User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
68 sonuçtan 58 ile 68 arası

Konu: SGK Borcum

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gss büyük ihtimal yapısı değişicek isteğe bağlı hale gelicek isteyen yaptırıcak isteyen yaptırmıcak.. Bunun üstündeki çalışıyorlar yakında af da gelebilir sistem değişimiyle beraber..

isteyene borcunu öde istiyorsan gss den çık diyicekler isteyende gss den devam edebilicek böylece 8 milyar tl nin üstünde tahsilat hesaplanıyor..

yoksa bu haliyle Gss batmış zaten para ödiyen yok adamlar 8 milyar tl içerdeler ve her sene bu mevla ikişer üçer kat artarak devam ediyor ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şimdi çalışmıyorum aşağı yukarı 8-9 aydan beri.. Sigortam yatmıyor.. Bende de 3000 tl küsurat bi borç çıktı.. Öğrenci de değilim.. Ne yapmam gerekli ?

yusufiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 3555 TL çıktı öğrenci belgesi ile gittim sildirdim. 2 ay sonra kontrol ettim yine çıktı. Tekrar gittim sistem silmeye izin vermiyor sabit kalıyor vs dedi. Bende müdüre çıktım izah ettim o sildi Ama ara ara kontrol ediyorum.
    Yusuf K.

EPPassion

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öğrenciyiz de 954 TL Borç gözüküyor gss de

bunu nasıl sildirebiliriz arkadaşlar şimdi
    Emre Kalkan

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şimdi çalışmıyorum aşağı yukarı 8-9 aydan beri.. Sigortam yatmıyor.. Bende de 3000 tl küsurat bi borç çıktı.. Öğrenci de değilim.. Ne yapmam gerekli ?
    Cem aynı durum bendede var napıcaz harbiden

muratr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gss büyük ihtimal yapısı değişicek isteğe bağlı hale gelicek isteyen yaptırıcak isteyen yaptırmıcak.. Bunun üstündeki çalışıyorlar yakında af da gelebilir sistem değişimiyle beraber..

isteyene borcunu öde istiyorsan gss den çık diyicekler isteyende gss den devam edebilicek böylece 8 milyar tl nin üstünde tahsilat hesaplanıyor..

yoksa bu haliyle Gss batmış zaten para ödiyen yok adamlar 8 milyar tl içerdeler ve her sene bu mevla ikişer üçer kat artarak devam ediyor ..
    kesinlikle abi haklısın batık hangi akla hizmet olarak girmiş vatandaşı düdüklemekten sistemdekibaşka zararları vatandaştan çıkaran bi sistem olmuş durum zaten ortada öğrenci yada işsiz olan bi insan neden her ay kunlansada kunlanmasada sadece sağlık hizmetlerinden faydalanmak için prim ödemek zorunda kalıyor.kendimden örnek vereyim yaklaşık olarak fazlası var eksiği yok maşallah 8-9 seneden beri hastaneye yada devletin herhangi bir sağlık kuruluşuna gitmemiş orada hizmet almamış birisiyim ancak her ay prim ödemek zorunda kalmış durumdayım sigortam yada bağkurum olmadığı için benim bir sıkıntım olduğunda kendi ekonomik durumumla paramla hastanelere gidip bakılıorum ama kunlanmadığım tabiki garantimiz yok belki kunlanırız ancak zorunda bırakılarak para ödemek çok saçma geliyor sadece cebimdeki parayı almaya yarayan bir sistemmiş gibi görüyorum malesef
    ef sedan squad-
    old is cool!

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem aynı durum bendede var napıcaz harbiden
    Götürüp terhis belgesini falan mı versek acaba Durduk yerde 3000 tl ödemeyelim..

Yokmudur arkadaşlar bilen biri.. ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlık hakkı anayasal bir hak değil midir? Ödemesek n'olur? (zıttına zıttına giderim) Şimdi online ödeyecektim vaz geçtim darkmoon vebali sana

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bende de sıfır "0".

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlık hakkı anayasal bir hak değil midir? Ödemesek n'olur? (zıttına zıttına giderim) Şimdi online ödeyecektim vaz geçtim darkmoon vebali sana
    vebali yok ödiyceksen git öde benimde var ödemiycem her koyun kendi bacağından asılır benimki kişisel tepki kendimi zorla haraça kesilmiş gibi hissediyorum o yüzden ödemiycem

ödemedik diye herhangi parasal bir yaptırım olursada biliyorumki sadece bana olmıycak 4 milyon ödemeyen insan varmış 4 milyon kişiyede olucak benle beraber o yüzden içim rahat

ben kimseye ödemeyin demem ödiycek ödesin heleki hastanelerden falan bir hizmet alıyorsanız kesin ödeyin provizyon vermiyorlar..

Bir mucize olur hükümet değişirse zaten chp nin programı içinde gss yi kesin kaldırıcaklar.. siyaset için demiyorum sadece chp nin progrmaında olan bir mevzu..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hükümet değişirse zaten chp nin programı içinde gss yi kesin kaldırıcaklar.. siyaset için demiyorum sadece chp nin progrmaında olan bir mevzu..
    Ha muhabbetten ötürü mü.. Ödeyeyim o zaman risk çok fazla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)