benimde diş etlerimde çekilme ve kanama olmaya başladı doktorum Sensodyne önerdi şuanda bir sorunum yok signal gerçekten zarar veriyor ekmek elma ısırırken kanar hale gelmişti artık diş etlerim
benimde diş etlerimde çekilme ve kanama olmaya başladı doktorum Sensodyne önerdi şuanda bir sorunum yok signal gerçekten zarar veriyor ekmek elma ısırırken kanar hale gelmişti artık diş etlerim
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Ben Uzun yıllardır Sensodyne kullanıyorum bu yeni olarak metal tüpte Jel olanlar hem uzun gidiyor hem de çok memnunum.
sensodyne macun, oral b fırça kullanıyorum ben de uzun yıllardır. başka macun kullanınca ağız tadım bile değişiyor..
3.5 sene eczane çalıştım ve Arm&Hammerdan başkasınagüvenmem çok iyi bir diş macunu
diş macununuda kullandım ağız gargarasınıda white now un , kullanan da arkadaşlaırm oldu hiç böyle birşey yaşamadık.Demekki kişiden kişiye değişiyor hassaslık.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
2 tüp bitirdim basıma hiç böyle bişi gelmedi.. sonra bi işe yaramıyo diyerek bıraktım mavi köpük oldugu için beyazlatıyo gibi gösteriyo.
Severmisin alev saçan arabayı ?
Arkadaşlar Listerine konusunda herkese katıulıyorum. Ağzımdaki yara vardı tek çalkalamada hem gözlerim yaşardı hem de 1 saat içinde ağız yarası kayboldu. Mucizevi acı veren ama işe yarayan bir nane Listerine. Kesinlikle tavsiye olunur.
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
benimde son zamanlarda dişlerim çok hassaslaşmıştı. ekmek yerken bile acı hissettiğim oluyor. şimidi baktım signal beyaz güç bizim macunda. demek singal hiç kullanmamak lazım.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Gecmis olsun oncelikle. Zaten tum dis doktorlarin hemfikir oldugu tek bir sey var o da beyazlatici etkili dis macunu kullanmayin. En sagliklisi normal dis macunu. Saniyorum ki paradontax ve kismen sensodyne en iyi dis macunu denebilir.
Kendimden örnek vererek başlayım ...
1 ay kadar önce White Now aldm bunun 3 hafta kadar sonra 10 yıllık dolgum düştü he dedim olabilir eskiydi dedim 1 2 gün sonra üst dişim parça parça kırıldı daha sonra gecelerimi zehir etti sizin şikayetinizle birebir uyunca oha dedim.
Bugün dişciye gittim 16 sularında biri ameliyat dedi hiçmi dişlerini fırçalamadın dedi yok artık dedim böyle böyle fırçaladım cerrahi operasyon yapcaz dedi cıktım ordan abimin dişcisine gittim bana dedi hallederiz takma kafaya bana bunları bunları al 4 gün sonra tekrar gel dedi tavsiyelerini aldım bir kere fırçaladım gözlerime inanamadım cok değişti dişlerim...
Listerine 'yi günde 4 defa kapağın 4 de biri kadar kullan dedi.(Baya pahalı)
![]()
uzun süre kullandım bi zararını görmemiştim white now'un. şimdi signalin expert protectini kullanıyorum ondada bir sıkıntı yok. geçmiş olsun..
Barış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)