banada oldu
dolgu düşmesi falan olmadı ama dişlerin aşındığını fark ettim resmen
2 hafta sonra diş macununu attım
başlıktaki markamıydı hatırlamıyorum
banada oldu
dolgu düşmesi falan olmadı ama dişlerin aşındığını fark ettim resmen
2 hafta sonra diş macununu attım
başlıktaki markamıydı hatırlamıyorum
Listerine nin turuncusunu kullaniyorum ağzım kısa süreli felç geçiriyor ama güzel![]()
Şimdi düşününce aynısı banada oldu. Hiç çürüğüm olmayan dişlerim ciddi soğuğa tepki verdi. Bende daha fazla kullanmadım sonra normale döndü.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
eski kız arkadaşım diçşiydi oda beni uyarmıştı haftada max 2 veya 3 gün kullan diye bu mellet beyazlatıyor ama neden içindeki aşındırıcılar fazla olduğu için bire bir aynı durumlar olmadı bende ama hassasiyet konusu doğru
Walla bende kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yasamadım hatta hem evde hemde iş yerimde bir tüp var öncesinde paradontax kullanmıstım tadı iğrençti bitince sensodyne geçicem ama
hazır konu varken, dental konuda bilgili arkadaşlara bir sorum olacak.
benim dişlerimde aşırı kalıcı sararma var, diş hekimim çocukluktan gelen fazla kalsiyumdan (sadece süt yoğurt ve peynir yemişim neredeyse 2 sene) kaynaklı olduğunu söylemişti.
bunları gidermek için bir diş macunu veya dental ürün tavsite edebilecek birisi var mı? ya da beyazlatma tedavisi görüpte tavsiye edebilecek birisi?
not : sigara kullanıyorum, ama dişlerimi günde 3 kere fırçalarım.
Bugün işyerinden bi arkadaşla konuşurken o da bu macunu kullandığını ve dişlerinde ufak tefek uçlardan kırılmalar olduğunu söyledi. Dün ve bu gün sensodyn ile fırçaladım sıcağa ve soğuğa karşı hassasiyet azaldı kendime geldim![]()
Diş ağrısı çok fena ya. Fobim var, en ufak hapı yutamıyorum. Bu yaşıma kadar da hap içmişliğim yoktur. 2 Hafta önce diş ağrısından gebermek üzereyken majezik içtim. 10-12 saat rahatladım
Yani diyeceğim o ki, diş ağrısı adama her şeyi yaptırabilirDişlerinize iyi bakın
![]()
Şaşırtıcı bir sorun , bende kendimi bildim bileli signal kullanıyorum...
Son nerdeyse 7-8aydırda düzenli olarak white-now kullanıyorum ama yorumlardan sonra korktum![]()
Isin enteresan yani dun gece yatmadan dislerimi fircaladim signal ile gercekten dis etlerimde aci hissettim ve ne ceviz kirdim ne findik kirdim disim ileufaktan disimde kirilma oldu bu konu acilmasaydi bilemezdim dis macunundan olup olmadigini bir daha asla kullanmam
uydurma falan değil kesinlikle. 2 hafta önce bir de bunu deneyelim diye "white now" aldık ve 2 gün sonra aylardır ağrımayan dolgulu dişim ağrımaya başladı. kesinlikle bu diş macunundan oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)