından misvak alip kullanin. Sarılık siyahlik kalmaz. Bembeyaz olur. Denendi görüldü. Hem doğal. Hem zararsz
SWAT
Uzun süredir kullanıyorum white now şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım
Uyarınızı dikkate almakta fayda var.
Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.''
Bildiğim kadarıyla içilemeyecek bir suyu ( kuyu, göl, deniz vb ) içilecek kıvama getirmek çok ciddi masrafı olan ve suyu satmakla kurtarılamayacak bir iş. O renklerin içerideki maddenin değil; plastiğin malzemesinin ne olduğunu gösterdiğini düşünüyorum.
Detaylı araştırmak lazım bu konuyu
olay tam tersiymiş .hernekadar artık turkuaz olmasada
Türkiye’de bazı şişeli içme suları doğal kaynak suyu değil. Doğal kaynak sularında devlete para ödemeniz gerekiyor, artı bu tesislerin yatırım maliyeti çok yüksek. Dolayısıyla CocaCola ne yaptı, kaynak suyu araştırmalarının maliyetlerini çok yüksek bulduğu için Bursa/Kestel ovasındaki CocaCola fabrikasında derin kuyu pompalarıyla ovanın suyunu çekerek bunu da termostan geçirip filtre ederek hem CocaCola meşrubatını hem de Turkuaz şişelemeye başladı.
1881 - 193∞
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve bir problem yaşamadım, paylaşım için teşekkürler tedbirli olmak lazım, hazır bir problem yokken değiştirmek mantıklı.
arkadaslar size sunu yazıyorum diyorsanız diş macunum olsun dişlerim ilk andan itibaren beyazlasın fiyatı 37.500 TL opelasence eğer 2-3 kullanımda beyaz olmasın dişler parayı ben veririmdiş sektorunde bilen iyi bilir bu ürünü fiyattan anlasılır kalıte
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)