evet , hala bunları yapınca bi *** yaptım sanan hayvanlar hala var.
Bende gece karanlık yollarda(aydınlatmalı yolda o sıkıntı olmuyor) karşı tarafın farları hep gözümü alıyor.Almak demiyimde etrafı hüzme hüzme oluyor.Nedendir bilmiyorum,sizlerde de var mı benzer sorun ?
Yanı kufur edın eyvallahta, siz küfür ettiğinizde annesi babası ettiğiniz küfürdeki gibi biri olmuyor. Yani sadece kendinizi yıpratıyorsunuz.
DR. OWL
Sitede birçok kişi yeni model araçların aşırı yanan led stoplara takılmış, bende sadece beni rahatsız ediyor bu stoplar sanıyordum meğerse tek değilmişim. İyi ihtimalle ışıklarda 30 saniye önümde frene basark bekliyor ve bayaa rahatsız ediyor beni. Hee adama bişi diyemiosun sonuçta orjinalde BMW onu öyle çıkarmış, bende BMW'ye küfrediyorum böyle stopmu olur diye.
Arka sis açanların çoğu açtığını bilmiyor.Far anahtarını sonuna kadar çekiyor sisler yansın diye.Sonuç olarak da arkalarda yanıyor..Ha kasıtlı yakanda var o ayrı..
önceki araçlarımda mercek kalitesi tartışılsada xenon vardı. Şuan ki aracımı aldığımda far sis xenon vardı görünüşü güzel ama işlevi lötüydü. muayene için orjinal sarıya döndüm ve yolu gördüm![]()
Farin ici,cami solmasin diye gunduz yakmam bile takintidangordugum her arkadasa icimden disimdan iyi dosuyorum..cahillik amelelik baska bisi degil..
İlk araba kullanmaya başladığım zamanlar bende arka sisleri açıyordum. Neymiş efendim daha güzel gözüküyormuş arkadan diye. Sonradan akıl kemale erince ve kırmızı ışıklarda biri tarafından nazikçe uyarılınca ne kadar hata yaptığımı anlamıştım. O gün bugündür hiç açmıyorum.
Şöyle bir durum var ki ben "halojen" farların gündüz açılmasından yanayım çünkü fark edilmek önemli bir husus, ayna kullanmayı bilmeyip üstünümüze kıran insanların en azından birinin sizi fark etmesi kazadan koruyabilir.
Farları ve sisleri xenon yapıpta gezen arkadaşları da Allah ıslah etsin demekten başka birşey gelmiyor elimden. Çünkü en son Bayrampaşa'da böyle birine uzunları çaktım yanından geçerken de gözümü aldığımı söyledim. Bir araba dolusu insan peşime düşmüştü.![]()
Araban ne olursa olsun biri arka biri öne bakan 2 tane delici Hella şart![]()
nickime kadar..
Haftasonu 1300 km yol yaptım 1000 km si gecedir. Artık sis ve uzunlardan bunalıp akıl ve mantığı kaybetiğim bir anda peş peşe uzun+sis gelen üç kamyonun üzerine selektör atarak kapatana kadar sürdüm. Kaç kez bunun gibiler yüzünden son anda virajı farkedip kurtardım. Çözüm aslında basit, hem önlere hem arkalara tam göz alacak şekilde 4-5 tane sis takıp adamı yoldan çıkartana kadar yakacaksın. Çoğunun mantığı belli, ben yolu görüyüm de karşıdaki ne halt yerse yesin.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu arka sis açanlar varya böyle kamyonla arkadan bodozlama girmek istiyorum resmen. Ne anlarsın arka sis açmaktan? Ne güzel duruyor ne işlevi var ne dikkat çekiyor. He dikkat çekiyor on numara küfür yiyor.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
O isiklari yakinca araba daha hizli gidiyomussaka bi yana uzunlari yakip karsidan gelenlere bende sinir oluyorum
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
bn senin için dememiştimama senin içinde demiş olıyım madem böyle yazıverdin led vs.Sen öyle diyosan öyledir diyeyim olsun bitsin. : ) Zamanında yavuz diyodu benım farlarım goz almıyo vsvs diye arkama yolda dusunce arayıp herzaman telefonla ındır farını dıyodum 1kademe aşşagı mesela
o yüzden senin dediğin gibi olsun
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)